Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opeth'in yeni şarkısı.

KingOfLoss

Öne çıkan mesajlar

7 küsürlerde yan dönüyor, kısacık kestirmiş. Hala salak salak sağa sola sallıyor zaten kafayı çalarken ehaeh.
Şarkı bildiğimiz hoyrat Opeth şarkısı, çok bir olayını göremedim açıkçası. Clean vokal yok, akustik geçişleri kısacık tutmuşlar. Muhtemelen albümdeki sert şarkılardan, çok daha hafif şarkılar da olabilir tabi. Genelde konserlerde en sert şarkılarını çalıyorlar, o da var.
Yeni gitarist fena değil, baterist te daha bir "alışmış" gibi geldi ama bu ikisinde yanılıyor olma olasılığım da mevcut, kayıt çok rezil çünkü. Albüm çıkınca göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

şarkı hakkında tek yorum belirtmeden ne diye damnation morningrise tartışması yaparsınız a güzel patiler? buraya yazıyorsunuz istediğinizi karışan yok rahatsız olan yokda bari biraz olsun kuralına uyalım işin. yeni şarkı diye topik açılmış, mesajının bi yerine yeni şarkı hakkındaki görüşünüde sıkıştırman iyi olur di mi ama? görüntülenmiyor dediniz, o kadar uğraşıp link verdik...

ayrıca ben damnation gibi çalışma istemem. damnation tamam süperdi falan ama opeth yenilenerek opeth oluyor açıkçası. her dönemde farklı, özgün işler yapıp, kendini hiçbir defa tekrar etmediği için opeth opeth'dir. bir kez daha damnation yada morningrise çıkartacak olsalar asıl o zaman anlamlarını yitirirler.

bua rada no burtal for kids dicem ayıp olcak. neyse demiyorum.

'hoyrat' opeth'i piç etmemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

videolar acilmiyor ki nasi yorum yapilcak? ayrica insanlar damnation tarzi yapsinlar derken gidip dark tranquillity nin 3 tane damage done(dd,character,fiction) cikardigi gibi damnation benzeri album cikarsinlar demiyorlar anladigim kadariyla, mellow takilsinlar diyolar.herkes yeni bisi ister zaten, aynisini kim naapsin..
ama bende istemem mellow opeth.bi daha oyle album yapmam demisti zamaninda zaten akerfeldt yanlis hatirlamiyorsam.

ps: dt yi her turlu yerim ama ben yanlis anlasilmasin, opeth tende cok severim.
Sosyal ağlarda paylaş

Google videosu koymuş biri, açılıyor o. Ordan yorum yaptım zaten =)
Bana her türlü fit valla, mellow da olur daha hoyrat ta olur (ki Axe'ın silme pure death/pure black gruplarında çalmış olduğu gerçeği var, yeni gitarist'in Arch Enemy'den gelmiş olması var falan).
Sert şeyler dinlemek istersem baya bir sonlarda DT de Opeth te. Ha ikisini de çok severim, hastalarıyım, DT gelsin kafamı koparır sallarım falan onlar ayrı. O sebeple mellow da gayet fit yani, Mikael'de kapı gibi ses olduğunda hepimiz hemfikirizdir heralde.
No brutal for kids derken ne demek istedin anlamadım bu arada cleglaw, daha doğrusu kime ne ima ediyorsun yani onu anlamadım =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...