Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Gamespot Review Sisters of Battle ve Dark Eredar, 2 yeni ırk, pure W40k action!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 güzel güzel. başlı başına bir oyun olarak gelsin. bundan önceki 2 taneside güzeldi.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 marine chapterlasrını ayırıp space wolves koymaları lazım... sisters of battle eyvallahta dark eldara gerek yoktu...
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ahah gangren'in içi dışı wow olmuş. (:P) sisters of battle için bekliyorum sadece! B)- gerçi 4 yıllık filan hale geldi oyun, yeni sürüm çıkarıp grafik motorunu güncelleselerdi iyi olurdu en azından company pf heroes seviyesine. bulanık dokular filan sinir bozucu böyle grafiğin önemli olduğu bir oyunda.
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 şu oyun company of heroes'un expansion potansiyelinden yiyor sinir oluyorum :P
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 arcane said: şu oyun company of heroes'un expansion potansiyelinden yiyor sinir oluyorum :P sanmıyorum bişeyden yediğini. torrentini bulamadım doğru dürüst çalışan :(
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Kaede said: Yanlız ilk factionın ismi çok kötüymüş bence adının imparatorun cıtırları olması lazım direk
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 GElsin, iyidir. Grafik motorunu da yenilemey gerek yok bence :)
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 kesinlikle katılıyorum.grafik motoru neymiş,hıh... :)
yevaud Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ben COH dan sonra bakayım dedim Warhammer40K oyunlarına relic yapmışsa güzeldir diye düşündüm değilmiş çok pişman oldum bunun yerine COHexp gelse ruslar olsa japonlar olsa
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 çok beğenmedim ben oyunu, gerçi warhammer fanı da değilim, öylesine strateji olsun diye yükledim. multisi zevklidir kesin ama ona lafım yok
Gangren Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ben de açıkçası önceki ek paketlerin havasını yakalayamadım
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Kaede said: Yanlız ilk factionın ismi çok kötüymüş dark eldar? öbürünü kastetmiş olabileceğine ihtimal vermek istemiyorum. (:P)
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Abicim ben turn based warhammer oynu istiyorum masaustu oynu kurallariyla oynamak istiyorum ya
Namessar Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 BonePART said: Abicim ben turn based warhammer oynu istiyorum masaustu oynu kurallariyla oynamak istiyorum ya tam masaustu kuralları ıle olmasa da gecmıste turn based baya bır warhammer40K oyunu var grafıkler sorun olmazsa.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 denedim onnari onnar turn based savas oyunnari masa ustu kurallari deil
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 cok kral bi tane olucaktı, neydi adı yahu eski bişi, hatırlarsam sölerim. bide chaos gate vardır, savaşdan cok jagged alliance gibi takım bazlı turn based stretejidirki, cok detaylı cok güzel bi oyundur. "give me 10000 man or give me 100 space marines" lafını hak eder chaos gate marineleri.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 tau mecha ırkı. aslında severim ben tau, sanırım oyundaki oynaması en zevklı ırklardan biri. mecha ırkı diyince robot samayın şimdi, öyle humanoid bi uzaylı türü adamlar, cok genc bi tür ama feci gelişmişler, mechaar falan yapmışlar, commanderları subayları onlarda savaşıyo, genel olarak menzilli ateş gücü üstüne kurulu bi ordu, tau ırkının kendisi cok başarısız melee combatta, ama işte dost oldukları baska ırklar var birlikte yaşadıkları, o ırkların savaşcıları bu acığı kapatıyo.
Öne çıkan mesajlar