Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Kullanıcı adı falan ben mi alacağım, sen mi vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 şu an testte, kayıt olup test edebilirsin. Nisan içinde açılırken ben vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Nisan başında aktif olucam kafamda var birkaç yazı,sitenin açılış zamanında yayına hazır olur.Test döneminde yazı girebileceğimi sanmıyorum çok yoğunum,bu arada Baluu hayırlı olsun test olsada =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Abi test'i ben kendim için açmadım, ufak bir yanlış anlaşılma oldu sanırım bu konuda, test olarak koydum, çünkü abuk subuk'da olsa iki post atın, bi görün kullanım detaylarını anlamışmısınız, kaçırdığınız yerler var mı, sorular olursa, ya da kaçırdığınız noktalar ben bir bakayım, gerekli açıklamaları yapayım diye kondu : ) yani anasayfada resim olaylar anahtar değer felan, bazı zımbırtıların kullanımı biraz detaylı, ancak tabiki iyi bir kullanıcı için de basit, buna imkan tanımak için test olarak açtım bir süre : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 seve seve yardımcı olurum senin içinde uygun olursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Merhaba, http://www.projectdvd.org/wordpress/editor adresindeki, form'u doldurup yolla. http://www.projectdvd.org/wordpress/kullanim sayfasındaki, kullanım hakkinda bilgileri oku. http://www.projectdvd.org/wordpress/contact sayfasındaki form aracılığı ile, paticik forumları yoluyla ya da msn : [email protected] aracılığı ile sormak istediklerini sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Gayet kapsamlı ve güzel bir projeye benziyor. Eğer ki yazar alımları kapanmadıysa, ben de katılmak istiyorum. Japonca, Anime, Manga, Bilgisayar oyunları, J-POP hakkında yazabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 hemen üstündeki mesajın içerigi senin için de geçerli o zmn : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 tamam başvurumu yaptım. bu nick sadece burda kulladığım eski nickim olduğundan msn'den de ekledim seni ki bil kim kim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 metinbelgesi sensin bu durumda, hoşmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Baluu said: metinbelgesi sensin bu durumda, hoşmuş. :D aha evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Merhabalar, Nisan ayı içerisinde açılacağımızı daha önce de belirtmiştim ve şimdi artık açıldığımızı duyurmanın zamanı geldi. Siteye http://avntn.org adresinden ulaşabilirsiniz.. Yeni siteden başvurusunu henüz gerçekleştirmemiş arkadaşların form'u doldurup gondermesini rica edeceğim ( Ben istanbulda iken yaşanan bir problem sonucu maillerimin yedeği alinmadan atilan format bilgilerimin kaybolmasına yol açtı ) Forma ulaşabileceğiniz adres : http://avntn.org/basvuru dur. 1 haftaya kadar uyelerimizi ekleyip, aktif bir hal alacağımızı tahmin ediiyorum. Başvuru yapacak olan arkadaşların fotoğrafınız sekmesine mümkün olabildiğince vesikalik (cepeden profil ) fotoğraf tarzi bir fotoğraf koymaları rica olunur. Her editör'e ayriyeten site adi uzantili bir pop3 e-mail verilecek ve kayıtları bu e-mail uzerinden yapılacaktır bu e-mail adresi adınızsoyadını[email protected] seklinde olacaktır. Kayıt işlemini gerçekleştirirken gireceğiniz e-mail adresine bilgileriniz gönderilecektir. Sorular sorunlar olursa gene buradan ya da öm ya da Aventine'nin web adresinden contact tuşu aracılığı ile irtibat kurabilirsiniz. Sevgiyle Kalın. Doğan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yaz geldi, konuyu uplamanın vakti de geldi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 baluu hala editore ihtiyacın varsa ben matematik , fizik kısımlarıda oluşturacaksan yada zaten var ise oralara yazılar yazabilirim mslum fizik okuyorum öğrendiklerimi paylaşmaya çalışrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yardımcı olmaya çalışırım istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 http://avntn.org/basvuru Formu doldurmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ne oldu bu proje ? devam mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Hata! Bu bağlantı bozuk. DNS hatası – sunucu bulunamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yoksa sizinkidemi mahkeme kararıyla kapatıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 10 marttan kalma topak imiş zaten. son gelen banla birlikte proje yalan olmuştur sanırım:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yazık güzel projeymiş isterdim yazı yazmak ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Niye bu kadar çabuk kapandı ya. Konsepti, tasarımı falan çok iyiydi bence, olay sırf içeriğe kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 He he, ya bi 6 ay kadar kurulu kaldı, ama baktım çok fazla uğraşmak gerekiyor ve yükümü azaltacak pek insan olmadı etrafta, yazı yazmak zor zanaat, bir çok insan pes etti, ben de tek başıma yürütmedim, adres halen ben de proje şimdilik yaza kaldı diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 zaten başta yaparız ederiz olur sonrası hüsran... ama buradaki mesele senin kendi azmin, kendi vakit ayırabilirliğin... siteyi belirli bir ziyaretçi sayısına ulaştırsaydın zaten o ziyaretçilerden yazarlar çıkar, site kendi kendini döndürmeye başlardı bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar