Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k: Dawn of War: Soulstorm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
space marine eldar arası bir şey gibi.

dostca yaşadıkları ırklar kendilerine teslim olmuş(üstünlüklerini kabul etmiş) ırklardır.bu durum dışında barışcıllardır.cücenin dediği gibi uzak menzilli hasar verirler.robotic japon mechlerine benziyorlar.
Mesaj tarihi:
bide onların savaş alanına kamera getirme, kacıp kacmıycaklarına democracyle karar verme mevzuları vardır hiç girmiyelim o olaya.

ama sonucta imperium gibi oligarşi adına savaşmıyolar.
Mesaj tarihi:
Dark Angels faction olarak 40k nin en iyi factionudur kanimca. Lord Azrael, Ezekiel ve Asmodai altinda pek buyuk ise imza atmislardir.

ama oyunda maaelsef ayirt edemiyorsun ve cok uzucu bir detay bu :(
Mesaj tarihi:
Dark Angels iyidir, oldukça enteresan bir hikayeleri vardı. hatta ilk başlarda siyah zırh kuşanıp sonradan renk değiştirmişler yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj tarihi:
dark angel oyunun en tırt factionıdır be... ultramar dan bile tırtlar o derece yanı...
hikayeleri bi tırt tavırları bi tırt, ıyyy hiç haz etmem kendilerini.
o kadar sürede 3-4 düzgün adam cıkmış iclerinden onlarıda kendileri harcamışlar.

ama cok cok overpoweredlar masaüstünde öle böle değil...
Mesaj tarihi:
venom said:
Tau>Hepsi.
Bitti.

Bonepart'ın dediği gibi, herifler direkt şeriatçı. "Yahu sizi öldürürken pek üzülüyoruz biz ama Greater Good için böyle de yapmak lazım" diyen herifler direkt.

Onu geçtim, uzaktan uzaktan karı gibi dövüşen adamlardan zerre haz duymuyorum şahsen.
Mesaj tarihi:
Bu expansion pack de dandik çıktı =( ben story mode seven biriyim. Risk2 gibi haritalarda çarpışmak ne saçma bir düşüncedir ne zevki var her unit'i daha 1. bölümden itibaren yapabilmek.
Mesaj tarihi:
ya risk stili güzel de ben dark crusade'de aynı anda iki ordu tarafından saldırıya uğrayınca hiçbir şekilde bitiremedim o bölümü. adamların ordularını yokedene kadar arkadan aynen basıyorlardı, üslerini yıkar yıkmaz biraz uzağa aynı üssü kuruyorlardı. zaman sınırı filan lazım, buna koymuşlardır umarım.

eve gidince deneyeceğim.
Mesaj tarihi:
aynen hatta eldar bir zerg yaptımı benim makine gidiyordu, normal zorlukda 1vs1 de alıyordum ama 1vs2 geldilermi rushsa çıkmak için kanter içinde kalıyorum, malum mecha hastasıyım tau ile rush yapmak biraz zor
Mesaj tarihi:
Asteroth said:
Tau'yla her şey zor.

Keza kendileri tırt bi ırk =P

o tau lardaki t-rex gibi bi şey vardı. onu bir salıyordun ondan sonra öğle yemepi filan yiyip geliyordum o öldürmeye devam ediyordu :D

1 tanesi 2 tane marine tankını almıştı o büyük olanlardan. ama yani onu yapana kadarda ...

ne zaman çıkıcak bu oyun?
  • Yeni Oluştur...