moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 logitech klavye x7 fare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 x7 rules. burdan bu anlaşılıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 @bone ben sadece oyunlarda sniper/close combat deiştirirken kullanıyorum dpi ı :) sniper 400 dpi close combat 800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 x7 bi numara ya canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 benim klavyeden mi aldın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 mouse x7 benim mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 değişek mi mousları x7 takımı yapim. çok iyi benim mouse valkiri için özel ayarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ya yedek farem olarak kullandıgım emektarım bozuldu heralde. cok seviyordum. pilsiz, ama kablosuz bir fareydi. ozel bi pad ustunde calisanlardan a4tech. heralde o padde filan sorun oldu. atlamalar yapıyor. dedigim gibi asıl bi tane farem var microsoft sidewinder, oyun icin ariyorsan oneririm de gayet iyi elin filan buyukse. burdan ebayden 2.el bi fare mi alsam kaliteli gene logitech veya microsoftun iyilerinden. yoksa gidiyim 0 ama dandik bi fare mi alayim karasız kaldım. su an asıl fareme ulasıcak durumda degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 x-7 dandik mandik ama cuk diye oturuyor elime, g7'ler razerlar kullandım hiçbirinde x7 konforu bulamadım. bide x-755FS benimki mmo'lar için biçilmiş kaftan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 x7 neden dandik olsun yahu. sırf fiyat/performansı oranı cok iyi diye mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yok a4 olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 evet çok çabuk bozuldu benim scroll tuşu, gerçi her hafta izmit-istanbul yolu çekiyor sırt çantasında ama :) onun dışında bir sorunu yok gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 RaidenXelRu said: @bone ben sadece oyunlarda sniper/close combat deiştirirken kullanıyorum dpi ı :) sniper 400 dpi close combat 800 başka bir numarası yok yani? Xaenin said: G9 - G15 - G35 kullanıyorum, gayet mutluyum. G9 en iyi, yanlış seçim. g9x almayı düşünüyordum ama internette bir çok siteye baktım, g500 biraz daha önde ve performanslı olduğunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben daha dpi tuşunu hiç kullanmadım bile, yani arada elim değiyor eski ayarına geri alıyorum basarak o kadar hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abi mouse'a 100 tl verilir mi yaa :) Emektar farem var ama çok rezalet değiştirmek istiyorum bende, bu konuya kaynıyım dedim x7 ucuza bulunacak en iyi fare midir? x710 - x718 fln farkı nedir? Mouse 7 kasa 1000 dpi fln mı yoksa alakasız mı? ( dpi değil 600 le 2000 arasında ayarı varmış ztn ) x7.. lardan hangisini almak lazım gelir birde bunların piyasa fiyatlarını görebileceğim bir site var mı? Bi vatan ın siteyi biliyorum o da rezalet çalışıo bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 G9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towncrier Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 gereksiz büyük.. benim elimde golem eli gibidir ama bana bile büyük o mouse. 6-7 yıl logitech mx500 kasasını kullandım 500,700 ve g7 olmak üzere. o baya iyiydi. sonra razer'a geçtim bi copperhead ve lachesis kullandım. bunlarda fena değil, daha ufak ama alişiliyor kısa sürede. kablolu olmaları kötü. mamba denemeyi planliyorum bunu bi sinirlenip kırarsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yunusemre said: abi mouse'a 100 tl verilir mi yaa :) Emektar farem var ama çok rezalet değiştirmek istiyorum bende, bu konuya kaynıyım dedim x7 ucuza bulunacak en iyi fare midir? x710 - x718 fln farkı nedir? Mouse 7 kasa 1000 dpi fln mı yoksa alakasız mı? ( dpi değil 600 le 2000 arasında ayarı varmış ztn ) x7.. lardan hangisini almak lazım gelir birde bunların piyasa fiyatlarını görebileceğim bir site var mı? Bi vatan ın siteyi biliyorum o da rezalet çalışıo bugun ben teknosadan idare eder bi klavye ile x7 almıştım 40 liraya bu yaz. aynı pakette kampanyamsı bişeydi. klavye işimi görüyo mouse ise baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bone said: http://www.mavibilgisayar.com/ud/6224 http://www.mavibilgisayar.com/ud/4179 http://www.mavibilgisayar.com/ud/5384 arkadaşım linkler ölmüş canım sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Yalnız Mavi kapanınca üzülmüştüm baya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Earenwen said: arkadaşım linkler ölmüş canım sıkıldı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yunusemre said: abi mouse'a 100 tl verilir mi yaa :) Emektar farem var ama çok rezalet değiştirmek istiyorum bende, bu konuya kaynıyım dedim mouse var mouse var. benim emektar mx300 6. senesini devirmek üzere, bugün 1000 lira bile eder. hala taş gibi. ha yalan olmasın 2 mouse pad eskitti, haliyle altta kaygan plastik zamazingolar eridi gitti. dandirik bi mouse alıp ondan organ nakli yaptım. yalan yok şimdi, o alttaki şeyler dayanamıyor 6 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bende 2 sene önce doğumgünümde kendime almıştım bi klavye mouse şuan ÇATIR ÇATIR gidiyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yunusemre said: abi mouse'a 100 tl verilir mi yaa :) Emektar farem var ama çok rezalet değiştirmek istiyorum bende, bu konuya kaynıyım dedim da günde 16 saat mouse kullanıyosun, elin kırılmasın dıye iyi bir mouse almak zorunda kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar