Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ne delidevşik havaymış kardeşim bir sakin ol bir otur yerine hele. Boşu boşuna ortalığı telaşlandırıyorsun. Her şey uçuyor, çöp kutuları, poşetler felan hepsi havada. Kıbrıs'a doğru dürüst yağmur yağdığı da yok ki. Her yer toz toprak. Böyle ekşın bir fırtına çıkınca da kendimi çölde, kum fırtınasının arasında hissediyorum. Hayır kardeşim Ankara'da ne güzel kar yağıyormuş işte. Her yer bembeyaz. Sakin, huzurlu. Böyle Kıbrıs'taki gibi sürekli dürten bir hava çok iç bunaltıcı. Yağmur yağsa da çamur olcak bu sefer. Böyle güzel bir paradoks peşinde koşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 harbiden bizim okulun ordası acayip esiyo açık önü bulutları izliyodum dalmısım ders bitmiş sevindim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ne işin var kıbrısta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 okuyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 e burda da var fırtına . antalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 alçak basınç alanı karadenize gidiyor ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Eheh. Bi bilgi işleme gideyim dedim uçuyoduk valla. Neyseki okulun içinde çok toz yok gözler hasar görmedi. Ama kıbrıs için herzaman olan şey. Abartılacak bi durum değil çöl iklimi yaşadığımız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Genceksk sen hangi okuldasın?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 PhysX said: alçak basınç alanı karadenize gidiyor ondandır. çok alçakça bir haraket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bugün bizim yurdun önünde park halinde araba vardı,biraz uzağında da kocaman çöp konteynırı,rüzgar bi uçurdu konteynırı arabanın tamponuna girdi ahaha. harbi deli rüzgar vardı ya. bi de halı saha yaptık okulda tam oldu. :D kıbrıstan bildiyorum burası b.ktan sendeyiz bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Lefkoşa yamaçlarında rüzgar azaldı. Akp rüzgarımızı kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 o değil de yarın yağmur yağar mı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 geceleri yağmur yağıyo girneye ama sizin oraları bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Lefkoşada yaprak kıpırdamıyor desem yeridir ama her akşam olduğu gibi buz gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 lefkoşa deniz kenarı deyil ya ordan kazanıyo biz burdan türkiyeyi görüyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 GenceKsK said: lefkoşa deniz kenarı deyil ya ordan kazanıyo biz burdan türkiyeyi görüyoruz :D benıde goruyonuz mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mersin de müthiş bir fırtına var.Ben böylesini görmedim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Masakari said: GenceKsK said: lefkoşa deniz kenarı deyil ya ordan kazanıyo biz burdan türkiyeyi görüyoruz :D benıde goruyonuz mu?? Ben daha rahat görüyorum seni. 5 parmaklardan bi aşırtma bakış atıyorum, sendeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bLackcha0s said: Mersin de müthiş bir fırtına var.Ben böylesini görmedim :s Mersin için ayrı başlık aç arkadaşım. Kıbrıstan bahsediyoruz:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hala goruyonuz mu benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mersinde ki fırtına girdi araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 girne güzelmiş yav, buralar kupkuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bone said: girne güzelmiş yav, buralar kupkuru. ben buraya güzel diyemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar