Dennis Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 durtucu- gnome mage baykan - be pala holysheet - bunu ben acmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 HAMZA vardi grim batolda.caps ile. edit: caps olmuyor da gerçi niyeyse caps li gibi hatirliyorum ben.bu arada armory de hamza yazinca 3 sayfa sonuc cikiyo farkli farkli hamzalar, o da iimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Xo said: EU-Xavius Acimasizkemo vardı gnome mage ilk gördüğümde yarılmıştım :)o ne kadar eski bilmiyorum da, 1-2 yıl önce mc zamanlarında vardı acımasızkemo bl de. burada accı da olmalı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Akerfeldt said: HAMZA vardi grim batolda.caps ile. edit: caps olmuyor da gerçi niyeyse caps li gibi hatirliyorum ben.bu arada armory de hamza yazinca 3 sayfa sonuc cikiyo farkli farkli hamzalar, o da iimis. senin eski nicki yazdırtma bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 buffdiddy die bi adam da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 pet adıda diddy olsa tam olucakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Bl Efsanesi Aşkımfürüdes ve serisi... Bi aralarda dwarf hunter vardır nick imba idi zaten "Kedikesen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Veknilash tada Torbacı - Hunter Üfürükçü - Hatırlamıyorum Gülleci ve Hülleci var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 karavicdanlı adında örümcek pet görmüştüm bi ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 slayer77 said: Bl Efsanesi Aşkımfürüdes ve serisi... Bi aralarda dwarf hunter vardır nick imba idi zaten "Kedikesen" Bizim guildde askımfirdevs-askımnatalya-askımpri aksam digerlerine bakar yazarım bu arada askımnatalya ve askımfridevs ayrı accountlar ve ayrı kişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Hakanakbudak - Rogue Efsaneler ölmez sdf hangi insan isimsoyisim kombinasyonu kullanırki aceba derdim hep uzak değilmiş meğer dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bizim serverda da bi orcosman vardı ucarken görmüştüm gryphon ile. bide NuriAlco diye hunter var orc, petinin adıda AhuTuba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bi guild buldum noob dolu nicklere bakin tsk tsk tsk http://armory.wow-europe.com/guild-info.xml?r=Frostmane&n=VAY+AK&p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Karazhan PVP abdesbozan - lvl 2 blood elf female paladin (bank charmış :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Serefsiz vardı Undead Rogue'du galiba, Stupid diye bir NE Hunter vardı Xavius'ta; petinin adı da doğal olarak Imwithstupid idi, Picriza, Palaremzi vardı aynı guildde. Guildin adıda Elite Sultans'tı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 benim nick Yirtikrahibe undead female priest :D bide arkadaşlar var geyik nicklerle cigara,gamyon,brokoli,oflu falan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Cigara Burning Legionda ilk ya da 2. rank15'e ulaşan NE Hunter idi tanıdığım. Şu an bir hunterım var adı Kellecihilmi BountyHunter tadında dolaşıyorum :D Bir de Human Paladin görmüştüm adı Ölümmeleği :D Hem heal atıyor hem ölüm meleği.. cola zero gibi bişeydi sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 cook eskiden Sapiksutcu diye bir tauren-drood wardi burnin' legionda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 kertenkel said: "icetruckkiller" var bir de mage... Dexter 1. sezondan alınma herhalde. Orda da Icetruck killer diye bir seri katil vardı. Milleti dondurup doğruyordu manyak herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Müdür diye draenei shaman vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 rank 15 ney ? harbi ilk ve tek sanırım arkadaş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Shockirra var Frostmane'de, Troll Female Shammy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 xD iyiymis o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Aluriel said: rank 15 ney ? harbi ilk ve tek sanırım arkadaş :> rank 14 te olabilir rank olayını unutalı 2 sene olucak nerdeyse :P kusra kalmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Hacıosman vardı chromaggusda rogue. Bir de geçen alt karakter kasmış biri makarasına onun nickide fenaydı Karadavar Simsiyah bi tauren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar