Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Henry Fenerbahce'ye mi geliyor ?

Baluu

Öne çıkan mesajlar

Limbeck said:
.Genc yetenek istiorz.Bi dunya yıldızıda bizde parlasın istioruz.Sonmeye yuz tutmus yıldızları getirmenizi istemiorz.Genc alabilecekseniz alın alamayacaksanız alt yapıdan futbolcu oynatın en azından turk futbolcu oynatın.Bu konuya cok sinirleniorum o yzden yanlıs bisey yazdysam kusuruma bakmayın.Tabiki farklı fikirler olabilir "Saygı"
Buna katılmıyorum. Genç yeteneği zaten Türk futbolculardan yetiştiyoruz yabancı alınıyorsa gençten alınıp yetiştirilmesi gibi bir mantık olmaz diye düşünüyorum. Yabancı ihtiyaç olduğu mevkiye alınır, bir kaç sene oynatılır sonra iyi oynarsa yüksek fiyata, kötü oynarsa zararına satılır. Ha tabi bir de takımın demirbaşı olup Türk vatandaşı olanlar var Aurelio gibi ki bunlar çok nadir çıkar. Sınırlı kapasitesiyle Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi olup kendini kabul ettirmiştir ama istese Avrupa'da da oynar.

Gökhan Gönül bence önümüzdeki 5 sene içinde tüm Avrupa'da mevkisinin en iyilerinden olup adından söz ettirecek bir oyuncu. Gs'nin Arda'sı için de aynı şeyleri düşünüyor-dum ama yıldızı parladığı anda saldı sanki kendini. O ilk zamanlardaki Arda gitti, top tekniği iyi olan bir sol açık kaldı sadece geriye. Gökhan Gönül ise genç yaşında evli, ailesini ve düzenini kurmuş bir adam. Bu saatten sonra bozulacağını zannetmiyorum.

Edit : @nileppezdel Fener'in dünya yıldızlarını getirebilecek kapasitesini kanıtlaması için daha ne yapması lazım ki? Kutup yıldızını söküp Saraçoğlu'ya dikelim?
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldinho gelir yahu işte, fenerli değil miydi zaten :)
aziz yıldırım ne zaman demiş ayrıca roberto carlos'u golgede bırakacak diye? inanan var mı buna yani, neden desin bi kere? carlos hala bu takımın oyuncusu değil mi, hala oynamıyor mu? carlos'u golgede bırakacak bir adamı getirebilirsin de, bu adam takımdayken boyle bişey söylemenin ne mantıgı var.
Sosyal ağlarda paylaş

@Holy: Abi Premier Lig varken, La Liga varken, Serie A varken dandik Türkiye ligine mi gelsin adamlar sadece para için. Üstelik tarihinde ilk defa Çeyrek Finale çıktı diye mi yani?

Fenerbahçe bence Türkiye standartlarının üstünde evet ama dünya yıldızlarını getirmek için istikrar lazım.

Bir de oynadığı lig açısından şanssız. Yalan mı şimdi? :)
Sosyal ağlarda paylaş

oynadigi lig acisindan sanssiz evet kabul ediyorum..
Kasimpaşa macinda Henry'nin oynadigini düşünmek bile gülünç

ancak şöyle durum var, henry dedigin adam 31 yaşinda yahu, zaten bu saatten sonra avrupanin ileri gelen klupleri boyle bir adami almaz yani.. Sanmam.

E takimi da istemezse, diger avrupa klupleri talip olacaktir ancak, en iyi fiyati fenerbahce verecegi için klup fenerbahce taraftari olacaktir.. Henry eger baskiya dayanamaz ise gelir fener'e bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldinho gecen konustu milan'a chealse ye veya intere kesinlikle gitmicem barcelona da devam etmek istiorum diye.sorun da para degil futbol mantalitesiymis, ertesi gun milan baskanida napalim zaten ronaldinyo yu bize uymaz onun futbolu dedi. crespo'da olabilir bu arada duyumlara gore :D
Sosyal ağlarda paylaş

afedersin ama bana gore shevo transferi roberto carlosu golgede falan bırakamaz.shevoyu roberto carlosla aynı kefeye koymuyorum kusura bakma.yani yasadıgı basarılara bakarsan gerek takım bazında gerek milli takım bazında sende aynı kefeye koymazsın we shevo gelirse hicbisi golgede kalmaz.yani ronaldo sakatlanmadan gelseydi tamam.henry tamam.eto tamam.ronaldinho zaten sakadır onu ciddiye almıorz.bilmiorm avrupa piyasasındaki oyuncuların kulupleriyle arasını kontratlarını falan ama yani aziz yıldırım nası boyle bisi solemis bende anlayamadım.ya iyi ama cok tanınmamıs biri gelecek.yani roberto carlos kadar tanınmamıs.ne bilim kanute,wagner love bu tarz iyi isimler olabilir.yada gercekten efsanevi bisey olacak ronaldinho falan gelecek.roberto carlosu kim golgede bırakabilirki ya.cok riskli bi acıklama.
Sosyal ağlarda paylaş

banada ole geldi :D yada soyle bi yanlıs anlasılma oldu topicte.birileri bi sekilde fenerbahceye barcelona cıkacagını ogrendi onun uzerine bu dedikodu cıktı.yani kurada barcelonayı cekersek otomatikman henry fenerbahceye gelecek :D hemde fenerbahce stadında maca bile cıkacak.belki gol bile atacak.wesaire :D ama fazlası inandırıcı olmuo :D
Sosyal ağlarda paylaş

fmea said:
ronaldinho gecen konustu milan'a chealse ye veya intere kesinlikle gitmicem barcelona da devam etmek istiorum diye.sorun da para degil futbol mantalitesiymis, ertesi gun milan baskanida napalim zaten ronaldinyo yu bize uymaz onun futbolu dedi. crespo'da olabilir bu arada duyumlara gore :D

tamam iste fenerbahcenin futbol mantalitesi barcelona ile aynı :D bence kesin ronaldinhoyu alıcaz
Sosyal ağlarda paylaş

BARCELONA TAKIMI TUM KADROSU,TEKNİK HEYETİ,YONETİMİYLE FENERBAHCEYE TRANSFER OLDU... NOU CAMP STADI İSTANBULA TASINDI...REAL MADRİD EZELİ REKABET DEWAM ETSİN DİYE TURKİYE LİGİNE KATILMAK İCİN BASVURUDA BULUNDU... AVRUPALILAR KISKANCLIKTAN COCUKLARINI KESTİ..

gibi bi manset bekliorum yakında gazetelerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
Holy said:
Genç yeteneği zaten Türk futbolculardan yetiştiyoruz

Kimi yetiştirmişsiniz bugüne kadar say allasen. Kadronuzda kaç tane türk var, kaçı altyapıdan cıkmıs ve kac resmi maca cıkmıslar fb forması altında.
Sabırla cevap vermek çok zor gerçekten sana.

Orda Arda'dan bahsettiğime göre bütün Türk takımlarını kastettiğim çok açık değil mi?
Hala saymamı istiyorsan Nihat, Emre, Tuncay, şeklinde sayabilirim en basitinden. Bir Henry, Ronaldinho olmadılar ve olamayacaklar ama dünya futbolunun tanıdığı Türk futbolcular bunlar en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

fmea said:

bu konuda en kralı Totti'dir. real madrid'i geri çevirdi roma'dan ayrılmam dedi. sakatken eskiden en fanatik taraftar grubu ile izlermiş maçları stadda filan.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
fmea said:

bu konuda en kralı Totti'dir. real madrid'i geri çevirdi roma'dan ayrılmam dedi. sakatken eskiden en fanatik taraftar grubu ile izlermiş maçları stadda filan.
Totti'nin olayı başka ama. Futbol mantalitesi değil onunki tamamen takdir edilesi bir AS Roma aşkı. Bu takımın adı ile büyüyüp gençliğinde bu takımın en ateşli taraftar grubu Ultras ile beraber curva sud'da yerini almış bir adam. Zaten büyük ihtimalle ilerde kulübün teknik direktörü, başkanı falan gibi birşey olup efsaneleşicek.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ronaldinho gelir yahu işte, fenerli değil miydi zaten :)
aziz yıldırım ne zaman demiş ayrıca roberto carlos'u golgede bırakacak diye? inanan var mı buna yani, neden desin bi kere? carlos hala bu takımın oyuncusu değil mi, hala oynamıyor mu? carlos'u golgede bırakacak bir adamı getirebilirsin de, bu adam takımdayken boyle bişey söylemenin ne mantıgı var.
Aziz Yıldırım bizzat kendi ağzıyla Roberto Carlos Transferini bile gölgede bırakacağız dedi.. o konu doğru yani
Sosyal ağlarda paylaş

sonu, söyleniyor, sanılıyor, olmalı, gelebilir, ihtimali war gibi biten bütün maşetlere kıl oldum zaten.
Masa başı haber yapıp bunu satmaya çalışan medya ve bunu dinleyenlerede söylenecek başka laf bulamıyorum.

Aziz yıldırım açıklama yapmış "R.Carlos tan daha iyi transfer yapacagız" diye. Bunun üzerine medya bu gruba uygun kim var kim yok yazıyor çiziyor. Bizede her manşeti tartışmak düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Komik abi gerçekten. Şuan Ronaldinho , Henry , Sheva'yı bırakın Fenerbahçe ; Arsenal , Liverpool , Roma bile alamaz. Komik şeyler bunlar , burda ben Fenerbahçe'yi filan küçümsemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın , Fenerbahçe istediği parayıda verir bunların ama en büyük başarısı Şamp. liginde çeyrek final oynayan bir takımın formasını giymez bunlar , adam Barcelona'da , oynarken neden Fenerbahçe'ye gelsin? belki 35 yaşında..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...