PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 suBzer0 said: Neden ağlayayım ki? Kendi evinde 3-0 öne geçtikten sonra bizim okul takımı bile eze eze oynar o maçı. Biraz mantık ulan kötü oynayarak mı 3-0 öne geçiyoruz ki sonradan ezmeye başlayalım hey allahım ya. beyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 saygı pls.. yoksa öğretirim sana saygıyı farklı şekillerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 aynısını bana yaparken iyidi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Bu forumda yaptığım 1 saygısızlığı getir , bir daha girmem bu foruma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 suBzer0 said: bir fenerliden böyle bir anlayış beklenirdi. baybay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Lorrotar said: öneleme?fb nin getirdiği puanlardan sonra eleme oynanmaz artık. özelden nah çekiyorum iyi bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 hahaha abi gerçekten inanılmaz bir saygısızlık , bu cümlede söylenen sadece davrınışı gösterenin fenerliler olduğu. Eğer bir insana fenerbahçeli demek saygısızlıksa bay bay bana ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 PrudenT said: suBzer0 said: bir fenerliden böyle bir anlayış beklenirdi. baybay ahahah helal pru bi tipten daha kurtulduk,ama yüzsüzlük mode on olup gelir belki ahahahaha. edit: benim attığım posttan hızlıymış yüzsüzlük katsayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ya tamam salağız biz anlamadık orda ne demek istediğini. benim de canım beyin yemek istemişti ondan yazdım ne atlıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 TOGİ.ÖZELDEN SANA BİŞEY GÖSTERİYORUM.FENERBAHÇEMİZİN GETİRDİĞİ PUANLAR SAYESİNDE ELEME OYNANMAYACAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 tamam lor tamam heyecanlandın. kapa capsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 @suBzer0 eğer 3.gol fenerin faul ise bir daha maçlarda 2li mücadele olması hatta vazgeçtim artık top oynanmasın dam lap diye bıraktı kendini yere ama yok Fenerbahçe iyi top oynadı ya ilk gol ofsayt'ı verse manisa kesin çakardı bize değil mi suBzer0 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 lorrator topiğe sonuca bakmak için girdim ful tartışıyor gene herkes taraftar anlayışı takımı desteklemek değilde rakibe bok atmak olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 @Lucifer ben manisa sizi yenerdi veya yenemezdi demedim dikkat edersen , ben sadece deplasmanda oynayan takımın direnci kırıldı dedim , fenerin kadıköy'de manisa'yı yenmesi gayet normal zaten ama bu tip kararlar olunca zaten gücü belli anadolu takımları iyice güçsüz duruma düşüyorlar. @madcat körler sağırlar birbirini ağırlar pist! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 pardon aynı msj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ilk golun ofsayt oldugu goruluyor ligtv cekimlerinden ama cok az bir farkla. yani burda yan hakeme bişey diyemeyiz verdigi karardan oturu. eger pozisyon ofsaty olmasaydı ve gol gecersiz sayılıp ofsayt verilseydi yine aynı durum gecerli olacaktı tabi. üçüncü golde foul falan yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 suBzer0 said: Bu forumda yaptığım 1 saygısızlığı getir , bir daha girmem bu foruma.. bikinide giysene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 giymeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 adamınbiri said: suBzer0 said: Bu forumda yaptığım 1 saygısızlığı getir , bir daha girmem bu foruma.. bikinide giysene nekadar tanıyorsunuz birbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ben tanımadıklarımla tanışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 soruyu yanlış mı anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 saane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 küfür hakediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar