ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 daha konusu acilmadigina sasirdim.fragmandan gordugum kadariyla adeta yardirmislar. web sayfasi:http://www.10000bcmovie.com/ fragman: http://www.youtube.com/watch?v=cFHFVWsawbM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 10000 B.C. den çok tribal bi truva filmi gibi duruyo sanki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bugün izledim gayet çakma.enteresan bi konu potansiyeli var ama bol bol klişeyle katletmişler aha bi bu abla var başkada bişey yok http://i57.photobucket.com/albums/g205/SexiiDork/Camilla%20Belle/Camilla_Belle_5b.jpg gerçi yinede izlenebilir ama daha iyi alternatifler varken gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 izlemicem çünkü belli ki dandik. abla iyi olsa bi şans verirdim ama o da yetememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 gayet kopuk senaryo. çok klişe bir mantık ve en klişeside herşey hop hemen oluveriyor ve hiç aksilik çıkmıyor. ne güzelmiş. spoiler nehri ve çölü görürgörmez. AHA bura nil burasıda mısır dedim. öyle de çıktı. RA nerde bu tipler ne komikti açıkçası. 2. olarak siyahların lideri bir beyaz. yeter. D'Leh de bana çok fransız geldi. of sinir oldum bazı şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Filmi hiç beğenmedim. Ne senaryo güzeldi, nede efektler iyiydi. Evolett in gözleri çok güzeldi ama :D Film aşırı derecede Apokalypto gibiydi arada hafif 300 çakması bide kuşların yerine raptorları koysalar çok daha iyi olurdu bence zati pek farkları yoktu :) Birde gittiğimiz sinemada ikinci yarıda sanki bir kısım atlandı. atlama mı var? Şimdi ilk başlarda bu kadın rüya görüyo gibiydi. Sonra D'leh bi kaplanla çukurdaydı, kaplan boğuluyordu. D'leh bunu kurtardı ama onlar o çukura nası girdiler onu anlayamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Filmi bilmem de abla bir içim suymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Atlama Atlama yok, eleman kovalarken düşüyor o çukura. Bide piramitin tepesindeki altın icat düşerken yaptıkları makinanın gücü yetmemiş sanırım 4 fps ile düştü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 hmm genel olarak filmi sevdim. çukur kaplanı kurtardıgı cukura düşmesi olayı da tictic(?) yaralandıktan sonra ona yiyecek bişiler bulmak için avlandıgı sırada ceylanların peşinde koşarken oluyo. absürd bi senaryodan yine de seyirlik bi film cıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Flameoffear said: Atlama Atlama yok, eleman kovalarken düşüyor o çukura. Bide piramitin tepesindeki altın icat düşerken yaptıkları makinanın gücü yetmemiş sanırım 4 fps ile düştü resmen. filmde mamutları yaparlarken renderlar çok uzun sürüyormuş, o yüzden de tüyleri %50 azaltmışlar ve bakmışlar hiç fark etmiyor öyle devam etmişler. bazı şeylerin efekt olduğu çok belli, rahatsız edici şekilde hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ben begendimmi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 tıreylırda adam mamuta çelme takıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 basligi acip filmi izlemeye gittim ve begendim.senaryo o kadar zayif degil.piramitleri yapan yaratigin, gezegen disinda bir dusmani var.muhtemelen piramit bunun icin yapiliyor ve gezegen disindaki dusman koleler arasinda bir orgutlenmeyi, isyani sagliyor.biz bu isyanin, kimsesiz bir kiz cocuguyla alevlenisini izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Dvx'ini izlemiş olmama rağmen,There will be blood'ı görünce seanslarda hiçbir şekilde alternatif olamadı bu film...Belki canım görsel masturbasyon isterse efekt görmek için giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Zheld said: tıreylırda adam mamuta çelme takıyorhahaha değişik bir gözlem :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Filmi izlemedim ama yönetmen Roland Emmerich olunca tahmin etmesi pek zor olmuyor... Bol bol efekt, bir aşk hikayesi, kızı kurtartmak için büyük riskleri göze alıp, bir çok kez ölümden dönüp sonunda başarıya ulaşan cengaver bir genç, mutlu son. Arada bir çok savaş, ölüm, yıkım... Adam indipendence day'den sonra tuttuğunu görünce tüm filmlerini aynı yapmaya başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 rezalet bi film gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 çok bayık bir film. efektler bile birşeye benzemiyo o kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 yarım saat once bu filmi sinemada izledim. filmin yanı sıra, koltular ve zeminin titreşiminide değerlendirmeye katarak, kötünün biraz üstü diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Tron said: yarım saat once bu filmi sinemada izledim. filmin yanı sıra, koltular ve zeminin titreşiminide değerlendirmeye katarak, kötünün biraz üstü diyorum. capitol farkı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 5/10 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Divx'ini izledim. Hani baş yapıt değil ama o kadarda kötü değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 baya başarısız bir film... zaman kaybı, izleminizi tavsiye etmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ben yeni seyrettim de igrenc bi film ya ayip :D koskoca warner brothers bir de. yuh abi boyle film yapilir mi? adamlar discovery'deki ilk insan belgesellerinden esinlenip, araya atlantis ve uzaydan gelen ustun irk gibi seyleri harmanlamaya calismislar ama, bu ne boktan bi filmdir Allah'im??? Boyle igrenc diyaloglar, rezalet bi konu, dandik efektler... Dikkat ettiyseniz en son sahnede su var arka planda bir gol ve su hareket bile etmiyor. HOH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar