Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HAMZA vardi grim batolda.caps ile.

edit: caps olmuyor da gerçi niyeyse caps li gibi hatirliyorum ben.bu arada armory de hamza yazinca 3 sayfa sonuc cikiyo farkli farkli hamzalar, o da iimis.
Mesaj tarihi:
Xo said:
EU-Xavius Acimasizkemo vardı gnome mage ilk gördüğümde yarılmıştım :)o

ne kadar eski bilmiyorum da, 1-2 yıl önce mc zamanlarında vardı acımasızkemo bl de.

burada accı da olmalı =p
Mesaj tarihi:
Akerfeldt said:
HAMZA vardi grim batolda.caps ile.

edit: caps olmuyor da gerçi niyeyse caps li gibi hatirliyorum ben.bu arada armory de hamza yazinca 3 sayfa sonuc cikiyo farkli farkli hamzalar, o da iimis.

senin eski nicki yazdırtma bana :D
Mesaj tarihi:
slayer77 said:
Bl Efsanesi Aşkımfürüdes ve serisi...
Bi aralarda dwarf hunter vardır nick imba idi zaten "Kedikesen"

Bizim guildde
askımfirdevs-askımnatalya-askımpri aksam digerlerine bakar yazarım bu arada askımnatalya ve askımfridevs ayrı accountlar ve ayrı kişiler
Mesaj tarihi:
Serefsiz vardı Undead Rogue'du galiba, Stupid diye bir NE Hunter vardı Xavius'ta; petinin adı da doğal olarak Imwithstupid idi, Picriza, Palaremzi vardı aynı guildde. Guildin adıda Elite Sultans'tı hatta.
Mesaj tarihi:
Cigara Burning Legionda ilk ya da 2. rank15'e ulaşan NE Hunter idi tanıdığım. Şu an bir hunterım var adı Kellecihilmi BountyHunter tadında dolaşıyorum :D Bir de Human Paladin görmüştüm adı Ölümmeleği :D Hem heal atıyor hem ölüm meleği.. cola zero gibi bişeydi sanırım :D
  • Yeni Oluştur...