Kalten Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Eskiden burning legion ally da Pipican vardı direk efsane:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Muratı geç de firdevs kim onu bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Arxchill said: Eots de bi tauren warrior görmüştüm ismide Pideciydi Shattered Halls'dan pideciyse o eleman SWE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Kalten said: Eskiden burning legion ally da Pipican vardı direk efsane:) ahah evet hala var sanırım bırakmadıysa inva da olması lazım, ZG deyiz: Pipican I am watching you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 osmanlitokad vardi bizim guildde Salak vardi bi de ikisi de yabanciydi isimlerini turk arkadaslari koymus bi de deliyürek ve emreyi barrens chatte gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ahmedinejad'imiz vardi serefsiz gmler editlediler ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Benim arkadaşım vardı Jonbonjovi diye. GMler değiştirttiler. Salak kardeşide Emrah yapmıştı nickini. Ama VAY AK deki .arrak arkadaşımızın nickinin üstüne bela nick tanımıyorum. Kendisini burdan tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Khelben said: gavlopriest gavlomage gavlopala gavlohunter gavlozart gavlozurt ss gavloya laf yok kral elemandır yunanlı kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 siz ne diyosunuz adam human mage açmış ismi Zavallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Sparkcaster said: askimfirdevs vardı magtheridonda human paladinbl de o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Benim Hunter da Çilek Peti de Essek ilk zamanlar epey whisp aldım.Dalga gecende vardı ne hos nick dıyende İsmi koyma hıkayem daha cok ılgınc.Bildigimız Meyve ıle alakasız char acarken gozum tv ye takılmıstı su Çilek cocuk odası reklamı gecıyodu (mobılyacı yanı) ordan ole cılek yazdım kabul etmıstı :D Ahanda Çilek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XamaX Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 pipican ı tek gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hozceri said: Sparkcaster said: askimfirdevs vardı magtheridonda human paladinbl de o askımfirdevs her yerde :D magtheridon'dan sonra guildce Xavius'a gelmişlerdi sonra BL'ye döndüler falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Popeye said: ahmedinejad'imiz vardi serefsiz gmler editlediler ismini çocuğum ölmüş gibi üzüldüm zaten ya şok oldum ama beleşe getirdiler iyi hehe bende yazdım herşeyi herşey alınmış 20 tane isim denedim kabul etmedi Delinejad yazdım geçtim. ne güzeldi nickim uyumluydu Ahmetçakarla felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ahmetçakar ı şikayet et. Onada değiştirtirler. Sonra o da Deliahmet yapar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 geffen said: - Bowjob (hunter) HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Dalyapraam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bizim serverda Drizztahmet diye bi hunter var. Petinin adı da gülenheyvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 peki sırtlanmı kulnıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Drizzt gibi guenhwyvar da copyright koruması altında, biraz etrafınan dolanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Benim hunter vardı adı harikaavci idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 logalasalih fw nelf hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ardaşın hunter altının scorpidinin adı nalan :D (elrohir nicki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Absolut said: Killerogue ve shadowrogue favorim bir Nehunter vardı ama artık gormuyorum pek. efsane böyle nicklere hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bnm ne female drood Kepaze orc female shaman kewashe gnome mage zikkafa eski acc nin charları sattıydım adam migratele değiştirmiş isimlerini :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar