Spidee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Oyun sonu Kötü son var mı, varsa ne oluyor? Ben AP binasına G22 ile girdim, Sis actiona geldi, beraber altını üstüne getirdik binanın. Minamı kurtardım, Leland'ı vurdum. Atladık botumuza güneşin batışına doğru yol aldık. Scarlet kayıplara karıştı fakat, öldü mü kaldı mı bilemiyorum. Madison da öldü garibim, for teh greater good =/ Pistolsuz bitmezmiş yalnız oyun, sonlara kadar sırf Martial Arts - Stealth girince Moskova'daki mor ceketli eroinman dayı baya uğraştırdı. Sonra Pistolüme sarıldım, herkesi vurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kötü son kötü son olarak halbech'in iş önerisini kabul edip mina'nın kafasına sıkabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kötü son işi kabul edince her türlü ölüyor mina zaten. da kötü son değil bu, işi kabul edip leland la çalışıyorsun yada işi kabul eidp lelanda sıkıp devam ediyosun (bunun için bossları öldürmemen gerek sanırsam). sonları karşılaştırırsan en kötüsü "heck le gün batımına" gitmek, 2. sırada "tek başına günbatımına" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Son Abi Heckle günbatımına yelken açmak AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Bozdum topici, düzelteyim. Edit: Düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ya bu kokocu rus ne lan böyle uzaktan fena yakından daha bi fena daral geldi ölmekten ana bacı bırakmadım şerefsizde hala haldır haldır koşuyor üstüme bunun bi taktiği maktiği var mı, her türlü biniyor herif tepeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Saeros said: ya bu kokocu rus ne lan böyle uzaktan fena yakından daha bi fena daral geldi ölmekten ana bacı bırakmadım şerefsizde hala haldır haldır koşuyor üstüme bunun bi taktiği maktiği var mı, her türlü biniyor herif tepeme Kokocu Rus Karakterinin özellikleri nedir bilmiyorum da, başta sahneden sana saldırırken ben bir iki Chain Shot CD'si ile indirdim sahneden (Pistol imba) Ondan sonra bıçak çekip saldırırken sadece kaç, dönüp ateş etmeye çalışma bile. Tüfeği çektiği zaman aynı şekilde Chain Shot yasladım her seferinde (Diğer silahlar için de böyle bir CD vardır heralde, oynamadığım için diğerleriyle daha bilemiyorum. Balkona çıktığı zaman adamlarını yolluyor, onları gerek bombalarla, gerek Melee döverek aldım (Kurşunum azdı Pistol'da, hepsini bossa saklamam gerekti) Ondan sonra loopa alıyor zaten fight. Bıçak çekince kaç (Ben ortadaki kare şeklindeki hedenin etrafında koşturup durdum), tüfeği çekince CD patlatım kafasına kafasına yasla (Pistol çok gitmemiştim bu abiyle karşılaşırken, 2 atış yapıyordum Chain Shotımla, ondan biraz uzun sürdü benim fight. Şöyle 3-4 atış yapabilen bir CS ile gelirsen bu abiye yarıya iner süre muhtemelen) Bir de abi balkona çıktığında balkonun altındaki kolonların arkalarında kalmaya özen gösterdim, kör nokta oralar, bir şey yapamıyor oralara. Endurance doldurmak için iyi oldu. Odanın giriş kapısının iki yanında da ecza dolapları var, haplanıp HP doldurabilirsin. Felan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kokainci lavuk valla ben oyun boyunca melee+pistol+stealth gittigim için chain shotla çok rahat aldım onu, yukarı çıktıgı anda platforma geçip bastım chain shotı arka arkaya beş atış pat pat, steel core rounds vardı bende bir de. samael'in tabancaları baya iyi, öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 rus lavuk Assault rifle + melee + toughness gitmeme ragmen yakın dovuste dayak attı bana. Ne yaparsan yap yakın dovuste dovemiyorsun sanırım zaten kokain'i cekip de cosunca o bıcaklarla dehset vuruyor. En temizi bıcakları cektiginde hızlıca kacmak kendisinden. Bir süre sonra yoruluyor zaten, o aralarda gidip de yakın mesafeden kafasına sarjoru bosaltıyordum, uc bes seferden sonra öldü. Mutlu son demisken, Scarlet ile günbatımı sahane :) Mina ve Madison öldü, G22'ye gıcık oldugumdan da sis'i kestim daha ilk encounter'da ama pisman degilim. Parker'ı ikna edemedim yalnız oyun sonunda, öldürmem gerekti bir tek o içime oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Spidee said: Saeros said: ya bu kokocu rus ne lan böyle uzaktan fena yakından daha bi fena daral geldi ölmekten ana bacı bırakmadım şerefsizde hala haldır haldır koşuyor üstüme bunun bi taktiği maktiği var mı, her türlü biniyor herif tepeme Kokocu Rus Karakterinin özellikleri nedir bilmiyorum da, başta sahneden sana saldırırken ben bir iki Chain Shot CD'si ile indirdim sahneden (Pistol imba) Ondan sonra bıçak çekip saldırırken sadece kaç, dönüp ateş etmeye çalışma bile. Tüfeği çektiği zaman aynı şekilde Chain Shot yasladım her seferinde (Diğer silahlar için de böyle bir CD vardır heralde, oynamadığım için diğerleriyle daha bilemiyorum. Balkona çıktığı zaman adamlarını yolluyor, onları gerek bombalarla, gerek Melee döverek aldım (Kurşunum azdı Pistol'da, hepsini bossa saklamam gerekti) Ondan sonra loopa alıyor zaten fight. Bıçak çekince kaç (Ben ortadaki kare şeklindeki hedenin etrafında koşturup durdum), tüfeği çekince CD patlatım kafasına kafasına yasla (Pistol çok gitmemiştim bu abiyle karşılaşırken, 2 atış yapıyordum Chain Shotımla, ondan biraz uzun sürdü benim fight. Şöyle 3-4 atış yapabilen bir CS ile gelirsen bu abiye yarıya iner süre muhtemelen) Bir de abi balkona çıktığında balkonun altındaki kolonların arkalarında kalmaya özen gösterdim, kör nokta oralar, bir şey yapamıyor oralara. Endurance doldurmak için iyi oldu. Odanın giriş kapısının iki yanında da ecza dolapları var, haplanıp HP doldurabilirsin. Felan filan. evet aynen böyle yaptım ben de sdf ama felaket baydı yani, resmen tüm hevesimi katletti şu boss fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Oyundaki en zor Boss Fight oydu bence ya, diğerleri hiç bu kadar kastırmadı beni açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ben sayfa başı yapınca topic ölüyor, bir gariplik var. Sayfa başı da olmamış ki, nasıl bozdum gene ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Spidee said: Oyundaki en zor Boss Fight oydu bence ya, diğerleri hiç bu kadar kastırmadı beni açıkçası. ha en zor diyosan iyi bak moralim düzeldi biraz yani böyle adamı dövdüm kafasına sıktım ama sevinemedim bile, "lan daha oyunun yarısına gelmedim gelen boss'a bak" diye düşünüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 mouseta ziplama problemi yasayan varsa said: If anyone is getting stuttering in relation to the mouse kind of, jumping, navigate to "my documentsalpha protocolapgameconfig", open up "APEngine.ini" and look for the line "OneFrameThreadLag=True", change it to "False", that'll fix up the mouse jumping. bende baya rahatlatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ps3 e almayı dusunuorm. nedir bu oyunun olayı tam olarak? mp'si falan duzgun mu yada var mı? single'ı doyurur mu adamı içeriği olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Abi 11 sayfa var bunları sana anlatabilecek, soru mu bu sorduğun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Phyx said: mouseta ziplama problemi yasayan varsa said: If anyone is getting stuttering in relation to the mouse kind of, jumping, navigate to "my documentsalpha protocolapgameconfig", open up "APEngine.ini" and look for the line "OneFrameThreadLag=True", change it to "False", that'll fix up the mouse jumping. bende baya rahatlatti Bir de şunu oyunu bitirmeden önce bulaydın ne kadar mutlu olurdum anlatamam =) Neyse tekrar bitireyim bari finallerden sonra =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 çok usendim ya. baktım onceki sayfalara surekli spoiler. bulamadım en basını konunun. ilk sayfada sırf spekulasyon ztn. asdsadas neyse biraz daha bakınıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Kokocu gay çita Marburga göre çok kolay bi boss fighttı bence, melee stealth toughnessdı benim ilk karakter. Add geldikçe invis açıp addleri kestim, add kalmayınca melee yardırdım kokocuya. Gerçi ben en son rusyayı yaptığım için bu combatta hem melee hem de toughness fulldü, o pıçak çekti ben yumruk attım bildiğin dövdüm adamı. Bi en sonda rage e giriyor böyle fury açmış gibi vurmaya başlıyor, o zaman da az sprint atıp furynin geçmesini bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sayfa 11de yazdigim sorunu dun hallettim, openALmis sebebi eger ayni sorunu yasayan olursa dogru dosyalari (oanlist.zip) internetten bulup kurmaniz lazim, sonra windows/system32'den yeni dosyalari alpha protocolbinaries klasorune atinca duzeldi kokocu lavuk ilk moskovayi yaptim ben, o kokocu lavuk neydi oyle ya basic chain shot olmasina ragmen patladim muzikler guzeldi ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Geçmiş olsun =) Başkasının başına gelirse aynı problem şu mesajına çok duacı olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 axedice said: Kokocu gay çita Marburga göre çok kolay bi boss fighttı bence, melee stealth toughnessdı benim ilk karakter. Add geldikçe invis açıp addleri kestim, add kalmayınca melee yardırdım kokocuya. Gerçi ben en son rusyayı yaptığım için bu combatta hem melee hem de toughness fulldü, o pıçak çekti ben yumruk attım bildiğin dövdüm adamı. Bi en sonda rage e giriyor böyle fury açmış gibi vurmaya başlıyor, o zaman da az sprint atıp furynin geçmesini bekleyin. of marburg'dayım şimdi de bu daha da fenaymış doğru dürüst saklanıcak bi yer de bulamadım baydım bıraktım oyunu yeter lan hayır easy'de oynuyorum bi de hani kolay olsun kafam yorulmasın diye gelen bosslara bak la havle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ahahahaha easy nedir abi? Bunu söyledin zaten çok şey kaybettin gözümde. Ya baya yetersizsin ya da karakter build baya kötü. Nelere gittin ne puanlar verdin bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ahah yetersizlikten muhtemelen ya bi de çok karışık gittim ondan da olabilir biraz stealth var, pistol var submachine mi ne var, toughness var martial arts var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Lulz yetersizlikten değil karışık gitmektendir o. Gerçi karışık gitmenin temelinde yetersizliğin yatıyor ama neyse. Bi kere hem melee hem pistol hem smg gitmenin mantığı nedir? Bunların tek bi tanesine gitmiş olsan marburg dışında bütün boss combatları geçersin zaten. Marburga melee zorluyor biraz. Toughness millet beğenmiyor ama özellikle tech gidince artan healing oranıyla gayet güzel skill. Sonuncu olarak da stealth zaten imbatronic, ama coverdan invis çıkıp addleri alacak kadar alanın olması lazım, onu da marburgda bulmak zor baya. Ne kadar az ve öz skill o kadar iyi, zaten capler yüzünden 3 skillde ilerlemeye yöneltiyor oyun seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar