hoccemama Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 http://www.referansgazetesi.com/haber.aspx?HBR_KOD=90008&KTG_KOD=202 hadi hayırlısı. zaten petrol metrol çıkmazsa bizim ekonomi düzelmeyecek gibi. tayyip + petrol = dubai oluruz herhalde. Eğer yazılanlar doğru ise 2015'te düzenli üretime başlanabilirmiş daha 7 sene var o zamana kadar tayyip kalmaz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bu ülkede petrol, bor gibi yeraltı zenginlikleri tamamen Türkiye'nin kontrolünde ve Türkiye'nin yararına kullanılabilir mi onu düşünmek lazım. Yoksa bilen biliyor petrol nerde bor nerde linyit nerde, ama çıkaramıyor, işleyemiyor yabancı başında durmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 holey zengin olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Yasasin calismadan zengin olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 tayyo 1 milyon dolara satar o rezervleri o 1 milyon dolarlada kişi başına düşen milli gelirimiz 0.1 cent artar ne mutlu bize huha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Acıtan Gerçek Tarikatı kutsal kitabında şöyle yazmaktadır. sayfa 10 kıssa 2; dünyadaki bütün petrol rezervleri tespit edilmiştir.sadece petrolu cıkartma masrafları petrolun varil başına düşen karından fazla olduğu için çıkartılmıyordu.110 dolar varil fiyat ile istediğin yerden çıkartabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yedirmezler o petrolu bir1111birrrrrr petrol kac metre derınlıkte cıkartılabılınır derınlıkte mı? cıkartma masrafı ne? Turkıyede o derınlıkten petrol cıkartıcak teknoloji var mı? siyasi olarakta dısa baglı hukumet arap petrol zengını seyhlerının "olm ne yapıyonuz lan sız benım petrolum bıtmeden sızınkını sattırmam" derse ne olacagı malum isin adb ab ve rusya boyutuda var tabıı p.s:dunyadan bugun uzayın bılmem kac bın km uzaklıgına gıdılıyor ama yer kabugunun max 1 km altına ınıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 he he ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 O petrolü bize yar etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 üff bor da var ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 odiflame said: Acıtan Gerçek Tarikatı kutsal kitabında şöyle yazmaktadır. sayfa 10 kıssa 2; dünyadaki bütün petrol rezervleri tespit edilmiştir.sadece petrolu cıkartma masrafları petrolun varil başına düşen karından fazla olduğu için çıkartılmıyordu.110 dolar varil fiyat ile istediğin yerden çıkartabilirsin. arkadaş doğruyu yazmış. karadenizden çıkacak petrolün varil başı maliyeti tahminimce 60 70 dolardır. Dolar fiyatı 29 dolardı Irak Savaşı başladığında. Yani o zaman çıkarsan zarar ederdin. Şimdi 100 doların üstünde olunca çıkarır satar kar bile edersin. Petrol fiyatları düşerse o zaman petrol platformlarını turistik amaçlı kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ben de var ama karadeniz'de petrol çıkarma tesisi için platform kurmak zor ve baya masraflı olduğu için çıkartılmıyor diye biliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Biz de ailecek yaz gelse de, çoluğu çocuğu toplayıp petrol platformuna gitsek diyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 amerika bor madeniyle çalışan motor yapmış ama söylemiyomuş kimseye abi. şaka bi yana çıksın abi petrol. bakınız halkımız süper hizmetleri özelleştirme paralarının harcanmasıyla alıyor, sanıyor ki hükümet siper işler yaptı, ekonomi harbi koptu gitti. bizim avanaklığımızın bedelini ödeyecek bi miktar para lazım. bi ara neomidyum vardı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ekonomi mi kaldı hocam ytl nin normal tl olarak geçmesine başlanacak, başlanırken de yeni 200ytl lik banknotlar çıkacak. Türkiye'de yeni banknot basmak demek devaluasyon demek, enflasyon demek. YTL'ye geçmeden önce 10.000 Türk Lirası vardı, ne oldu ona şimdi, gören var mı? Ben görmüyorum açıkçası. Şu an ekonomik olarak zaten belli bir krizin içersindeyiz pek duyrulmasada, euro olmuş 1.900, ikinci krizde 2600 olur deniyor. Buyrun siz hesap edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bize çıkartmazlar abi o petrolü. çünkü güçlü oluruz ve bu istenilmeyen bir şey. amerika çıkarmayın emri yeter de artar. 1 hafta da bırakırız petrol çıkarma işlemini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Abi bu yine "Türkiyede hedehödö büyüklüğünde Fasonyum madeni var laneuehuehu" geyiklerinden olmasın sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 burnumuzun dibindeki kandildeki pkk yı yok edebildik mi. hayır 1 haftada nasıl çıktık. aynı onun gibi abd nin bir emri yeter de artar. bor da var ne yapabiliyoruz. biz sadece türban takalım mı takmayalım mı onun tartışmasını yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 rekor fikirler doluşmuş yine. öyleyse bu zihinlerin ateşine körükle gitmek istiyorum. türkiyenin unutulan gerçeği! üzerimizde oynanan oyunların belki de en büyüğü! FEOMİDYUMU nasıl unuttuk arkadaşlar? bize nasıl unutturdular. Türkiye Bilimsel Aydınlanma Platformu konuyu gündeme getirdğinde bu kurumun aydın yöneticileri kimlerden ölüm tehdidi aldı? bir profesör neden yurtdışına kaçmak zorunda kaldı? bu platforma üye bir rektörü kimler üniversitesinden uzaklaştırdı? okuyun okutturun. bakın aşağıdaki site bile güncellenmiyor artık. ama hala bilgilendirici. http://tubiap.googlepages.com/ okuyun ve yorumlarımızı fikirlerimizi paylaşalım bu topikte. not: bilen söylemesin. nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 2015 çok geç. 2012 fln max olması lazım... neyse neresinden dönersek kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 e-mailim gene forward maillerle dolacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ilk defa duyuyorum helal olsun akp nasıl da saklamış veya saklamışlar. takın türbanı a.q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 There will be blood'ı izledim geçen gün bir daha.Ben Karadeniz'e sondaja gidiyorum gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 belmondo feomidyumu diyosun di mi? ben de çok şaşırmıştım ilk duyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar