Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel okullarda Atatürk köşesi şart değil!


Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

said:
Eski yönetmelikteki özel okul ve eğitim kurumu yöneticilerinin yüz kızartıcı suç işlememiş olması ve 6 aydan fazla hapis cezası ile cezalandırılmamış olması şartları korundu. Ancak eski yönetmelikte bunun için savcılıktan belge getirilmesi şartı varken yeni yönetmelikte “yazılı beyan” verilmesi yeterli görüldü.


Gelsin rüşvetler, muhtemelen aşamadıkları birilerinin etrafından kolayca dolaşmak içindir. Adam yönetici olacak belge ile uğraşmasın, sanki hergün gidip belge alması gerekecek. Bir seferlik bir olay için neden böyle "kolaylaştırıcı" bir ekleme yapmışlar komik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Atatürk köşesi bütün okullarda yasaklansın. Müfredatın, sistemin, herşeyin a.q.dular, Atatürk köşesi bizdeki eğitim rezaletini temizlemeye yetmez.

Aynen.Geçen kuzenin kitaplarına bakıyorum ne lan bu diye,din kitabına baktım.Başlık:
"Nasıl Evlenilir?"
-Kız allahın emri peygamberin kavliyle ailesinden istenir.Kıza kına yakılır.Damat ata biner,tur atar ve kızı ata bindirir....."
benzeri şeyler yazıyordu.Olm,mal mı bunlar ya?Kıç kadar elemanlar bunlar ne diyorlar?Semavi dinlerden sadece islam var,başka bi hede yok,mhm,burası laik bi ülke değil miydi?Yanlış mı geldik biz ya?Bi de islamdan paso dinimiz diye bahsedilmesi falan.Ebeleriyle haşır neşir olasım geldi direk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...