odiflame Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 space marine eldar arası bir şey gibi. dostca yaşadıkları ırklar kendilerine teslim olmuş(üstünlüklerini kabul etmiş) ırklardır.bu durum dışında barışcıllardır.cücenin dediği gibi uzak menzilli hasar verirler.robotic japon mechlerine benziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 daha cok, daha cok ateş eden, daha mobil ama daha pahalı imperial guard gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 adamlar samimi en azında "my way or the highway " diyorlar for greater good! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bide onların savaş alanına kamera getirme, kacıp kacmıycaklarına democracyle karar verme mevzuları vardır hiç girmiyelim o olaya. ama sonucta imperium gibi oligarşi adına savaşmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 impeirumun roma havasından iyidir.yönetim şekillerini severim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 imperium'u space wolves ve whitescars kurtarıyo, gerisi cacıktır gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Tau'nun ne olduğunu biliyorum, sevmediğimi belirtmek için dedim onu. Beğenmiyorum Tau'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Tau>Hepsi. Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 tau dediginiz sey seriatciliktir be greater good diye gezegen ele gecirip beyin yikamanin daniskasi war mi delikanli orc gibisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 spacewolves+whitescars iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Necron pls "ARKADAŞ GEZEGENİ BOŞALTIN UYUYACAZ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Dark Angels faction olarak 40k nin en iyi factionudur kanimca. Lord Azrael, Ezekiel ve Asmodai altinda pek buyuk ise imza atmislardir. ama oyunda maaelsef ayirt edemiyorsun ve cok uzucu bir detay bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Dark Angels iyidir, oldukça enteresan bir hikayeleri vardı. hatta ilk başlarda siyah zırh kuşanıp sonradan renk değiştirmişler yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 dark angel oyunun en tırt factionıdır be... ultramar dan bile tırtlar o derece yanı... hikayeleri bi tırt tavırları bi tırt, ıyyy hiç haz etmem kendilerini. o kadar sürede 3-4 düzgün adam cıkmış iclerinden onlarıda kendileri harcamışlar. ama cok cok overpoweredlar masaüstünde öle böle değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 venom said: Tau>Hepsi. Bitti. Bonepart'ın dediği gibi, herifler direkt şeriatçı. "Yahu sizi öldürürken pek üzülüyoruz biz ama Greater Good için böyle de yapmak lazım" diyen herifler direkt. Onu geçtim, uzaktan uzaktan karı gibi dövüşen adamlardan zerre haz duymuyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Space Wolves dan ilerisi yoktur benim gözümde, belki orc lar biraz. Ama bir Ragnar, bir Grimmnar, hele bir Leman olamaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Magnus'a üzülürüm ben hep ya, herif pisi pisine gidiyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 campaign e gir deyince hayvan gibi yüklüyor yaw. DC de filan böyle olmuyodu. :( ne yüklüyo o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 tauya uzanan eller kırılsın. for greater good we kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Bu expansion pack de dandik çıktı =( ben story mode seven biriyim. Risk2 gibi haritalarda çarpışmak ne saçma bir düşüncedir ne zevki var her unit'i daha 1. bölümden itibaren yapabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ya risk stili güzel de ben dark crusade'de aynı anda iki ordu tarafından saldırıya uğrayınca hiçbir şekilde bitiremedim o bölümü. adamların ordularını yokedene kadar arkadan aynen basıyorlardı, üslerini yıkar yıkmaz biraz uzağa aynı üssü kuruyorlardı. zaman sınırı filan lazım, buna koymuşlardır umarım. eve gidince deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 aynen hatta eldar bir zerg yaptımı benim makine gidiyordu, normal zorlukda 1vs1 de alıyordum ama 1vs2 geldilermi rushsa çıkmak için kanter içinde kalıyorum, malum mecha hastasıyım tau ile rush yapmak biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Tau'yla her şey zor. Keza kendileri tırt bi ırk =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Asteroth said: Tau'yla her şey zor. Keza kendileri tırt bi ırk =P o tau lardaki t-rex gibi bi şey vardı. onu bir salıyordun ondan sonra öğle yemepi filan yiyip geliyordum o öldürmeye devam ediyordu :D 1 tanesi 2 tane marine tankını almıştı o büyük olanlardan. ama yani onu yapana kadarda ... ne zaman çıkıcak bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 çıktı bile. oyunu steamden aldım fakat her çalıştırma istedğimde hata mesajı veriyor.steame mail ile ulaşma imkanını bulamadım.hata mesajı uyuz etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar