Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP ye kapatma davası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sabah haberlerde Bülent Arınç'ı gösterdi. Birinin cenazesinde yakalamış muhabirler bunu işte... Başsavcıyı kastederek "hayatta tek gerçek ölümdür. Bakın işte buradayız şimdi vs. Başsavcı davayı geri çeksin. Musalla taşı burada işte..." gibi bişeyler dedi. "Oha" dedim ben de. Adam resmen alenen tehdit etti ya.
Mesaj tarihi:
Resmen akp nin light islamcı poposunu kurtarma davası.

Basın önünde mağdur delikanlı ayağına yatıp evlerine gidince oh be rahatladık deyip kıs kıs gülüyorlardır bence.

Ekonomik krizi, artan işsizlik, halkın yoksullaşması vs. herşeyi unuttuk herşeyin suçlusu yargıtay başsavcısı oldu bir anda.

Akp ye kaymaklı ekmek kadayıfı.
Mesaj tarihi:
Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker yazılı bir açıklama yaparak, "eleştirilerin sınırı zorlanmamalı, hakarete varan mahiyette yazı, haber ve yorum yapılmamalıdır” dedi

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=61681&cat=110&dt=2008/03/17
Mesaj tarihi:
karaktersiz herif. sana banlanıp banlanıp hesap açıyorsun, kovulduğun yere sürekli tekrar geliyorsun demiştim. yok ben hiç ban yemedim ilk hesabı bu diyordun. yazından anladıgım kadarıyla fightersfight oldugun kesin.

işine gelen kısımları cevapla, işine gelmeyenleri cevaplama. al sana karaktersizlik 2.

bu accountunuda bir şekilde banlarlar eminim. ( sadece burayı cevaplama ok :) ) bir dahada banlanırsan gelme yeter artık.

edit : vanity den bahsediyorum.
Mesaj tarihi:
AKP binası kundaklandı
Parti binası tamamen yanarak, kullanılamaz hale geldi

17.03.2008 12:06
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Başkale İlçe Teşkilatı binası kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı. Parti binası kullanılamaz hale geldi.

İlçe binasında temizlik görevlisi olarak görev yapan Orhan Karaman, sabah saatlerinde ilçe teşkilatını açmak için geldiğinde dış kapıların kırılmış halde bulduğunu içeriye girdiğinde içerinin tamamen yandığını gördüğünü belirtti. Başkale Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

haberturk
Mesaj tarihi:
n güzel gidioduk ya :( şimdi akp kapansa dtp yemi chp yemi mhp yemi oy vercez? düzgün adammı varki kapatıosunuz. alternatif çıkartsanızda bari ülke batmasa. şimdi gayet riskli. önümüz belli değil. kriz bile olabilir yani. ne lüzum'u vardı..
Mesaj tarihi:
Yorumlarıda öyle güzel seçiyorlar ki sfdfsd. Yoda olarak attığım mesaj yayınlanmadılar malesef

Stopped they must be; on this all depends.

Only a fully-trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Darth Tayyip and his Emperor (Darth Feto).
Mesaj tarihi:
said:
diyeceğim şu savcıbey hemen acilen allahın güzel ismi olan abdurrahman ismini değiştır daha fazla o ismi taşımaya hakkın yok

ASNDŞKJANSDKJANsd
Mesaj tarihi:
GÜÇLÜ BÜYÜK TÜRKİYE

gülmekten kapatma düğmesine basamadım :p

berna aktürk 17.03.2008 14:14:33 said:

medeni olmak....

eğer medeni olmak açmaksa bedeni desenize hayvanlar insanlardan daha medeni bu sözlerin sahibi Mehmet Akif Ersoy ve biz bu önemli insanın marşını marşımız olarak kabul ettik

işte bu ! işte bu !

ondan sonra da hakaret ettik akp ye oy verenleri küçümsedik oluyor :(
  • Yeni Oluştur...