Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=11.03.2008&Newsid=166451&Categoryid=1 Adam, pardon adam değil, adamdan sayılmaz o, "tabancamı temizlerken yanlışlıkla 2 bacağından vurdum" demiş. Şaka gibi. Böyle adamlar şehir yönetiyo, politikada başımıza yönetici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 meclisteki insanların milletvekili olmasından dolayı bekletilen böyle tonla davası var diyordu bir yerde bilmem kaç adam yaralama davası diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yalnız işin ilginç yanı, aynı anda 2 bacağından birden nasıl vuruyo "yanlışlıkla" hadi birinden vursa anlıycam da 2 si birden... iki tane tabancayı aynı anda mı temizliyomuş? iki tabanca aynı anda kadının bacaklarına mı doğru duruyomuş? bu konumdayken milletvekili iki tabancayı aynı anda mı temizliyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bi bacağından girip diğer bacağından çıktıysa tek mermi, adam haklı olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 tam otomatik ak47'si vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 MrMarvelous said: bi bacağından girip diğer bacağından çıktıysa tek mermi, adam haklı olabilir :D said: Başkan Kunur, poliste verdiği ilk ifadesinde, "Evde kendime ait ruhsatlı tabancayı temizlerken, aniden ateş aldı. Bu sırada tabancadan çıkan iki kurşun, eşimin sağ ve sol bacağına isabet etti" dedi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 delikanlı ol birazda kıvırma bari şeref yoksunu insan...yanlışlıkla 2 mermi atmış karısına!allah seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 şaka gibi kaza ama 2 bacağa sıkılmış iki kurşun var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 adamın silahı var..ve o adam bir milletvekili.. karısını vurmasından çok bu daha ilginç geldi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 milletvekili değil,başlığa dikkat et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 olabilir böyle şeyler bende dayımı vurmuştum omuzlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Belediye başkanlığına aday gösteriyorsunuz , bari biraz kafası çalışan biraz kültürlü birini seçip koyun. Böyle ahırdan kaçmış deli dana gibi adamları değil. Şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 benim merak ettiğim kadın ne demiş, suç duyurusunda bulunmuş mu yoksa o da "kaza oldu" falan mı demiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 beyim bilir demiştir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Horizon said: bari biraz kafası çalışan biraz kültürlü birini seçip koyun. e demekki yok öle birileri adamların naapsınlar :D davaro imiş bu da tam yanlız sdafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 orada seçim mi yapılıyormuş. aşiretin en ünlü kişileri geçerler sandığa oyları teker teker o şahsa basarlar diğerleri sadece imza atarlaR ben böyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar