GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 köpek bide sakat yuh ya bitane de televizyonda görmüştüm yavru köpeği alıp fırlatıyolardı of nası sinirim kabarıyo anlatamam köpekten ne istiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 o.ç. olduklarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 konuşmalarından anlaşıldığı kadarıyla o köpek bunlardan daha akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 said: bitane de televizyonda görmüştüm yavru köpeği alıp fırlatıyolardı of nası sinirim kabarıyo anlatamam köpekten ne istiyosunuz İnsanLardan da bişey istemiyoLar ki zaten. Tek amaçLarı eğlenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Bu konu açıldıydı galiba. Hatta orada "kaç bin insana neler yaptılar, siz köpeğe yapınca mı ayağa kalkıyorsunuz" tarzı birşeylerde yazılmıştı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 hayatında gördüğü en komik şeymiş i.nenin. ilginç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 MrMarvelous , dostum biz sadece video ya dair yorumlar yapıyoruz. Yoksa daha milyon olay var bundan beter. Gerek yok yani onları şuan bu thread altında konuşmaya. Yazık yahu köpeğe , ayaklarını bağlamışlarmı ne yapmışlar anlamadım. Lanet olsun salaklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 sakat köpeğe taş atıyolar... ben vuracaklar sandım... öyle bi açılmış ki topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 diyorum size, sokaktan sivil vs öldürmeyi fps sanan gerizekalıları toplayıp gönderiyorlar savaşa. hem brutal kuvvet kazanıyorlar hem de bir süreliğine ülkelerindeki denyolardan kurtulmuş oluyorlar mis valla. oraya giden insanların önemli bir kısmı muhtemelen kendilerini battlefield oynuyor sanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 komik geliyo bana bu anlik hayvansever hassasiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 MrMarvelous said: sakat köpeğe taş atıyolar... ben vuracaklar sandım... öyle bi açılmış ki topic filmi cektikten sonra kopegi vurmuslardir zaten. Ensonda zaten onu oldurmek istiyomsun diye sordu biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 20 yasinda adamalr bunlar asker deyince direk millet albaylar falan anliyor siz hic eglenmediniz mi gencken hayvanlarla tamam ben tas atmadim ama yani canide olmuyorsun abartmayin bu kadar gecen gunku ucan yavru kopektede biraz dikkatli baktiginizda hayvan zaten olu, seste bariz sonradan eklenmis irakli cocuklarin kopruden essek atma videosunu izleyen oldu mu ? beyler manyamayin uc tan 20 yasindaki genc yuzunden aptal aptal karalamaya girmeyin. Bu cocuklarin yuzde 80 ini zorunluluktan irakta asker baska sanslari yok. Emir bu ya napsin adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yanlız birden aklıma eski kücüklügüm geldi eskiden bende sinekleri örümcek yuvalarna atarım :( ne alakası var bilmiyorum sadece aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ne aklakası var yahu sanki insanları öldürmelerini veya tecavüz etmelerini hoşnutlukla karşılıyorum kitana ve ad3m +1 bir anlık bi hayvan sevgisi değil benim de köpeğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 MrMarvelous said: 2. si hakkaten bişey değil yani, sen buna üzülürken doğdaki kürt bebeleri kim bilir kaç köpeğe taş maş atmışlardır. ya da hayvan barınaklarındaki köpeklere neler olyodur falan filan işte... bu nasıl bir ırkçılıktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 it ite ne yapsa mustahaktir demis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 matama said: 20 yasinda adamalr bunlar asker deyince direk millet albaylar falan anliyor siz hic eglenmediniz mi gencken hayvanlarla tamam ben tas atmadim ama yani canide olmuyorsun abartmayin bu kadar gecen gunku ucan yavru kopektede biraz dikkatli baktiginizda hayvan zaten olu, seste bariz sonradan eklenmis irakli cocuklarin kopruden essek atma videosunu izleyen oldu mu ? beyler manyamayin uc tan 20 yasindaki genc yuzunden aptal aptal karalamaya girmeyin. Bu cocuklarin yuzde 80 ini zorunluluktan irakta asker baska sanslari yok. Emir bu ya napsin adamlar. camide ellerini kaldıran çocuğu taramalarınıda,evi basıp çocuğunun gözleri önünde babanın kafasını uçurup annesine tecavüz etmelerinide,15tane ıraklı adamı birbirini becermeye zorlamayı,esirleri köpekle korkutup üzerine işemelerinide ve böyle birsürü olayıda hoşgörüyle karşılayalım demi ne de olsa 20 yaşında zorla askerlik yapıyorlar bu tip olaylar sadece asker amerika veya israil askeri olunca gerçekleşiyor vietnamdada filistindede ıraktata başka birçok yerdede hep aynı oldu adamların korkusu yok bi bok olmaz istediğimizi yaparız diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 matama said: 20 yasinda adamalr bunlar asker deyince direk millet albaylar falan anliyor siz hic eglenmediniz mi gencken hayvanlarla tamam ben tas atmadim ama yani canide olmuyorsun abartmayin bu kadar gecen gunku ucan yavru kopektede biraz dikkatli baktiginizda hayvan zaten olu, seste bariz sonradan eklenmis irakli cocuklarin kopruden essek atma videosunu izleyen oldu mu ? beyler manyamayin uc tan 20 yasindaki genc yuzunden aptal aptal karalamaya girmeyin. Bu cocuklarin yuzde 80 ini zorunluluktan irakta asker baska sanslari yok. Emir bu ya napsin adamlar. malesef gençken ben sakat hayvanlara taş atarak eğlenmedim , genelde onları sever koşturur , attığımızı geri getirmesini ister gibi pür amerikan çizgi film ayaklarına girerdik. Biz asker diyince hiç bir zaman albaylar falan anlamıyoruz yaş ortalamasının da hayli genç olduğunu herkes biliyor. Başka elemanlar gidip diğer bir köpeği yüksek bir noktadan atıyorlar buna ne diceksin , kusura bakma ama ben gençken eğlenirken uçurumdan köpek atmazdım. Açıkçası hala gencim ve hala yapmıyorum. Dikkatli baktığımız hayvan zaten ölü lafı daha bir garip , ne yani ölüyor diye dalga geçmek , uğraşmak , taşlamak serbest mi acaba? Nasıl bir anlayıştır bu? Iraklı çocukların eşşek atma videosu da kabul edilemez tabiki ; ama sırf onlar bunu yaptı diye bu askerlerin bunları yapması kabul görüleceğini inanıyorsan bişi diyemiyorum. Zorunlu askerlik yapıyorlarsa bu olay o askerlerin bunları yapmasına hak mı doğuruyor yahu? Askerler sonuçta emir üzerine savaşa gitmeleri çok normal. Bizim askerimizde Kuzey Irak'a gitti ; ama hiç böyle gerizekalı , salak kişilerin yapacağı tür video lar gözetlenmedi. Ayrıca karalamayı tüm orduya yönelik yapmıyoruz , video da bulunan zavallılara yapıyoruz. Sende saçma saçma yorumları yazmadan birkez daha düşünsen daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Videodaki salak zenci atalarının nasıl aynen bu köpek gibi taşlandığını unutmuş herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 matama said: siz hic eglenmediniz mi gencken hayvanlarla henüz 18 yaşındayım 4 yaşımdan beri kendimi biliyorum hiç böyle bir girişimde bulunmadım hayvanlara karşı. 20 yaşındaki insanları da 6 yaşında çocukmuş gibi oraya yazman da komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 valla ne yalan söyliyim benimde hiç hayvanlara eziyet etmişliğim yok.matama gayet doğal bişeymiş gibi yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ben izleyemedim bilee :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Hadi bir hayvanlık yaptın köpeği attın ordan aşağı ama bunu neden videoya çekersin, neden nette yayınlarsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Luriel said: MrMarvelous said: 2. si hakkaten bişey değil yani, sen buna üzülürken doğdaki kürt bebeleri kim bilir kaç köpeğe taş maş atmışlardır. ya da hayvan barınaklarındaki köpeklere neler olyodur falan filan işte... bu nasıl bir ırkçılıktır? ırkçılık ne alaka lan herkes bi tarafa çekmiş yorumumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar