Syn Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 irin said: ya bu arabaya bakan kızlar nerde bulunuyor,bi tanısmak analiz etmek istiyrum ben o bunyeleri,tayfoo kız araban yok olmaz derse bi haber et,analizz ediiciiim.)) said: '34 akb' plakalı bmw kullanan cocuk.gecen okuldan cıkarken gordum ama bir daha göremedim seni.işallah burda mesajımı okursun da beni farkedersin artık... said: itiraf ediyorum siyah bmw hastasıyım. siyah bmw si olsun da, isterse kendisi çamurdan olsun:)) said: 34ua9378- bmw sahibini tanıyan war mı? :) cok ciciydi cocuk yaaa.. said: ky plakali bi bmw li cocuk var surekli goruyorum bugun de suzy de gordum ne kadar sekersin sen yaa al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 arabaya bakmak mı? abi, boyle kizlar var ve sevgili buluyorlar ve sevgilileri onlar icin "acaba arabam yok diye benden vaz gecerse naparim" diye topic aciyo biz de sorunlu kari oluyoruz, terkediliyoruz etc etc. lan ben vururum bu insanlari!!! bak guzel kardesim sen o kizi evine taksiyle birakmak zorunda değilsin diyeceksin ki niye? cünküm, SEN DAHA OĞRENCİSİN, yani parani kazandigin gün istedigin kiza caka yaparsin, istedigini eve birakir evden limuzinle alirsin. lakin baba parasiyla olmaz! baba parasiyla hava yapan erkekten her daim tiksinti duymusumdur ben. bilemiyorum, kişilik sahibi insan da boyle yapmali diye düşünüyorum. benim sevgilim bana yoldan ot yolsa mutlu olurum lan, neden arabasi yok diye terkediyim? manyak misin öd müsün derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Syn said: irin said: ya bu arabaya bakan kızlar nerde bulunuyor,bi tanısmak analiz etmek istiyrum ben o bunyeleri,tayfoo kız araban yok olmaz derse bi haber et,analizz ediiciiim.)) said: '34 akb' plakalı bmw kullanan cocuk.gecen okuldan cıkarken gordum ama bir daha göremedim seni.işallah burda mesajımı okursun da beni farkedersin artık... said: itiraf ediyorum siyah bmw hastasıyım. siyah bmw si olsun da, isterse kendisi çamurdan olsun:)) said: 34ua9378- bmw sahibini tanıyan war mı? :) cok ciciydi cocuk yaaa.. said: ky plakali bi bmw li cocuk var surekli goruyorum bugun de suzy de gordum ne kadar sekersin sen yaa al. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 arabaya bakcak? seven kız? seviyo olcak ama arabaya bakcak? o kızın da.. bunu düşünen zihni de.. beyinsiz misiniz tatlı kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Dory bu devirde senin gibi düşünen kişilikli bayanlara gerçekten saygı duyuyorum Bu arada benim afedersiniz arabaya veren kızlarla işim olmaz zaten ben bu işe her zaman ciddi bakmışımdır.Ruh meselesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 _TaYFo_ said: Dory bu devirde senin gibi düşünen kişilikli bayanlara... "meraba tanisabilir miyiz dori" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ne arabası olm bindir dolmuşa bırak evine delimidir nedir benzinin litresi nekadar sen biliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 thelegbra said: _TaYFo_ said: Dory bu devirde senin gibi düşünen kişilikli bayanlara... "meraba tanisabilir miyiz dori" annen merebe diyo leggy, yani ömür teyzecim merebe diyo =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 adamınbiri said: ne arabası olm bindir dolmuşa bırak evine delimidir nedir benzinin litresi nekadar sen biliyomusun? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 elbette bakar arabaya. sana hiç bi zaman çaktırmaz o ayrı. "ay parası olmasın sevmem önemli" "önce insan olmalı para sonra gelir benceeeğ" "evlenmeden vermem ben" bu ve bunun gibi şeyleri söylerler ama asla işin özü öyle değildir. böle laflar kızların kendini pazarlaması süslemesi için vardır. erkekler için de aynı durum geçerli "arkadaşa yazılırı mı abi ohhooo" "benim için iç güzelliği önemli abicim fizik sonra gelir" aha bunlar da erkeklerin şehir efsaneleri. neyse konuyu dağıtmayalım, kız dediğin arabaya bakar, bakmakta da haklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 şimdi kızın yaşı ve psikolojik durumu da önemli. 14 15 yaşlarında ise aşk a inanır ve aşık olur kime peşinde koşan serseriye. bir gecelik ilişki yaşamak isteyen sırf et için koşan serseriye. serseri onu kullanınca atar bir kenara o ayrı. ama kız ilerleyince yaşı bütün erkekler veya erkeklerdeki aynı gider en paralı kimse ona bakar. evrim için e bu şart var. penguen ler mi ne en fazla taşı olan penguen e veriyorlardı dişi penguenler. veya aslanlar en güçlü aslan kim ise ona veriyorlardı aslanlar. peki bu aslanlar ne zaman aşık oluverdi. işte orası ayrı bir konu insanlarda da böyle. eğer aslanlar gibi güçlüysen kız zaten sana konulmuş bir kural gibi aşık oluyor. ben çok az gördüm aşk için evleneni. onları da sırf inat için yaptıklarını düşünüyorum. para ya gitmedi desinler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 tayfo bakarsa araba kiralarsın . öyle bir bak sonra da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 aşk çok az var. bulabilirsen ne mutlu sana. dory nin dediği gibi sana zaten arabam yok fikrini aklına getirdiyse muhtemelen arabaya bakan bir cins senin kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 dory said: arabaya bakmak mı? abi, boyle kizlar var ve sevgili buluyorlar ve sevgilileri onlar icin "acaba arabam yok diye benden vaz gecerse naparim" diye topic aciyo biz de sorunlu kari oluyoruz, terkediliyoruz etc etc. lan ben vururum bu insanlari!!! bak guzel kardesim sen o kizi evine taksiyle birakmak zorunda değilsin diyeceksin ki niye? cünküm, SEN DAHA OĞRENCİSİN, yani parani kazandigin gün istedigin kiza caka yaparsin, istedigini eve birakir evden limuzinle alirsin. lakin baba parasiyla olmaz! baba parasiyla hava yapan erkekten her daim tiksinti duymusumdur ben. bilemiyorum, kişilik sahibi insan da boyle yapmali diye düşünüyorum. benim sevgilim bana yoldan ot yolsa mutlu olurum lan, neden arabasi yok diye terkediyim? manyak misin öd müsün derler adama. ogrencilerin arabasi olamazmi olmasi garipmi? Herkez FAKIR olmak zorundami nedir bu KOMINIST ayaklar? Ayrica suda acayip olmus baba parasi ile hava atilmaz ama kendin kazanirsan hava atabilirsin, bence para ile caka basan hava atan ister kendi kazansin ister babasinin olsun gozumde epic failure dir. Ha evet sen o kizi evine taksi ile bile birakma sonra o kiz seni bir daha ararmi bakalim.. Olm sen akilli ol kizlar ay ben buna bakmam ay benim icin bu onemli degil derler ama aslinda onem verirler.. Sakin diyim.. Kiz sana evet derse her bulusmada bir sekilde ulasim sorurunu planla. OD degilde g.t olursun serefsizim.. Sen gel erkekleri dinle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 _TaYFo_ said: Dory bu devirde senin gibi düşünen kişilikli bayanlara gerçekten saygı duyuyorum Bu arada benim afedersiniz arabaya veren kızlarla işim olmaz zaten ben bu işe her zaman ciddi bakmışımdır.Ruh meselesi.. arabaya veren nedir ya yuh ya abazanin boylesi.. Abicim vites kolu ilemi yapacak o ise nasil oluyor arabaya vermek.. Bu laflar arabasi olmayan erkeklerin uydurmasi.. hic bir kiz arabaya vermez belki para ile seks yapar ama sirf araban var diye senle yatmaz abicim.. Bu vermek lazim give a head midir nedir ingizlice dusunup turkce konusmak ne diyim yeahh yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ben her kurusumu kendim yaptim ama babam alsaydi onlada catir catir gezerdim birakin bu turk filmi ayaklarini bizim okulda burslu tiplerde olurdu bu bakis acisi direk kiskanclik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kiz seni seviyosa zaten arabana bakmaz. ama şöyle bişey var sevdiginide hissettirir. sen acaba arabam olsa vs diye düşünüyosan şuanda kiz en fazla hoşlaniyodur senden. Bu hoşlanma evresinde araba bir arti olucaktir herkes için, kim ne derse desin ne yazikki gerçekler bunlar. tabi hayvani cazibeni kullanarak kizi araban olmadanda tavlayabilirsin =) ki araban olmadigina gore hiç düşünme bile bu konuyu :P daha rahat hisseder ve davranirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 şeyde var, mesela nce kızlar vardır arabaya bakmaz, plazmaya bakmaz (cünki plasma maddenin 4. hali olmakla beraber cok fazla sıcaklık ve cok fazla ışık yayan bişeydir bakmak gözü yorar ve acıtır kolay bi iş değildir) ama... önüne 60 lardan fırlamış, bir vosvogen "love vagon" cekersin pırıl pırıl cıvıl cıvıl boyanmış, feleği şaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Butun taksiler benim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 -Wissy said: Butun taksiler benim. =] Zaten cok zenginsin demektir o.. edit: ben taksi plakalarinin cok pahali olmasi ve hepsinin senin oldugunu idda ettigini dusunup oyle demistim .. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Sevgiliyle gecirilecek zaman sinirliysa, bu zamanin ulasima ayrilan kismini minimuma indirmek gerekirse taksiye ayirirsin babandan aldigin harcligin bir kismini. Zengin yapmaz seni. Lakin arabasi olmayan insanlar da Istanbul'da gayet guzel bir sekilde iliski yasayabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 arabasiz insanlarinda sevgilsimi varrrrrrrrr?!?!?! O kizlar cirkindir ya ondandir o hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ya da arabasız kız tavlayamayacak yetolar harici erkekler de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Isin ilginci hep de cok tatli kizlar olmustur sevgililerim. =] Takilmayin su araba mevzusuna bu kadar. Tabii ki buyuk rahatlik. Olsa ne guzel iste, daha cok, daha rahat zaman gecirilir disari cikildiginda. Ama olmamasi da iliskiyi birak zedelesin ya da tercih sebebi olsun, etkilemez bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar