Ferrero Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 msn'den atılan linke tıklayınca internet explorer'da açıyor, bunu nasıl opera olarak değiştirebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 http://www.getfirefox.com şaka şaka sdfs plus'ta ayarı var diye hatırlıyorum bi bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 başlangıçta normaldi ama biri değiştirmiş. thanx, bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 opera kullanmadıım için menüsünü vs. bilmiyorum ama, default browser yapman lazım operayı. o zaman istediğin şekilde açması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ayarlar > gelişmiş > programlar 'da ayarı var da, msn tekelcilik yapıp her linki ie'de açıyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yoo firefoxla açıyo bende. bi tek space denen mal olaya bakmaya kalkarsam ie açılıyo. kesin ona da bi çözüm vardır gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Araclar/Tercihler/Gelişmiş/Programlar/ Varsayılan tarayıcı ile ilgili bişiler yazıo kurcala biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 linkler firefox la açılıyo mail ie'la. Ama nerden aylardadım veya ayarladım mı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yok ayar mayar bulamadım. ama benim de aynı canni gibi linkler ff'de mail ie'de açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 plus yükleyeceksiniz orda ayarı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Czentovic said: Araclar/Tercihler/Gelişmiş/Programlar/ Varsayılan tarayıcı ile ilgili bişiler yazıo kurcala biraz buradan yaptım. sağolun arkadaşlar. "ayrıntılar" http yi seçince tüm http ile başlayan linkleri opera ile açıyor (sanırım, 4-5 deneme doğruladı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ohoo sen hala varsayılan tarayıcıyı opera yapmadın mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 "varsayılan" garip kelimeymiş yau. takıldım. "hani varsay ki tarayıcın opera mesela.. hani öyle değil de sen öyle say." dermiş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 default aslında hukuken kullanılan bir kelime. ortada gözükmemekten kaybetme durumu. misal "a default payment of", vaadettiğin şeyi yapmadığın (genelde ödemelerini zamanında yapmadığın) takdirde ödeyeceğin miktar olarak kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Mr_Hand said: yoo firefoxla açıyo bende. bi tek space denen mal olaya bakmaya kalkarsam ie açılıyo. kesin ona da bi çözüm vardır gerçi. stuffplug :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar