Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 said: Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nde Atatürk köşesi şartı kaldırıldı. Özel okullarda kurucu olmak için “Ahlaken kötü şöhretli olmama” şartı da çıkarıldı http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2705&haberid=531937 Anlaşılan Fetoya hoşgeldin hediyesi hazırlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 said: Eski yönetmelikteki özel okul ve eğitim kurumu yöneticilerinin yüz kızartıcı suç işlememiş olması ve 6 aydan fazla hapis cezası ile cezalandırılmamış olması şartları korundu. Ancak eski yönetmelikte bunun için savcılıktan belge getirilmesi şartı varken yeni yönetmelikte “yazılı beyan” verilmesi yeterli görüldü. Gelsin rüşvetler, muhtemelen aşamadıkları birilerinin etrafından kolayca dolaşmak içindir. Adam yönetici olacak belge ile uğraşmasın, sanki hergün gidip belge alması gerekecek. Bir seferlik bir olay için neden böyle "kolaylaştırıcı" bir ekleme yapmışlar komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ahlaken ne demek ya? sen randevu evine gitmişin okul kuramazsın diye kamusal belgemi çıkarttırılacak anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 O ahlaken mesela yüz kızartıcı suçlara bulaşmamış olmak, meslek olarak fahişelik icra etmemek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Apache said: ahlaken ne demek ya? sen randevu evine gitmişin okul kuramazsın diye kamusal belgemi çıkarttırılacak anlamadım? Hırsızlık rüşvet v.s olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 şimdi Atatürk köşesini kaldırırlar..yakında din köşesi zorunlu olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 nerde tevhid-i tedrisat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yavaş yavaş geliyor şeriat durmak yok yola devam derken len bu adam bunu mu kastediyordu. hiç anlamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 çıktık açık alınla 6 yılda her seçimden 6 yıl boyunda hep camiler kışlamız oldu başta büyük fetomuz ve yanında türbanımız 6 yılda biz tr nin a q umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 haha lan o nası marş. valla benim kafam rahat bizim okul aşırı kemalist.gayet güzel.sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Gayet yerinde bir karar. Fetullah okulunda Atatürk köşesi abes kaçar. Onun yerine Fetullah Gülen'e köşe yapılır. Kimse birbirini kandırmamış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Atatürk köşesi bütün okullarda yasaklansın. Müfredatın, sistemin, herşeyin a.q.dular, Atatürk köşesi bizdeki eğitim rezaletini temizlemeye yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bu adamlara oy verenlre yazıklar olsun..bu heriflere feto müstehaktır,şöyle salya sümük ağlayan versiyonundan bir feto köşesi yakışır anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ombakkombak said: Atatürk köşesi bütün okullarda yasaklansın. Müfredatın, sistemin, herşeyin a.q.dular, Atatürk köşesi bizdeki eğitim rezaletini temizlemeye yetmez. Aynen.Geçen kuzenin kitaplarına bakıyorum ne lan bu diye,din kitabına baktım.Başlık: "Nasıl Evlenilir?" -Kız allahın emri peygamberin kavliyle ailesinden istenir.Kıza kına yakılır.Damat ata biner,tur atar ve kızı ata bindirir....." benzeri şeyler yazıyordu.Olm,mal mı bunlar ya?Kıç kadar elemanlar bunlar ne diyorlar?Semavi dinlerden sadece islam var,başka bi hede yok,mhm,burası laik bi ülke değil miydi?Yanlış mı geldik biz ya?Bi de islamdan paso dinimiz diye bahsedilmesi falan.Ebeleriyle haşır neşir olasım geldi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 nereye doğru gidildiği apaçık ortada artık :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Daha iyi oldu... Atatürk'ü o panolara asıyorlar.Zaten cocuklarda duygular okula karşı bir isyan içinde.Bu sefer Atatürk'de düşman konumuna sokuluyor.Atatürk'çüde süt konumuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Bunun yerine Fethullah Gülen Köşesi açılsa baba gibi. Bak Pertevniyal Lisesi'nde cumaya gitmeler başlamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 allah belalarını versin artık be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 shotgun alıp sokaklara düşesi geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar