Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Henry Fenerbahce'ye mi geliyor ?

Baluu

Öne çıkan mesajlar

ya bence bu kadarda abartılmamalı yani her basarıdan sonra bi transfer haberi.biz ne ronaldinholar ne ronaldolar gorduk geliolardı.ayrıca sunuda soylemek isterim bu is katar moduna donmesin.roberto carlos,shevo,henry,romario,rivaldo,maldini,roberto baggio yani bu bole cok sinir bozucu bi hal alır.Kesinlikle bu oyuncuların kalitesi uzerine yorum yapılamaz fakat bence bunlar turkiye icin iyi reklam yerine kotu reklam olur eger fazlalasırsa.Yani gelmesinler.10 sene ustuste sampiyon yapsalarda avrupayı sallamamıza yardım etselerde ben 30 yas ustu kaliteli futbolcuların turkiyeye gelmesine karsıyım.Biriki tane olacak tabiki ama bi fenerbahceli olarak eger bole dewam ederse fenerbahce bu isin suyunu cıkartacak gibi bi gorusum war.Genc yetenek istiorz.Bi dunya yıldızıda bizde parlasın istioruz.Sonmeye yuz tutmus yıldızları getirmenizi istemiorz.Genc alabilecekseniz alın alamayacaksanız alt yapıdan futbolcu oynatın en azından turk futbolcu oynatın.Bu konuya cok sinirleniorum o yzden yanlıs bisey yazdysam kusuruma bakmayın.Tabiki farklı fikirler olabilir "Saygı"
Sosyal ağlarda paylaş

Gene 100 tane isim yazılıp çizilecek sonunda 1 kişi gelecek , gelmiş geçmiş en büyük transfer olacagını Aziz Yıldırım kendi agzıyla dedi , Eto , Henry , Scheva bir sürü isim yazılıp çiziliyor , bekleyip görmek lazım..Ama Antuda Eto sesleri yükseliyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Ne olursa olsun fasonda olsa takımımla ilgili boyle haberler gorunce egomu tatmin ediorum :D Gelsin abi hepsi gelsin.C.Ronaldoyla gorusuomus Aziz baskan.Hatta "obur ronaldoyu alamadan sakatlandı bari seni alalım demis".Ronaldoda "sewe seve gelirim demis yanımda gelirken Rooney ile Tevezi getirim.Hatta ispanyadan aktarmalı ucus yaparsam Real Madrid Barcelona toptan alıp getirim siz arasından secersiniz futbolcuydu top toplayıcıydı falan kafanıza gore ortaya bi karısık yaparız sen yeterki iste Aziz Baskanım" demis. Ole duydum walla ben onların yalancısıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

Of Türkiye basınını seviyorum. er Avrupa;'da başarılı olan ve parası olan dandik lig takımlarına dünyanın yıldızları gelseydi ne bombalar patlamıştı yani :D

Zaten Ronaldinho ulta yalan bir haber. Henry çooook zor, yani amaçsız olması lazım sadece para için Barca'dan Fener'e gelmesi için ama öyle değil.

Crespo rahat transfer ama Crespo'nun alınacağını sanmıyorum.

Bence ya Shevchenko ya da Trezeguet alınacak Fener'e.

Onlar da zor da çok sağlam para bayılarak alabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...