Aramis Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bu - + ne ? mechanar bossu gibi negatifler bir yöne pzoitifler bir yöne ? (ya da thaddius :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 kutuplaşmayı anlatmaya çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hapşuuu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 çok yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 sende gor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 garbage e dokunan eller kirilsin kafalara turban takilsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 kafa iiyken dopük açmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ya o değil de ya ben az once film izlerken farkettim bu adammis: asik oluyorum galba cok tatli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 oo dory patates tipli adami unuttu demekki dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hayır o kalbimde hala lakin bu tanrims <33 neyse, basim bagli benim zaten, sadece dayanamadim. ayrica adami, o guzel dag gibi adami, zebellah gibi misir bnesine cevirmisler ya, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hay allah basi bagli olmasa napardik.. pati ailesi yetiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 qes lan. bagli derken ville ile demek istedim <33 biz evlencez anne. neyse, sadece cok yakisikliymis ve o rolde oynadigini bilmiyodum sasirmistim. ayrica baluu yenden soyluyorum QES ASL4N1M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 betona nooldu ? hemencecik koyuverdin bi kenara, kaç köşen var bacim senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 = `(O>_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ville gitaristine veriyor, kalmadı. Saeros verelim size bir adet, çakma Ville. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Adamın trapezleri çok çirkinmiş, ayrıca üst karın kasları da olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PhysX Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 dory üzgünüm o adamın beşik kertmesi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 o adamda dory dory diye sayikliyordu zaten haha yakalamisken saldirin hehe http://img247.imageshack.us/img247/687/image002cy5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Warhero Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 dory said: ya o değil de ya ben az once film izlerken farkettim bu adammis: asik oluyorum galba cok tatli lan ulan herif filmde çok karizmaydı. saçlı halini görünce miğdem bulandı. yuh tam gay'miş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Netcafe Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Recall06 said: o adamda dory dory diye sayikliyordu zaten haha yakalamisken saldirin hehe http://img247.imageshack.us/img247/687/image002cy5.jpg eheuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 "Old mathematicians never die; they just pass into another field." "Old mathematicians never die, they just tend to infinity." “Old mathematicians never die; they just lose some of their functions” “Old mathematicians never die; they just reduce to lowest terms.” “Old mathematicians never die; they just disintegrate.” “Old mathematicians never die; they just go off on a tangent.” “Old mathematicians never die; they just get disarrayed.” “Old mathematicians never die; they just lose their identities.” “Old mathematicians never die; they just tend to zero.” “Old mathematicians never die; they just become angles.” “Old mathematicians never die; they just become irrational.” “Old mathematicians never die; their second derivative goes to zero.” “Old mathematicians never die; their systems just become unsolvable.” AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 “Old mathematicians never die; they just tend to zero.” "Old mathematicians never die, they just tend to infinity." (ünide daha buralara gelmediğimizden lise seviyesi bilgimle soruyorum) nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben sevmedim alakalı alakasız herşeyi yazmışlar lan nedemek "their second derivatives goes to zero" peh their series expansion do not converge, their riemann sheets can not be associated with groups, they can not be linearly mapped to hilbert spaces vs vs diye sayısız ek yapmak mümkün. Matematikçiler için güzel bi söz vardı sanırım aristonundu "I suppose it would be tempting to treat everything as a nail, if the only tool you got was a hammer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ville gitaristine veriyor, kalmadı. Saeros verelim size bir adet, çakma Ville. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Adamın trapezleri çok çirkinmiş, ayrıca üst karın kasları da olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 dory üzgünüm o adamın beşik kertmesi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 o adamda dory dory diye sayikliyordu zaten haha yakalamisken saldirin hehe http://img247.imageshack.us/img247/687/image002cy5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 dory said: ya o değil de ya ben az once film izlerken farkettim bu adammis: asik oluyorum galba cok tatli lan ulan herif filmde çok karizmaydı. saçlı halini görünce miğdem bulandı. yuh tam gay'miş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Recall06 said: o adamda dory dory diye sayikliyordu zaten haha yakalamisken saldirin hehe http://img247.imageshack.us/img247/687/image002cy5.jpg eheuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 "Old mathematicians never die; they just pass into another field." "Old mathematicians never die, they just tend to infinity." “Old mathematicians never die; they just lose some of their functions” “Old mathematicians never die; they just reduce to lowest terms.” “Old mathematicians never die; they just disintegrate.” “Old mathematicians never die; they just go off on a tangent.” “Old mathematicians never die; they just get disarrayed.” “Old mathematicians never die; they just lose their identities.” “Old mathematicians never die; they just tend to zero.” “Old mathematicians never die; they just become angles.” “Old mathematicians never die; they just become irrational.” “Old mathematicians never die; their second derivative goes to zero.” “Old mathematicians never die; their systems just become unsolvable.” AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 “Old mathematicians never die; they just tend to zero.” "Old mathematicians never die, they just tend to infinity." (ünide daha buralara gelmediğimizden lise seviyesi bilgimle soruyorum) nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben sevmedim alakalı alakasız herşeyi yazmışlar lan nedemek "their second derivatives goes to zero" peh their series expansion do not converge, their riemann sheets can not be associated with groups, they can not be linearly mapped to hilbert spaces vs vs diye sayısız ek yapmak mümkün. Matematikçiler için güzel bi söz vardı sanırım aristonundu "I suppose it would be tempting to treat everything as a nail, if the only tool you got was a hammer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar