Ferrero Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Sorunsal diyorum çünkü etrafımdaki herkes için sorun oldu. Benceç çok güzeldi, mahalle baskısı sonucu kestim, pişmanım! haklıyım değil mi? nektarin gibiyim şimdi. ne şevkle uzatmıştım, burma bıyık yapacaktım. 3 ayda ancak o kadar olabildi. işin kötü yanı ilk 2 ay boyunca "beatles dinleyen imam" imajı yakalayıp "höyt imam!" diye seslenilen bir insan olabiliyorsun. hoş değil. önce: sonra: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Abi kusura bakma da ne biçim fotoğraf bunlar ya. Muahahaha :D Şaka bir yana o kadar da kötü olmamış yeni hali de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 çükkılı gibi aga kesmen daha iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Zheld said: çükkılı gibi aga kesmen daha iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 guzel biyik... banada satanist imam yada kupeli olduum icin ilimli imam diolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bu nasıl? pijamalı yonja fotoğraflarım bunlar çok özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yorum yapinca kendimi gay gibi hissediom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 böle cıkıyosa iyi etmissin bence, bi iki seneye uzatırsın gürleşince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kesmeyin yahu,insanoglu (en azından adem) kıllı yaradılışa sahip olmalı karsı koymayın buna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yahu böle cıkarsa kesmek lazım kesiceksinki gür gür cıksın, pala bıyık olsun, böle kıl kuruk bıyık olur. zamanı gelince uzatır aslan yelesi gibi salar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 EMO ALERT:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Berbere git, sarmısak tedavisi yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ps: emo değilim, saç uzatıyorum yazmayı unutmuşum :( - ayrıca cüce haklısın, seyrekti ama biraz daha uzayınca normal bıyık halini alır diye düşünüyordum. şu anda hala uzatmaktayım bıyığı, jilete mi abansam yoksa ? burmak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Bence sık bıyık traşı ol biraz gürleşsin sonra burma bıyığını bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Biraz daha yaklasirsan kameraya sadece BURUN olarak anilacaksin hehe;) ayrica killar tras olmak ile gurlesmez, koyulasir ve sertlesir.. oda kil koku ile alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ben senin yerinde olsam o sakalida keserim.. cikiyosa pis sakal fln birakta bu tarz biyik sakal pek yakişmiyo bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Recall06 said: ayrica killar tras olmak ile gurlesmez, koyulasir ve sertlesir.. oda kil koku ile alakali. her neyse :) aynı imajı bırakıyor sonuç olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sakal bıyık dedigin böyle cıkar gür gür, dwarfmışcasına hoş corba içemiyordum son haftalarda, kısalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sakalları da kes en iyisi. benim de çıkmıyo mesela ama napalım zorlamamak en iyisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bana göre o saça o sakal&bıyık ikilisi uymamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bırak abi bıyıkta yakısmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 çene sakalları genelde gıdı bölgesinden çıkmaya başlıyo çenenin altında kalıolar. o sakallarla beraber bıyık uzatınca da gözler çenedeki sakalları tam algılayamadıgından sadece bıyığı olan bir taxici gibi karşılanabiliniyor. ben de çok çektim zamanında. yavaş yavaş atlatıyorum. çeneye vur jileti tersten biraz daha sabret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bıyık değil ki bu yazıcaktım daesu resimle ifade etmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 madem bıyık değil bizde çıkan demekki ilk arkadaşın önermesi gibi çükkılı çıkıyo ağzımın üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kokar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar