adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Hani bi olay vardı dünyadaki herhangi birine ulaşmak isteyen biri 7. kişi sonunda o kişiye ulaşır falan diye hatta bunun bide deneyi yapılmıştı falan şimdi bizde uygulıyalım tabiki istek olursa milanoda oturan bir tarih öğretmenini kim en az kişiyle bulcak bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 adi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 adı boşver bi de ad mı bulcam ilk bi normal birini bulalım sonra diğerine geçelim milanoda oturması yeterli şuan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 selam milanoda öğretmenim ben. 1/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 tarih öğretmenisin onu de bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 google da aratir bulurum ne varki bunda? Ordaki amac mesela sen kuzey kore baskani ile irtibata gecmek istiyorsun ve 7 kisi sonra ona ulasabilirsin demektir. Yoksa amerikadan bana bakkal bulun demek degildir. Kisinin ismi onemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Himmet ağa Milanoda onun bilmediği yoktur, o bilmese bile herkes onu bilir. :) Not: garbage veya eğlenceye taşıyım mı bilemedim. Şimdilik dursun burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yaow google'da aratma işte kendin bulmaya çalış manyakmıdır nedir:D bizde biliyoruz bi isim gerektiğini falan bu şekilde merak ettim git sor soruştur öyle gel karşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ya komsumum kiz kardesi milanoda yasiyor istersen 3 kiside bulurum ama dedigim gibi o bahsettigin konu bu degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 madem isim isim diye direttin şöyle bişeyle başlıyalım; istanbul anadolu yakasında idealtepede oturan samuel adındaki amerikalı çocuğu bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 arkadasim samuel diye inan istanbulda oturan bir suru adam var soyadi yokmudur? Yani herhangi bir samuel istiyosan buluruz da hani ozellikle soyadi olursa daha ciddi olur.. ayrica facebook cikti mertlik bozuldu 7 kisi bile surmeyebilir hele ki istanbulda hehe arkadasimin arkadasi arkadasimdir mantigi iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 idealtepede oturan bitane vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 kiz arkadasim milanoda universitede phd yapiyor tanidigi bir tarih hocasi varmis :) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 gecen gun ulkeden ayrilmis ama elimizde micheal var istersen zenci aslan gibin cocuktur hehe topici mefta ettim bu sefer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 matama said: kiz arkadasim milanoda universitede phd yapiyor tanidigi bir tarih hocasi varmis :) hehe O senin ablanin filan arkadasidir piz abaza seni hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 7 diil 6 olucak. Theory of six degrees olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Ben 5 adımda ulaştım. Ama yazamam buraya, ailevi bilgiler var. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 10u geçti ulaşamadım allam yetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 7 değil o daha az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 facebook artı googletranslate denen bişey var. veneziada bi üniversite. garanti milanolu bi tarihçi vardır burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar