Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uludag Uni. - Kavga

riglous

Öne çıkan mesajlar

Bu uludag uni.deki kavgayi duymussunuzdur haberlerden.
Ben Milliyet'ten okudum.

Daha sonra yapilan yorumlar dikkatimi cekti oturum tek tek okudum onlari. Aradan bir tanesinde bu kavgalar yeni degil, zaten olan seylerdi, sadece kucuk captaydi denmis. Birisi de saldiran hep sagcilar demis.

Bilmedigimden soruyorum, bu yorumlarin asli astari var mi? Yani Bogazici'nde falan boyle kavgalar yasaniyo mu? Hep sagcilar mi tas ve sopalarla saldiranlar?

Bir de bahar senlikleri bu nedenle iptal edildi Istanbul'da denildi. Bu da dogru mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

haberturk diyo ki said:
Uludağ Üniversitesi'nde aşırı sol görüşlü 4 öğrencinin sağ görüşlü öğrenciler tarafından darp edilmesi üzerine, olayları protesto edip zorla yurt binasına girmeye çalışan sol görüşlü öğrencilere jandarma müdahale etti.

ülkücüler girişmiştir muhtemelen.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=60411&cat=200&dt=2008/03/10
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Boğaziçinde okurken hiçbir zaman sağcı solcu kavgası olmadı, herkes bildirisini dağıtır, ne yapacaksa yapar, sonra da kantinde oturur birlikte çayını içerdi. Bazı üni.lerde yemekhanenin sağcı solcu masası olarak ayrıldığını duyardık hep ama. O kadar olay olmazdı ki hatta bir keresinde okulun önüne bir polis arabası durmuştu, okulda olay olmuştu bir durum mu var gibisinden :P Herşey çok güzeldi ya eskiden.. Şimdiki okulum çok daha rahat ya siyaset yasak tümden :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben mezunum(sdu).okuldayken bi kez ulkuculerle kavga ettim.nedeni solcu, kurt kokenli olmam ve sakalimin olmasiydi.once sakali kes gel diye zorladilar, kesmedim ve sonra da derste biri anneme kufretti.anneme kufredeni dovmek isteyince butun ulkuculer cullanmisti ustume.bu olaydan sonra kiz yuzunden falan cete halinde pek cok kez kavga ettiler ogrencilerle.bir ara benden koruduklari ulkucu arkadaslarinin jopla agzini burnunu kirmislar, saygisizlik ettigi icin.tabii dovdukten sonra ocaktan atmiyorlar, goreve devam ettiriyorlar.

ulkucu kopeklerin tarihini okuyun zaten anlarsiniz.nu resim cizen guzel sanatlar ogrencilerini bile dovuyorlar.kavgalara satirla bicakla geliyorlar.bu yaratiklar bir insan degildir.insani vasif tasimiyorlar cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle olaylar çok yaşanıyr ben de üniversite de iken bahar şenlikleri vardı o şenlikler türk şenliği -kürt şenliği olurdu artık bazı şerefsiz kürtler sırf prokovasyon amaçlı milleti tahrik ederdiler. ve nihayetinde okulu taşladılar ve 1 kişi ölmüştü şenliklerde ve 1-2 kişi ağır yaralanmıştı. ve ondan sonra bir daha bahar şenlikleri olmadı ben mezun olasıya kadar.

kürt bi eleman vardı. ve herles iyi bahsetmezdi ondan ve muhatap olmak istemezlerdi. ve benim de anlamadığım konu şuydu. kolay diyebileceğimiz ve bazı kişilerin değil 4 sene 3,5 sene de bitirdiği eğitim fakültesini 8 sene de bitiremez mi? adam okumaya değil bazı şeyler ve özellikle pkk bağlantılı işler için geldiğini düşünüyordum açıkcası ben
Sosyal ağlarda paylaş

son olarak sunu ekliyim.ulkuculer kurt kokenli kisiler hakkinda "pkk nin gazetesini satiyor" "gecen gun tartistik adam pkk yi savunuyor" gibi dedikodular cikarir.bunun sebebi okulda kurtlere baski uygulamaktir.

dusunun bi adam gelmis size: "hain pkkli!" diye saldiriyor.bu durumda ne yaparsiniz, aciklama mi? direk dalarsiniz tabii ki.eger dayak yerseniz, kimse yuzunuze bile bakmaz cunku sizin pkk li oldugunuz dedikodusu yayilmistir. eger doverseniz de, terorist olursunuz ve suruyle kisi sizi linc etmek icin toplanabilir.okula polis jandarma gelirse de, ulkuculerin alkislari esliginde yaka paca gozaltina alinirsiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

ama bazı adamalar da gerçekten pkk provakasyonu yapıyor. siz de artık kurunun yanında oluyorsunuz sanırım ninja. niye bana çatıyorlar? demekki top sakal güzel yakışmış ki dikkat çekmişsin. ben de öyle avare olsam seni fenerlisin diye döverim.fenerli değilsen bu sefer de değil diye döverim:) yani illa ki sorun çıkartırım avare olsaydım. dünyayı kurtaran adam sansaydım kendimi

ben onları iş aradıklarında göreceğim öyle üniversite de sanki dünyayı kurtaracaklar. herkes te artık ergenlik te görülen hormonal gelişme sakal bıyık çıkması gibi olağan şey oldu bunlar.

bana bilmem ne partisine oy vermediğim kızan arkadaşım şimdi kendisi yakınından bile geçmiyor partinin artık übiversite bitti diye mi ne olsa gerek.

kedidir kedi diyesi geliyor insanın bu gibi hallere
Sosyal ağlarda paylaş

Valla pkk bildirisi dağıtıp itsoyu öcalanı yücelten uni koridorunda pkk bayrağı açan adamı döveni saldıran insanı ister ülkücü olsun ister normal vatandaş takdir ederim helal olsun derim.
Genelleme yapıldığını dusunuyorum ulkuculer hakkında serefsiz veya kopek demek yalnıs belki cunku sanmıyorum hepsi kendi kisisel cıkarları icin kavga etsin sevmedikleri insanlara baskı yapsın he oleleri varmı var.
Bide benim bildiğim ülkü ocakları öle kürt gördük saldıralım modunda dolaşmıyolar(savunmaya calıstıklarım enazından) hatta kendi bünyelerinde kürt bile barındıran ülkü ocakları biliyorum ayriyeten Milliyetçilik ve ülkücülün yalnıs olan bi sistem değilde yalnış uygulanan bi sistem olarak görüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

teufelinde dediği gibi olaylara geniş açıdan bakmak lazım. bütün ülkücülere köpek,sürü,korkak,.... gibi düşünürsek o zaman bütün kürtler de pkk lı a q.

şimid beni küçükken bir köpek tuttu diye ben bütün köğeklerden korkayım mı? lütfen olayları genellemeyelim.

ama şu konuda genelleme yapacağım. ve herşeye bu özet olacaktır. boş gezen işsiz adamdan korkacaksın. ister türk ister kürt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...