Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bizim gm inanmamakta ısrar etti..kavga çıkıyodu nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Sparkcaster said: bizim guilddekilerden birinin dediğine göre instance da geçiriğin süre instance resetlendiğinde resetleniyormuş yada böle bişi Oluyor o. Ama warlock lazım. Sen çıktığın zaman kastığın kişi ölmemeli eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Absolut said: İnanılmaz bişi yav yani adam charı bugun öğlen 3te açsa yarın akşamki kara raidine hazır olcak hehe. /lol ben de daha 4 gün played le lvl 47 yim ama ench ve engineer max seviyede ha bi de tailor da kasıp sildim evet :D başarılıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Darkthrone said: Güzel diyorsunda 1gün 19 saatte lvl 70 olmak anormal bir durum.Kaç kişi beceriyorki 2 günde lvl 70 karakter yapmayı... sen becerebilirmisin mesela ? ozel yetenek gerektiren bir olay degil adamlar yazmis zaten nasil aldiklarini tamamen rekor amacli bir sey iste hani bu herif bunu kimse yardim etmeden tek basina yapsa dassagina kurban zaten tembel adamim hayatta ugrasamam milleti pesimde surukleyip rekor denemesiyle ve evet ayni destekle bu forumdaki cogu kisi yapar onu okuz gibi iyi planlamis herifler nerede ne kasacaklarini warlocklar onceden quest bolgesinde hazir falan oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Hadi beyler paticik olarak bir rekorda biz kıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 hmmm kkthnxbye /camp /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Gankleyeceksin bunları rekora koşarken, corpsecamp'e bağlayacaksın ne gülünür ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 aynı şeyi düşünmüştüm önceden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 tek başına kasmamış ki yanındakiler esas bunu ganklemeye gideni gankler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Her zaman daha büyük bir balık vardır evlat. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 YALAAAAAn yalan olm bu nıe ınanıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Herifin teki Athene'nin rekoru kırdı. 1 gün, 8 saat mi ne. Sonrasnda Athene, 1 gün 2 saatle adamın rekoru tekrar kırdı ve rested olmadan (diyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 videosunu izleidm gecen çok güldüm yaa togos mudur nedir o adamı çok ezmiş :P normalde sevmem atheneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Abi kanıtı varmı bu işin ya? ben hala inanmıyorum imkansız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Kanıtı var, GM ile konuşurken Athene'nin, 1 days 2 hours dio :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 German guy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sanıyorum artık olmuyor instance içinde oynanan zamanı plyed silme invite et birini ver lead i çık partyden 60 sny içinde instanceden gönderilceksiniz dediğinde log out çek şak die instancenin başına dön demin oynadiklarin resetlensin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 athene koydu cocuğu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Peki şimdi ben private server açsam Bi arkadaşta gm ismiyle girse - gm olarak- benimle o şekilde konuşşsa olmas mı? Ben hala inanmıyorum 1 gün 19 saate bırak birgun 2 saati. Yalan bence herkesi yiyo bu =). Tek kanıtı oyuna giricen, adama wisp atıcan ve o sırada çekilmiş ss i koyucak. yoksa inanmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hadi iyi adam dünyanın en iyi playeri cartı curtu 1günde lvl70char yapio çinlilerin babası ama o kızı nası bağlamış ya o ipne kılıklı tipiyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ATHENE got banned... Hahahaha idol down!! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=A6jCpllQZq0 look at this haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 9 dakikanın tek iyi kısmı sonundaki Hellmarch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Kimseye zararı olmayan kendi çapında biriydi üzüldüm açıkcası ban yemesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ben hunterimi 30 gün playedle kasmıştım lvl 70'e belki daha fazladır ama coğu wow açıkken yemek yemek, nette sörf şeklinde geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar