Xo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Hasansabbah UD Rogue. adam harbi assassin moda bürünmüş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Kevase vardı Xavius'ta. Birde benim 35 lvl human mage vardı alt adı Yavru. Whisper atıyordu mallar harbi kızmısın sen diye? Manyak çok... O guildde Ayyash, Sarhosh, Kesh diye üç arkadaş vardı. Birde türklerle ilgisi yok ama 4 gnome rogue vardı bir kere girdiğim bir guildde: Atos Portos Aramis ve Dartagnan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Xo said: Hasansabbah UD Rogue. adam harbi assassin moda bürünmüş xD burning legionda human versionu var die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 benim bl de bi lock um vardi Levye die :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Wayne said: Xo said: Hasansabbah UD Rogue. adam harbi assassin moda bürünmüş xD burning legionda human versionu var die biliorum o human rogue'un adı tunçtu. kral elemandı da bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Memati görmüştüm ya patiye konulan bir SS de duruyordu eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Muslumgursex Pamukprensex Ikiside Auchindoun EU PS: Heyt be 3 yıldır post atmıomuşum paticikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hayakoparan-tauren warrior cok acmak istemistim hatunla oynuyodum musait olmadi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Haintapir said: Muslumgursex Pamukprensex Ikiside Auchindoun EU PS: Heyt be 3 yıldır post atmıomuşum paticikte. bu adamlar kınayttan gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Wayne said: Xo said: Hasansabbah UD Rogue. adam harbi assassin moda bürünmüş xD burning legionda human versionu var die biliorum adeksçilerden di o da. ben maraudona grup buldum ehihih ekiki diye sevinirken kafamı çevirip onu naxxta görünce moralim bozulmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Niyazi hunter (petin ismide boruniyazi) youtubedan boru niyaziyi bilen varsa anlamistir zaten euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Arkadaşın nicki Mucver ne zaman görsem canım çekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Wispy said: Memati görmüştüm ya patiye konulan bir SS de duruyordu eleman Onların guildi de süperdi.Memati .Aynı herif midir bilemicem ama her gördüğümde /salute çekiyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Hephasto tauren warrior EU Boulderfist Kagan tauren warrior EU Boulderfist 2 si de aynı char, migrate ettiydim geri geldiydim ondan isim değişti ama 5 aydır oynamıyorum wow sattım charı da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bi tauren female hunter vardı eskiden bl de sonra gittiler migrate ile bunalgül mü öyle bi seydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ooo Memati vardı evet, aha da ss yazın Karazhan realminde oynarken almıştım xD memati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 grim batol da gene lazziya vardi , bi de pascalnooba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Walla bizim guild cok irenc ya yane bende mesela dayanamadim be pala actim bank char demetakalin diye guilde girdim bi saapmadiklari kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Kalbini mi kırdık, afedersin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 benim tauren druid vardı low level nicki Terminataur bi de bi gnome warrior varmış ismi Dildobaggins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 brijitbardo var orc hunter pet adı da jilet(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Valla Grim Batolde Mutation Team de bi cocuk var görünce merakıma yenilip sordum bu nick senin adın ve soyadınmı die öyleymiş ama tam hatırlıyamıcam cok gülmüştüm Muzafferaygun yani bu tip bişiydi :) ama favorim gb de Tuts*k* adlı rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 tatminatör var grimbatol de bi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 simdi hatırladım ilk actıgım char tranktör tauren druid 20 lerde duruyor öyle al-akir de kassam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 gavlopriest gavlomage gavlopala gavlohunter gavlozart gavlozurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar