Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Seçim şansı verildiğinde oyunları hangi zorluk derecesinde oynarsınız ? Bir ara feci gaz vardı bende, bütün oyunları hardest bitirmeliyim RAWR diye. Herhalde hardest bitirdiğim en son oyun Call of Duty dir. Stalingrad da 3 saniyede bir quicksave atınca töbe ettim. Uzun zamandır "install next next next ok start" modundayım.
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Zor da kolay da gelse "Normal" oynarım çünkü tasarımcının uygun gördüğü zorluğu görmek isterim. İstisna olarak strateji oyunlarında ilk skirmishi oyunu öğrenmek için Easy, sınırlarımı denemek istediğim oyunlarda ise Hard vb. oynarım.
fenris Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 @kaede hehe eski al qadim de geçen bi rpg dede o gazla hardest seçmiştin tutorial ı geçememiştik :P
throine Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ben de Medal Of Honor'ı zor seviyede oynamıştım yıllar önce. O günden beri tövbe ettim. Hala aklımda kabus gibiydi. :D O günden beri hep normalda oynuyorum.
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 çok bilgisayar oyunu kurdu olmasamda vaktinde fear'ı en zor modda oynamıştım aklen kompleks yapıcaktım ne akıllıydı o düşmanlar öyle sdf
fizban Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 hep normal oynarım. çok sevip de baştan oynamak istersem hard a geçerim.
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 oyun fps veya rpg ise normal tps ise hard stratejiyse easy neden bilmiyorum sdfs
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 fizban said: hep normal oynarım. çok sevip de baştan oynamak istersem hard a geçerim. Aynen.
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 En zoru açarım, gg olurum, en kolaya dönerim. Freespace 2'yi böyle bitirmiştim mesela sdf.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Normal başlarım. Bitirdiğimde oyun hoşuma gitmiş ise bir sonraki zorluğa geçerim. Hala oynamak istiyorsam bir zorluk daha atlarım. örneğin en son DMC4 oynuyordum. İlk zorlukta 1 İkinci zorlukta 2 Üçüncü zorlukta 1 kez bitirdim ve daha 2 tane zorluk seviyesi var bitirceğim. TPS, FPS, Action oyunlara daima normal da başlarım. Strateji ise easy'dir genelde. Nedeni de kafa basmadığından değil de, çok çabuk sıkılıyorum. Yok şuna şu anti'yi hazırla yok şu yok bu, 5-10dk dan sonra bayıyor.
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 FPS'lerde en zor ne varsa ona girişirim, hatta crosshairi bile kaldırırım. Geri kalan oyunlarda normal en iyisi :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 araba yarışıysa en zorda oynarım :D fps falan easy ile oynarım. sevip bitirirsem hard yaparım :P
Sylian Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Genelde normal ve easy. Karşıdaki yapay zekanın çok iyi olması önemli fakat zorluk seviyesi sadece HP arttırıyorsa 99% easy ile başlıyorum.
Zheld Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 oyun oynammıyorum en zorda 1.5-2 saatte bitiyor tüm oyunlar
Sawer Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Oyun FPS ise En Zorda,Very hard flm ne varsa girişirim. Strateji,rpg,tps ise normalde
jonq Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Normal oynuyorum, Zor oynamam çünkü zorluk derecesinin artması karşındaki npc'in seni daha çok zorlayacak bir AI yapısı olmadığı için aynı yerde aynı hareketleri , aynı hataları yapıp duruyorlar. Tek fark ya NPC in HP ve Armor u artmış oluyor yada senin kullandığın silahın dmg i düşmüş oluyor. Zorlukta başka birşey değişmiyor. Bazende 1 npc gelen yerde 2 tane geliyor.Bu da benim gözümde oyunu Hard Mode da oynayıp "WOoww" dedirtcek bir düzeye getirmiyor..
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 jonq said: Normal oynuyorum, Zor oynamam çünkü zorluk derecesinin artması karşındaki npc'in seni daha çok zorlayacak bir AI yapısı olmadığı için aynı yerde aynı hareketleri , aynı hataları yapıp duruyorlar. Tek fark ya NPC in HP ve Armor u artmış oluyor yada senin kullandığın silahın dmg i düşmüş oluyor. Zorlukta başka birşey değişmiyor. Bazende 1 npc gelen yerde 2 tane geliyor.Bu da benim gözümde oyunu Hard Mode da oynayıp "WOoww" dedirtcek bir düzeye getirmiyor.. +666 Half Life'in ilk oyununu Easy'de oynarken bile oyunu Monarch's Lair'de bırakmak ve cephane hilesi yapmak arasında kaldım ikinciyi seçtim ki benzer şekilde bugüne dek oynadığım (Unreal Tournament harici) tüm FPSlerde zorluk arttırmanın zekaya değil rakibe damage üstünlüğü/oyuncuya damage dezavantajı olduğunu bizzat görmüşümdür. Unreal Tournament'de Godlike oynamak zevkli olabiliyor ama başka FPSlerde Hard (yada Hardest) yapmak oyunun zevkinin içine ediyor. Serious Sam serisi bu örneğin adeta böbreğini patlatan oyundur , zorluk arttırdıkça CPUnun damage hesaplamasında kendine torpil geçmesi, bir noktadan sonra bunun oyuncuya zaman kaybından başka birşey olmadığını hissettirmesi yani.
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bilmediğim oyunları kolayda oynarım. iyi oyuncu değilim.
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 her türlü oyunu kafadan bi kaç kere easy oynarım.ondan sonra normal yaparım hep. bi tek 1 sene boyunca MTW yi easy ve normal oynadım. ondan sonra şimdi hep expertte oynuyorum
Öne çıkan mesajlar