Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Beraber görev yapmak isteyen olursa tell eamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 her yer gene solo grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Bugün coroneti noel babalar bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 haha, sen ordaysan bi goz atmaya deger aslinda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Bi göz atın bence ama wipe falan atarlarsa kasıp kasacağına ağlatır o ayrı:)Adamların sitesini biri yasaklamış heralde proxy olmadan girilmiyor.o yüzden takip etmeden direk atladım oyuna:) Novice tkm oldum kafa göz voritora pikete dalıyorum ama hayat zor solodan da çok sıkıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 tunch said: grupça queste çıkıyosanız gelirim ben tanklıyorum deno kesiyor, sonra deno kesemiyor heal basmak zorunda kalıyorum denoya sonra yine kesemiyor ben kesmek zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Daha bir meslek bile masterlayamadım pöf solo mission derken bir sistem mesajı geldi.İmparatorluk askerleri göreve çağrılıyordu.Daha PVP yapacak gücüm yokken eğlencesine gireyim dedim. Fort Haxxorsda bi 70-80 yakın kişi toplandık. Tabi rebel casusları yerimizi öğrenmiş gerilla taktiği ile saldırmaya çalışıyorlardı.Sonra o anda Darth Vader hoca efendi çıktı ortaya İmparatorluk toparlanırken bir güzel dikkati çekti.Hemen en güzel şapkamı takıp bi selam çaktım. Çok zaman kaybetmeden speederları açtık. Ve yola koyulduk Sonuçta 4 katımız bir orduya denk geldik Ordumuz dağıldı Evet böyle eventleri soe biraz olsa ayarlasa oyun hiç kapanmazdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 adamlar sandbox diye o kadar saldılar ki content olayını , orda koptu gitti oyun. dediğin gibi eventler falan olsaydı birazcık solo grindden çıkartsalardı oyuncuları daha hala oynuyor olurduk oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 güzel event olmuş, kaçırdık iş güçten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 her hafta en az bir event yapıyolar ya iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 şu vidyoyu koyim bana gelen bounty hunter çekmişti 45 dakika savaştık elemanla, jedi olan benim http://www.youtube.com/watch?v=wMhpksFs_-Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Bu gece pvp eventi var, base slice falan saat 12 de sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 merhabalar. Dün akşamdan itibaren bende oyundayım. Nick her zamanki gibi Ulubatli Hakan Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 şehir kuruyorsak geleyim bende combatta gözüm yok politika kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 6 ay önce bakmıştım en son, şu anda ki durumu nasıl? ne durumda yapmak istedikleri? ne kadarını yapabilmiş durumdalar? ve oyuncu sayısı ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Politika sıkıntılıydı. Öncelikle tüm gezegenler city cap durumda, ve politician xp de sapıtık. Bazen 10 kat gelio bazen hiç. Oyunun durumu 6 ay önceyle aynı gibi. Oyuncu sayısı vs değişmedi ama artık herkes nereler farm edilir, nerelerden loot çıkar biliyor. Türkiye saatiyle akşamları girip öyle eskisi gibi gideyim elder keseyim falan çok zor. Lagden dolayı pvp de yapılamıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 oyun bana göre bağlantı açısından daha iyi, ama girilen saat de çok etkiliyor. eskiden coronet'te çok spike olurdu, swg'nin klasik 'swoop ile giderken 100 metre geriye atması' olayı emu'da çok fazla oluyordu, onlar biraz düzelmiş gibi. her türlü güzel de işte bu kadar zamandan sonra artık tam anlamıyla eski swg'yi oynayabilmek istiyor insan. oynayamayınca da bayıp bırakıyosun bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 guden said: 6 ay önce bakmıştım en son, şu anda ki durumu nasıl? ne durumda yapmak istedikleri? ne kadarını yapabilmiş durumdalar? ve oyuncu sayısı ne durumda? server deki populasyon iyi durumda. 2000 küsür akşam online. server 3000 cap. %80 lik composite armor var :) Lag görmedim. Packet los 0. ama iki defa dc yedim. 1 sene önce oynamıştım en son. o zaman göre çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 şu swtora harcadıkları para cidden yazık şu oyunun on sene önce yaptıklarının yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ya bu sahtekar vipao adlı arkadas bi cd vermekten aciz cıktı.allah rızası ıcın banada bi cd yollayın lan verim kargosu neyse. sevgiler Schroding gillerden odesa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ahaha odesanin dustugu hale bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sıs lan it.varmı cdin verim parasınıda yolla :) hayırsız dostlar saolsun ne hale geldik ya mnskm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Torrentten indirip kurdum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 SWG CU ve Precu da bu kalabaligi görmüstüm. Tek server olduğu için biliyorum ama güzel bir şey. Eskisi kadar tüm armor, silah ve yemekler var. Tek eksik Creature handler gözüküyor. Wookie ler bile kendi armorlarıyla crit atıyorlar. Tabi jedi meselesi de var. Birkaç bu gördüm. Mesela Tef olmamana rağmen Droid ler Med Center de adam kesiyor. Arada sırada lag, spike de. JTL yok. Alpha sonuçta ama her taraf vendor kaynıyor. MOP da adamlar var bir sürü. Dansçı ve doktor kasıp oraya koyacağım yakın zamanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bugün denedim uzay gemileri biraz yavaşlamış gibi geldi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar