deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bazı boss fightlarda (bkz. kael'thas) raid tüm alana dağılıyor ve raidi heallerken range problemleri yaşıyorum. Mesela adam rangeimde değil ama onu heallemeye çalışıyorum zaman kaybediyorum , sağda solda deli dana gibi koşturuyorum vs. Acaba rangeimde olmayanların barlarının rengini değiştirecek ya da bu problemi ortadan kaldırabilecek bir add-on var mı etrafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 grid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 sen ne kullanıyosun ki su anda? grid denemeni oneririm ben de. ayarlarından frame alpha'ya gir, healing rangein kac yardsa ona gore tikle. mesela 40 yard ise frame alphayı ona gore ayarlıyosun normalde net gorunurken bar, rangeden cıkınca puslu gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 healbot vardı sanırım ondada aynı sekilde olması lazımdı range ayarlarını duzeltince oldukca kullanıslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 pitbull'da da var range olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 cogu addonlarda var zaten de arkadas sanırım blizzin barlarını kullanıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 :) Evet blizzin barlarını kullanıyordum, şimdiye kadar hep yetti de böyle geniş alanlı fightlarda sinir oluyordum. Rogue adam healer olunca böyle oluyor napalım öğrenicez xD Bartender, decursive gibi temel add-onlardan başka ne kullanmalıyım healerla başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bongos2 öneriyorum yine. http://www.curse.com/downloads/details/2003/ Bongos options bölümünde "enable range checking" işaretle.Yanındaki ayarlanabilir renk seçeneğide, barında out of range olunca buton'un ne renk olacağını belirler. grid mrid boşver.tetris oyna aha iyi grid ile oynıcağına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord Soth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 perfectraid i öneririrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Darkthrone said: Bongos2 öneriyorum yine. http://www.curse.com/downloads/details/2003/ Bongos options bölümünde "enable range checking" işaretle.Yanındaki ayarlanabilir renk seçeneğide, barında out of range olunca buton'un ne renk olacağını belirler. grid mrid boşver.tetris oyna aha iyi grid ile oynıcağına :D ya o bongosdaki range 30 yard. benim healler 40 yard çok saglıklı olmuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Darkthrone said: grid mrid boşver.tetris oyna aha iyi grid ile oynıcağına :D ne alakası var? grid en kral addondur raid interface için. healerların da cogu kullanır yani, baya guzel ozellikleri var iyici ugrasırsan ayarlarda kaybolabilirsin. güzel addonları var ayrıca druidsen falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Darkthrone said: grid mrid boşver.tetris oyna aha iyi grid ile oynıcağına :D senin kafan basmamıştır grid'e ondan boyle diyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Harbi grid'den daha iyi bir çözüm yok şuan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 birak bi addonun o konuda gridden iyi olmasi, hepsini toplasan bi grid etmez yani. saglam bi customize ettikten sonra anlarsin bir de default kurup birakmak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Zergling said: Darkthrone said: grid mrid boşver.tetris oyna aha iyi grid ile oynıcağına :D senin kafan basmamıştır grid'e ondan boyle diyon. sen bokunla oynarken,ben addon yazıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Darkthrone said: Zergling said: senin kafan basmamıştır grid'e ondan boyle diyon. sen bokunla oynarken,ben addon yazıyordum. kavgada söylenmez böyle bi laf 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bu topic de gg xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 o zaman biz tetris oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 said: sen bokunla oynarken,ben addon yazıyordum. Alaka nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bu toggiede her yerde karsıma cıkıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 o ne demek yahu, sen kimsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ya makineye reset atmak zorunda kaldım xpearl ayarları gg oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Insan bi yedek alır demi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar