Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 güzel düşünülmüş, başarılar dilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 fikir güzel cidden ama tasarım baya bi ellenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Ben bir de isme takıldım. İsim mi kalmadı abi günlüks nedir yav (td) Kusura bakmayın ama şahsen beğenmedim, ingilizce isme özenen ama ingilizce isim koyamayan dandik giyim dükkanları gibi olmuş sanki. Gerçi deneysel bir projeydi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 isim daha çok günlük ve lüks ün bileşiminden oluşuo :) dizayn değişio 1-2 güne koyucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 myster1o said: isim daha çok günlük ve lüks ün bileşiminden oluşuo :) dizayn değişio 1-2 güne koyucaz hee o zaman daha mantıklı, ben günlükler tarzı bişi düşünmüştüm. GÜNLÜK'S yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 fikir güzelmiş tebrikler üzerine uğraşırsanız öğrenci kitlesinin bir vazgeçilmezi olabilir hehehe tavsiyen insanların aradıklarını kolay bulabilmeleri için, yemek - 1.sebze, 2.meyva giyecek - 1.kışlık 2.yazlık kırtayise.. (mesela burda sadece ürün olmak zorunda değil, hizmetlerin ucuzluğundan da bahsedebiliriz, bazı ozalitçiler misal 5 tshirt bastırana bir tane bedava veriyor falan) gibi kategoriler ve onların alt kategorilerini yaparsanız kullanışlı olur. bunun yanında, adres olarak da kategorilere ayırabilirsiniz, insanların önem vereceği ikinci bir olay da odur. yani filtreli bir arama fonksiyonu en iyi gider gibi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 abi iyi güzel dedin de, bu söylediklerinin olması için bi çok manavın websitesi olmalı ve hergun hangi üründe kampanya oldugunu update etmeli ki olağan gözükmüo yazarken bile :) aslında söyle bişey yapabiliriz, belli aralıklarla update edilen kampanya sitelerini buraya yazabilirsiniz, belli bi kategoride belli bi sayıya ulasılırsa ekleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bari en azından adres olarak kategorilendirin, insanlar yakınlarında bir yerde indirim var mı onu bilsin. hem tansaş, migros, bim vs vs diye bir sürü market var hepsinden bişeyler alsan baya bi sebze meyva çıkar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Valla sende de biraz hazırcılık hissettim. Şu nasıl olsun bu nasıl olsun felan. Site var mi ki öyle vs. şeklinde. Abi google a yazsan en az 100 sonuc verir sana bu konuda. Bir dünya süpermarket var. Mobilya bile koyabilirsin yani. En basitinden ikea var. Herneyse, birazcik emek vericeksin tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 evet benim de onu diyesim geldi. güzel bi fikir bulmuşsun ama fikir bulup oturmak hoş olmaz, fikiri bulmak kadar zor olanı o fikri uygulamak olacak normaldir. şimdi o fikri uygulamanın yaratıcı yollarını bulman lazım, sen fikri buldum yeter oh diye oturursan başkaları kapıp işletir o fikri (bkz: türkiyenin kaynakları ile yaşadığı trajik durumu) d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 siteye talep artarsa tabiki de belki tam olarak dediğiniz gibi olmasada bir şekilde fonksiyonlarında artış olacakdır. dediğin gibi zamanında firki buldum oh diye oturdum, fiyattakip alıp başını gitmişti, ama artık sıra bizde (tu) myster1o nun üstün algoritmaları sayesinde bir daha durmicaz umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 site göçtümü? bende girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 şu resimlere bildiğin ayar oldum, adam akıllı bir fonksiyonla çağır, ben şu an üzerinde çalıştığım sistem için böyle bir şeye gerek duydum, anasayfada göstereceğim resimler ve boyutlandırmaları vs. için.. İşini görür, http://projectdvd.org/wordpress/image-resizer/ al bir gözat istersen, belki işine yarar.. Kullanımda, şeklinde kullanacağına yapacagin cağırma, src"path/to/boyutlandir.php?w=25&h=25&img=path/to/image.jpg // 25x25 Boyutlarına Getir boyutlandir.php?percent=50&img=path/to/image.jpg // Yuzde 50 Ufalt boyutlandir.php?w=50&img=path/to/image.jpg // Genişlik 50 pixel ve yükseklik otomatik boyutlandir.php?h=100&img=path/to/image.jpg // Yükseklik 100 pixel ve yükseklik otomatik boyutlandir.php?w=50&h=100&constrain=1&img=path/to/image.jpg // Yukseklik 100 pixel yada Genişlik 50 pixel hangi şekli ile resim daha ufaksa.. şekillerinden biri olarak ayarlarsın, öyle biri ufak, biri büyük, biri yamuk, biri düz çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 üslubunu beğenmesem de bakıcam dediğin şeye, ama şu aralar değil. siteye bakamıyorum sınavlarım var. ayriyetten dizayn değişiyo zaten, bunun üzerinde denemeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 dersten önce bakiyim dedim linke, zaten burdakinin yaptıgını yapan bi kod kullanıyorum niye bunu kullanıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 dizayn falan değişti bi de uplansın millet görsün hit artsın vs vs. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 myster1o said: dizayn falan değişti bi de uplansın millet görsün hit artsın vs vs. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 tekrar kodlamaya başlıyoruz gunluks'u biriken tecrübelerimizle daha da ileriye gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 lol toshieee ne bu kroluk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben artık ciddi bi developerım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Isallah cok daha iyi olur. Tasarimin biraz bunu animsatiyor http://www.techno-labs.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 riglous said: Isallah cok daha iyi olur. Tasarimin biraz bunu animsatiyor http://www.techno-labs.com/ öncelikle teşekkürler, fakat tasarımın (menü hariç) her tarafını kendi ellerimle yaptım, bilgine B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 anlatım bozukluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Sen tasarım yapmasan daha iyi edersin o zaman, kötü olmuş kanaatimce. İlk tasarımın daha iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 senden iyi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar