Belki rol yapıyordur. Aklımda bulunsun araba falan çarparsa hemen bu tarz bi herife dönüşücem
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Araba Çarptı Sapık Oldu
başlığı "Arap'a çarptı sapık oldu" okuyup arap bir adamı ezdiği için sapık muamelesi gören birinin olayı sandım :D
o arabanın bizzat bana çarpmasını diliyorum hunharca.
1.7 milyon sterlin. OHA!
1.7 milyon sterlin. OHA!
ARKADAŞI BALGAM ATTI SAĞIR OLDU.
Arkadaşının balgamı sonucu sağır olan çocuk 425 milyon sterlin tazminat aldı.
"mermi gibiydi"
silah patlaması sonucu mermi sesine benzetilen balgam atışı sırasında çıkan ses mahalle tarafından duyuldu.
edit: canım sıkıldı
Arkadaşının balgamı sonucu sağır olan çocuk 425 milyon sterlin tazminat aldı.
"mermi gibiydi"
silah patlaması sonucu mermi sesine benzetilen balgam atışı sırasında çıkan ses mahalle tarafından duyuldu.
edit: canım sıkıldı
araba çarpsa bana ben de dahi falan olsam keşke mucizeler güzel şeyler tabi
ulan o kadar tazminat alıcaksam arabanın önüne atlayabilirim
habere bak 2 satır yazıp bırakmışlar
ayrıca kimden almış tazminati arabayı kullanan kişiden mi?
arabayı kullanan kişi dünyanın sayılı zenginlerinden mi?
ayrıca kimden almış tazminati arabayı kullanan kişiden mi?
arabayı kullanan kişi dünyanın sayılı zenginlerinden mi?
öyleyse bile artık değil sdf
@hoccemama: boş haberler işte. altını kurcalama hiç. kimse kurcalamıyor. servis edildiği gibi tüketiniz.
adam olumden donmus, gozu acilmis
hayatinin ne kadar bos gectigini farketmis, yerim sayginligimi da meslegimi de demis, ustune bir de tazminat almis
bence ot gibi yasamaktan vazgecirdigi, her gecen gununun degerini anlamasini sagladigi icin tesekkur etmese bile carpan arkadasa, en azindan tazminati insani tutabilirmis
lol
hayatinin ne kadar bos gectigini farketmis, yerim sayginligimi da meslegimi de demis, ustune bir de tazminat almis
bence ot gibi yasamaktan vazgecirdigi, her gecen gununun degerini anlamasini sagladigi icin tesekkur etmese bile carpan arkadasa, en azindan tazminati insani tutabilirmis
lol
1.7 milyon sterlin x2.5 = 4.25 milyon ytl
4.25 milyon yt x1000000 = 4.25 trilyon tl.
parayı veren adam trilyarder mi şimdi? ne iş yapıyormuş bu eleman, biz de başlayalım.
4.25 milyon yt x1000000 = 4.25 trilyon tl.
parayı veren adam trilyarder mi şimdi? ne iş yapıyormuş bu eleman, biz de başlayalım.
bu para hesabindan sonra kendimi arabaların önüne atmaya başlıyorum..görüşmek üzere..
not: canlı kalmayı başarmam lazım dasdasda
not: canlı kalmayı başarmam lazım dasdasda
Karar tam bilinemiyor, neden verilmiş, neden verilmemiş... Bu durumdan dolayı mahkeme abartmış falan dememek gerek.
stephen king in yeşil yol kitabında da buna benzer bir tip vardır,alzaymır yüzünden tozutup açık saçık küfrediyordu ihtiyar bi kadın..demek insanlarda kontak yapacak hassas bir nokta var,düğmeyi çevirdiğinde tozutuyor...
stefın kim ya.. biz de arabesk'te vardı bölesi. ama kör oluyo du o gariban. seks düşkünü olsa neyse.
sonra bi daha araba çarpınca açılıyor olması lazım.
ama uzay zamandaki bükülmeleri ve delinmeleri engellemek için arabanın markası aynı olmalı ve saat kulesi önünde çarpmalı araba. 1.2Gw'ı da arabaya yönlendirmeliyi unutmamalıyız. bu enerji takım katalizörünü devreye sokacak tabii.. bi takım katalizörler var böle kendini bilmez, 1.2gw enerji isteyen falan. sanki elektrik ağaçta yetişiyor
ayrıca çarpılacakk şahıs bu çarpışmadan önce içindeki güce yoğunlaşmalı ve hiçbir korku hissetmemlidir. çünkü bilindiği gibi korku karanlığa yani körlüğe giden yoldur. korku, yusuflara sebep olur. yusuflar gaz çıkışına. gaz çıkışı metana ve metan elbette gözlere kalıcı hasar verecektir..
i sense so much gas in you...
sonra bi daha araba çarpınca açılıyor olması lazım.
ama uzay zamandaki bükülmeleri ve delinmeleri engellemek için arabanın markası aynı olmalı ve saat kulesi önünde çarpmalı araba. 1.2Gw'ı da arabaya yönlendirmeliyi unutmamalıyız. bu enerji takım katalizörünü devreye sokacak tabii.. bi takım katalizörler var böle kendini bilmez, 1.2gw enerji isteyen falan. sanki elektrik ağaçta yetişiyor
ayrıca çarpılacakk şahıs bu çarpışmadan önce içindeki güce yoğunlaşmalı ve hiçbir korku hissetmemlidir. çünkü bilindiği gibi korku karanlığa yani körlüğe giden yoldur. korku, yusuflara sebep olur. yusuflar gaz çıkışına. gaz çıkışı metana ve metan elbette gözlere kalıcı hasar verecektir..
i sense so much gas in you...
Yalnız ciddi beyin sarsıntıları ve hasarları böyle şeylere sebep olabiliyor gerçekten de. Bi belgeselde görmüştüm, büyük bi inşaat sahasında mı ne çalışan adam, yerdeki deliğe dinamit yerleştiriyo ve tam dibine gittiğine emin olmak zorunda yoksa patlama düzgün olmayacak... İşte 2 kişilik takımlar uğraşıyo böle dinamitlerle, bizim eleman geliyo demir çubukla dinamiti iyice dibe itiyo. Bi dinamit böyle iterken patlıyo, demir çubuğu mermi gibi delikten fırlatıyo, demir çubuk adamın çenesinin altından giriyo kafasının üstünden çıkıyo direkt. Adam ölmüyo, ama eskiden yumuşak mizaçlı iken daha sert ve acımasız bi kişiliğe bürünüyo. Eşiyle falan da röportaj yapıyolardı.
Bu konuda makaleler var arkadaşlar, beyin hasarları böyle şeylere neden olabiliyor. Bir arkadaşımın psikoloji makalelerini Türkçeye çevirirken, bir makalede böyle birşeye rastlamıştım.
tabii tabii. mesela frontal lob (gafanızın ön tarafı işte. gavurca isim koymuşlar artistik olsun diye) zarar gördüğünde garip olaylar vukuu bulabiliyor.
mesela bi phineas gage vakası var.. türkçe olarak da sözlükte var biraz bişi.
beyninize sahip çıkın..
mesela bi phineas gage vakası var.. türkçe olarak da sözlükte var biraz bişi.
beyninize sahip çıkın..
Öne çıkan mesajlar