Alcadras Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 şimdi yendim. ilk defa. raiden'le. çok mutluyum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sen ole san tam arkanda su anda dikkkkkkkkkkkkkkkkatr ettttttttttttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Goro yavaş karakter ya. Hızlı davranıp kombo çakarsan alabiliyorsun. Ama adamın özel hareketlerine dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sıkorpiyonla alamadığım adam yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 olm o değil de bugün arkadaşla da konuştuk, benim atarim duruyo hala ama ortal kombatlı kasedim yok(kartuş da denir). nerden bulacam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yenmek farklı şey, ezmek daha da farklı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 valla raiden'den önceki karakterlerle kaç kez oynasam hem ezilip hem yeniliyodum :D ama raiden'in uçma hareketi var ya yataylamasına. seri bir biçimde (joystickle oynuyorum) sıkıştırıp uçtum üstüne. ezdim yani. 1 defa mı ne vurmuştu. bide goro ezik diyonuz ama herifin her hareketi özel gibi, eline alıp yumruk yağmuruna tutunca yarı hp gidiyor :d yükleyin pc'ye mortal kombat 4'ü. nostalji yapıyorum saatlerdir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 mortal komvbat 4 te mi ne raidenla oyun bitirmek hile gibiydi HEDEHÖDÜHE diye dönerekten elektrikli bişey yapıyordu, onu spamleyince genelde perfect çeke çeke son bölüme varıyordunuz. son bölümde de ölmeye bırakıp başka karakterle girin, onun videosunu açın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 goro'yu yenen shang tsung'u yenmiş sayılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kai süper bide. herifin iki elini arkadan kavrayıp yukarı doğru kırması süper :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 liyuken ile geri geri yuvarlak bas oyle dovuodum goroyu ben fatality yapiodum sonra unuttum nasil yapildini $imdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 goroya fatality cekemezsin terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bi kere bile fatality yapamadım lan şu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 PrudenT said: bi kere bile fatality yapamadım lan şu oyunda l2p naab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 goro'yu ezerken isimli bi tiyatro oyunu da var bunun. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Goro ile ahmet bey arasındaki benzerlik dikkat çekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 goroyu ezmek şimdi bambaşka bir anlam kazanıyor.. omg! gay alert tuşuna basın çaktırmadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 goro tipten kaybeden kutsal bir dövüşçü. kintaro dört kolunda dört hatun götürürken goro tepeden çıkma at kuyruğuyla kintaro'ya göre bir adım geride kalıyor. buna ek olarak kintaro'nun karakter reputasyonu, kolundaki kaplan desenlerine bağlı olaraktan (ki bize sevgili melodik metal grubumuz in flames'in biricik gitaristi björn'ün dövmelerini hatırlatır) adeta tavan yapıyor. yolda hangisini görürsem göreyim "baba mokunu yiyim" diye secdeye yatarım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 goro ajdara benziyo sanki dimi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar