Xobalt Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 15 Mart Cumartesi 2008 19.00 Yenikent Asaş Stadı LigTv Song sakat. Feldkamp hastalığı nedeniyle bu maçta takımından uzak kalacak. Galatasaray Ahmet Akcan yönetiminde 2 maça çıkmıştı ve rezil oynayarak, iki maçta da 0-0 berabere kalmıştı. Normal şartlarda favorim Galatasaray'dı ama bu beni düşündürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 1-1 biter gs 90+ da atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 alt biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bu maçta Hakan takımı toplar; Lincoln iyi oynar diye düşünüyorum. Belki öne geçersek geriye yaslanıp sonra sorun yaşayabiliriz ancak zor olmaycak bir galibiyet bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 0-0 Ahmet Akcan sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 0-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 maç 15 mart c.tesi bu arada=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 cavanagh said: maç 15 mart c.tesi bu arada=) Maalesef güncelleyemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 izleyen varmı maçı nsl gidiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 yok heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 dk 25'de karan atmıştı devre 0-1 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bittimi maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Xo said: 0-1 Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 büyük ilgi varmış maça belli oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 beklendiği gibi oldu. sıkıcı bir beraberlik veya 1 farklı GS galibiyeti bekliyordum. bu 3 puanla GS favori duruma geçti. önündeki 4 maçın 3 ü içerde büyük ihtimalle kazanacağı maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 oof ankara ne gol kaçırmış öyle ya onu atsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kötü futbola rağmen şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan. ümit karan bu performansını devam ettirirse gs deki en iyi sezonu olucak gibi, takıma çok şey katıyor cidden. ayrıca kalli umarım anlayabilmiştir kaleci aykutu yarı sezon boşu boşuna yedek beklettiğinin ne kadar yanlış olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 evet aykutun konyaspor maçındaki 2 kurtarışını ve bu maçtaki bir kurtarışını izledim, gerçekten çok başarılı refleksleri olan bir kaleci. Servette gsye geldi ilk maçlar nefret ediyordum sonra düzeltti ama bu maç ayağının altından feci top kaçırdı ama aykut kurtardı, inşallah bu son kritik maçlarda böyle hatalar yapmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 valla servet'in cok uzun bir süredir boyle hata yaptıgı olmamıstı. olsun nazar boncugu diyelim ona da artık :) bu takımın kaleciye ihtiyacı olmadıgını da anlamıstır insallah teknik heyet. yabancı bir kaleciye hiç ihtiyacımız yok. barusso neden alındı bunu da merak etmeye basladım. zaten kiralık geldi, kalan 8 maçta da oynaması zor boyle giderse. tamam mehmet topal cok formda onu kesemez. e peki ayhan ve mehmet güven oynayacaksa bu takımda barusso neden transfer edilir. neyse artık, cok kritik bi deplasman macıydı, daha rahat da kazanabilirdik. simdi onumuzde kolay maclar var, içerde fb arkasından dısarda sivas maçları dısında tüm maçlarımızı rahat kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 sıkıcı bir maçtı. ümit karan en iyi maçlarından birini oynadı fakat vasatı aşamadı benim gözümde. fakat golün allahı var çok iyiydi. lincoln yavaş yavaş katkı yapmaya başladı goldeki pası çok iyiydi. fakat hala yerden kalkmıyor. bir çözüm bulunmalı buna. aykut gerçekten kalenin asıl sahibi olduğunu bu maçta da kanıtladı. leverkusen maçında o oynamalıydı zaten sakat sakat orkunun oynamasındansa. hakkaten haftaya derbi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 lincoln sakatken takım bi kolej havasında savaşarak maç kazanıyodu. şimdi ise yavaş yavaş sezon başlarındaki gibi lincoln'un üzerine oynamaya başlandı.ama bu sefer daha iyi olacaktır diyorum çünkü hem savaşan hem de kaliteyle bişiyler yapmaya çalışanlar bi arada oynuyo...andan polat önümüzdeki yılında kadrosu konusunda çalışmalara başlamış.artık 10 tane alıp 15 tane yollanmadan ii bi sistem oturtacak diye düşünüyorum gsaray...ama bu sene şampiyon olurmu derseniz olamaz derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Galatasaray geçen hafta kötü oynayıp kazanmıştı. Bu hafta da iyi oynamamasına rağmen, Kayserispor maçından daha iyi bir görüntü verdi. Kalede Aykut bu maçla birlikte yerini iyice sağlamlaştırdı. Galatasaray'a kalecisi bu sene ilk kez puan kazandırdı. Refleksleri muhteşem, yan toplarda çok kalenin içine giriyor. Kaleye geçtiğinden beri de bazı tehlikeli pozisyonların üstüne doğru gelmesi de kalecilik şansı. Servet ve Emre'de Aykut'tan sonra Galatasaray'ın en başarılı isimleriydi. Servet son anlarda o hatayı yapmasına rağmen geri kalan dakikalarda çok iyi top kesti. Emre Güngör, Song'u hiç aratmadı. Bu üçlüden sonra Ümit Karan ve Mehmet Topal geliyor. Ümit Karan 2.yarıda bambaşka bir Ümit Karan oldu. Hiç alışık olmadığımız kadar savunmaya yardım ediyor. Sanırım Ümit Karan'ın attığı gollerle Galatasaray'ın kazandığı 15.puan oldu, bu. Mehmet Topal, bildiğimiz Mehmet Topal. Bu haliyle şu kadroda Linderoth dahil kimse kesemez, Mehmet'i. Nonda geçen haftaya göre daha iyi göründü, daha istekli göründü. Barış, Hakan Balta, Sabri kötü bir oyun sergiledi. Arda'da sanırım sakatlığından dolayı biraz etkisizdi. 60.dakikada yerine Ayhan'ın girmesi son derece doğru bir hamleydi. Unutmadan söylemek gerekir ki Ahmet Akcan dün akşam doğru değişiklikler yaptı. Son olarak Lincoln. Gittikçe biraz daha iyi gibi görünüyor, sene başındaki görüntüsünü verememesine rağmen. Bnu maçta da çok yerde kaldı. Bazıları hafif müdahele idi, bazıları da net faullerdi. Ama hakem biraz ön yargılı yaklaştı. Hele sondaki karnına gelen tekmeye faul bile vermemesi şaşırtıcıydı. Lincoln'un hakemlerin gözünde şuan tam bir Nobre gibi. Hatırlarsınız çok fazla hakemi aldatmıştı, Nobre ve sonralarında net faulleri ve penaltıları bile çalınmamaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Lincoln'e atılan tekme feciydi yalnız, bu adama müzmin sakat diyenler o tekmeye bakıp utanmalı. O kadar bariz olmasa da her maç 5-6 tane böyle tekme yiyor adam. Nasıl dursun ayakta?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 alexin durduğu gibi dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar