Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Gamespot Review Sisters of Battle ve Dark Eredar, 2 yeni ırk, pure W40k action! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 dark eredar değil dark eldar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 güzel güzel. başlı başına bir oyun olarak gelsin. bundan önceki 2 taneside güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 marine chapterlasrını ayırıp space wolves koymaları lazım... sisters of battle eyvallahta dark eldara gerek yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ahah gangren'in içi dışı wow olmuş. (:P) sisters of battle için bekliyorum sadece! B)- gerçi 4 yıllık filan hale geldi oyun, yeni sürüm çıkarıp grafik motorunu güncelleselerdi iyi olurdu en azından company pf heroes seviyesine. bulanık dokular filan sinir bozucu böyle grafiğin önemli olduğu bir oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 şu oyun company of heroes'un expansion potansiyelinden yiyor sinir oluyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 hobaaaaaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Yanlız ilk factionın ismi çok kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 arcane said: şu oyun company of heroes'un expansion potansiyelinden yiyor sinir oluyorum :P sanmıyorum bişeyden yediğini. torrentini bulamadım doğru dürüst çalışan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Kaede said: Yanlız ilk factionın ismi çok kötüymüş bence adının imparatorun cıtırları olması lazım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 GElsin, iyidir. Grafik motorunu da yenilemey gerek yok bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 kesinlikle katılıyorum.grafik motoru neymiş,hıh... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ben COH dan sonra bakayım dedim Warhammer40K oyunlarına relic yapmışsa güzeldir diye düşündüm değilmiş çok pişman oldum bunun yerine COHexp gelse ruslar olsa japonlar olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 CATFIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 çok beğenmedim ben oyunu, gerçi warhammer fanı da değilim, öylesine strateji olsun diye yükledim. multisi zevklidir kesin ama ona lafım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ben de açıkçası önceki ek paketlerin havasını yakalayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Kaede said: Yanlız ilk factionın ismi çok kötüymüş dark eldar? öbürünü kastetmiş olabileceğine ihtimal vermek istemiyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Abicim ben turn based warhammer oynu istiyorum masaustu oynu kurallariyla oynamak istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 BonePART said: Abicim ben turn based warhammer oynu istiyorum masaustu oynu kurallariyla oynamak istiyorum ya tam masaustu kuralları ıle olmasa da gecmıste turn based baya bır warhammer40K oyunu var grafıkler sorun olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 denedim onnari onnar turn based savas oyunnari masa ustu kurallari deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 cok kral bi tane olucaktı, neydi adı yahu eski bişi, hatırlarsam sölerim. bide chaos gate vardır, savaşdan cok jagged alliance gibi takım bazlı turn based stretejidirki, cok detaylı cok güzel bi oyundur. "give me 10000 man or give me 100 space marines" lafını hak eder chaos gate marineleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 tau rulz gerisi sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Tau ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 tau iyi bir ırk değil ki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 tau mecha ırkı. aslında severim ben tau, sanırım oyundaki oynaması en zevklı ırklardan biri. mecha ırkı diyince robot samayın şimdi, öyle humanoid bi uzaylı türü adamlar, cok genc bi tür ama feci gelişmişler, mechaar falan yapmışlar, commanderları subayları onlarda savaşıyo, genel olarak menzilli ateş gücü üstüne kurulu bi ordu, tau ırkının kendisi cok başarısız melee combatta, ama işte dost oldukları baska ırklar var birlikte yaşadıkları, o ırkların savaşcıları bu acığı kapatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar