dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 kizartma? yummy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 KosPer said: lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 off yaaa ağladım gülerken bu ne bölee :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 SON_SAVASCI said: pencereme patates atma olayı 2 defa tekrarlandı. gittim jandarmaya haber verdim. evime devriyeler bile geldi. başka yapmam gereken birşey var mı sizce dory said: kizartma? HAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Ben de gidim hocamın camına patates atim bütün cumartesi pazar ödev yaptım. Simdi ödeve bi baktım, çok kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bende küçükken kızlara balkondan zeytin atardım o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 kafa at... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Gece evde otururken bi patatesin sizin camınıza durup dururken neden atıldığını ve bunun alacağı istatiksel olabilirlik oranını düşünmeden edemedim. Tanrı ile yüzleştim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 aklıma 11. kttan aşağıya attığım misketler ve su dolu buzdolabı poşetleri geldi :D ne güzel patlıordu insanların üzerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 cocacola said: ne güzel patlıordu insanların üzerinde :D prezervatif daha bi guzel patlio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 en iyisi kezzap doldurup atmak. suratta patlayınca nasılda eriyor yüz göz süper :D oha pls ne bilyesi taşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ben ce bomba atın direk hava da uçan el kol kafa ları görmek daha zevk verici olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 evinin önüne hendek kaz. dinci bir semtte oturuyorsan, satanist var sağcı bir mahallede oturuyorsan komünüüüst var şeklinde bağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 buldum ya veledi(gerçi benim boyumda 15 yaşında kazık kadar adam) adam deliymiş.şimdi de evden kaçmış. nerde deli var beni buluyor ya Allah ım polis e pencereme patates attılar diyince yüzündeki ifadeyi görmeliydiniz. burda sizin yüzünüzü de tahmin ediyorum. ve benim yüzümü de tahmin etmişsinizdir. nerde deli var bulur beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ee noldu senin patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 entorosannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 e gereksiz bi up olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 gereksiz ama eglenceli olmus bence=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 puahahah, bu topik yüzünden garbage baştan aşağı pencere topiği dolmuştu bi ara. hey gidi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 nutella yerim said: eheheh bence yarın okulda "cocuklar aranızdan bi arkadas pencereme pattes attı o kendini biliyor" de ehehehhe bize şöyle bir konuşma yapılmıştı törende lisedeyken. "Çocuklar, perdeden ne istiyorsunuz?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ciddi ciddi pati'de hoca olması enteresanmış. HOCAMOCAMOCAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ginaly said: puahahah, bu topik yüzünden garbage baştan aşağı pencere topiği dolmuştu bi ara. hey gidi günler.. offf hatırlatma akabınde basıma bısey gelmeyecekse.... topıklerı patlamıstı zor gunlerdı ama hayatta kalmayı basardık ve daha guclendık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar