Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 alla alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 çıkış tarihi 1 haziran. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 avrupada 28 mayıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 evet, kısacası meraklıları mesajı almıştır ama açıkça yazamıyoruz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hatta kanguru ülkesinde 27 mayıs ve 27 mayıs oldu o tarafta yani atış serbest m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 10gb oyun mu olur ya, data israfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 nasıl oyundur bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 me clone u, ortam ve görevler farklı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oyun klasik obsidian oyunu olmuş teknik olarak yerlerde sürünüyor ama geriye kalan herşey MUH-TE-ŞEM. deus ex 1.5 diyim siz anlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 teknik olarak da o kadar yerlerde surunmuyor bence, cok fazla bir bug'a rastlamadim ozellikle obsidian soz konusu olunca ayrica bu oyuna ME clone'u diyebilenleri kiniyorum ve laflar hazirladim, oyuna hakarete gerek yok. Kaede'nin dedigi gibi daha cok Deus Ex'e benziyor. Bununla birlikte oyun kisa gibi, dun basladim, yarisindan fazlasi bitmis gibi hissediyorum ayrica Stealth overpowered :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 fazla bugla karşılaşmadım bende ama karşıma çıkanlar lanet ettirdi. özellikle melee de çok glitch ile karşılaştım motordan kaynaklanıyor gerçi ama kaplamaların geç yüklemesi kanser ediyor vendor/databasede gezerken seslendirme acaip fason. thorton male shepden bile daha kötü asdf (aynı kişi seslendirmişse şaşırmam) karakter animasyonları çok dandirik bunların dışında oyun inanılmaz ama. patchle yarısı da düzeltilir problemlerin zaten edit: stealth/melee oynuyorum ağırlıklı bende. bayağı zevkli pek bi karşılaştırma yapamasamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yok MaleShep kadar kotu olmayi basaramamis :P (hele ME 1'de neydi o oyle aman aman) Thorton ozellikle flirt falan sectiginde /facepalm cektiriyor, ama kalan karakterler gayet iyi, tabii NPClerin belirli karakterleri, ona gore seslendirmeleri oldugundan ve bir dialogda flirt edeyim digerinde agresif takilayim dertleri olmadigindan, onlari seslendirenlerin oyle genis range'e ihtiyaclari yok. Ah ulan ah bir Claudia Black yada Jennifer Hale seslendirmeli karakterle cok cok keyifli olurdu oyun, ama anliyorum niye para/zaman yok dendigini cunku ME'de yapildigi gibi "dialoglarda kisi zamirlerini degistirip kadin karakter yaptik" yaklasimi bu oyuna pek uymazdi... bu arada tumuyle alakasiz olarak Hacking mini game'de ikinci kodu hareket ettirmeyi mouse'a atamaya karar veren kisiyi cok feci tokatlamak istiyorum. Konsolda ikisi ayri ayri analog sticklere bagli herhalde ama PC'ye boyle dengesiz transfer edilmez o kontroller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 cidden aids mouse ile kontrol edilen kod checkpointe yakın bi yerde değilse ben direk empliyorum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ediniyorum bakalım nasılmış, pek ezmişler yorumlarda ama inventory olayı falan iyiyse, arcade değilse beni sarar yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 inventorylik pek bişey yok. konsol düşünülerek yapıldığı için basit ve sade bir radyal menuden herşeyi hallediyorsun yanlız oyunun bugları cidden can sıkıyor. bazen checkpointten reload yapınca etraftaki bütün düşmanlar kayboluyor. e doğal olarak hiçbir zorluk veya heyecan kalmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 konsol oyunu bana gelmez, boşuna iniyo desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 sadece PC'ye cikacak rpg bekliyorsan gelecek 10 senede ancak the witcher 2'yi oynarsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yanlız oyun çok güzel yahu 10 tane oynancak oyun var hepsini bıraktım başından kalkamıyorum sabahtan beri stealthin OPlığını da kendimi melee kullanmaya zorlıyarak çözdüm. bariz challenging gidiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 edit edit edit Ulan pm atıcaktım sdfsds Oyun güzel mi bari? NMA'dan brother none daha oynanamış ama New Vegas'ın yapımcıları konulu uzuncana bi medya inceleme yazısı yazmış. Hafiftan bi anti obsidian cephesi var özellikle APnin gecikmesi ve aliens rpgnin iptalinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Aliens RPG'nin iptali SEGA'nın suçu, Obsidian emir kulu. Asıl soru bu oyunda 10GB'lık playtime var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 5-6 saat oynadım, ilk hubdan çıktım. toplam 4 hub var galiba dagada dugada iki kere düşünmeden sadece ilerlemesine casual oynayan biri bu süreyi 3 saate falan rahat düşürür oyun güzel, yani gerçekten güzel. muhabbetler falan şahane. avellone döktürmüş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ME2yle karşılaştırınca oynanış, akıcılık ve grafikler baya geride kalmış. Bu kadar uzun süredir yapımı devam eden bi oyundan böyle grafik hataları ve atlamalar falan beklemiyordum. Gerçi obsidian oyunu olduğu için her türlü beklemek lazım heh. İçerik konusunda yorum yapacak kadar oynamadım ama fena görünmüyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 arcane said: Asıl soru bu oyunda 10GB'lık playtime var mı? bitirmedim ama daha once dedigim gibi baya kisa gibi gozukmekte estimated 20 saat falan derim, nasil oynadigina da bagli tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 axedice said: ME2yle karşılaştırınca oynanış, akıcılık ve grafikler baya geride kalmış. Bu kadar uzun süredir yapımı devam eden bi oyundan böyle grafik hataları ve atlamalar falan beklemiyordum. Gerçi obsidian oyunu olduğu için her türlü beklemek lazım heh. İçerik konusunda yorum yapacak kadar oynamadım ama fena görünmüyor şimdilik. grafiklerede animasyonlara da alışıyorsun. hatta maleshep bile rol yapa yapa öğrenmiş resmen. progressive iyileşiyor adamın seslendirmesi lol hikaye ve anlatım şahane ama. karakterler süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi boyut olarak oyunun içinden 4 tane kotor2 çıkıyor, ama oynanış olarak o kadar çıkacagını sanmam yani. 10gb data israfı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar