axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Forumwarz çok eğlenceli bir browser-based mmo. Camwhore, emokid ve troll karakterlerinden birini seçerek bilimum forumda terör estiriyor ve gizli görevler yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Utopia günlerinden beri web based oyunlardan uzak duran beni bile başına bağladı, herkese tavsiye ederim. Naçizane emogirlim hehe http://img81.imageshack.us/img81/8576/fw1lk8.jpg Saçma sapan mesajlarla forum topiclerini baltalayıp görevler yaptıkça karakteriniz level atlıyor, para kazanıyor ve yeni özellikler öğrenip yeni itemlar satın alabiliyor. Arka planda derin devletli falan saçma bi subplot da var, oyun zaten baştan aşağı bi internet parodisi. Farklı classların farklı abilityleri ve taktikleri var. İlerde yeni classlar falan da eklenecek deniyor. http://img106.imageshack.us/img106/4636/forumwarzuo8.jpg Günlük görev sayısı 4le sınırlı, sürekli grind gibi bi olay yok. Pvp stooge denilen itemları aldıktan sonra başlıyor ama ilk günde daha bişey alamadım. Arayüz çok başarılı, tutoriallar ve hintlerle hemen öğrenebiliyorsunuz. Paticik klanı kurup ne kadar pwnZ04 olduğumuzu internete kanıtlayalım, TÜM DÜNYA TÜRKLER GELİYOR DİYE İNLESİN!!111 ps : sae ve xunn bu oyun tam sizlik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ohaha süpermiş girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 DİREK üye oldum harika oyun lan ahhahah sdhfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 amma uzatti basinda he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 paticik klanı kurdum, nicklerinizi yazın invite ediyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 dorke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 kojiroh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 xXxFlYxXx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Joscelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 domzilla, level 3 forum troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Klans kismisindan kabul edin invitelari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 nelerle uğraşıosun ya git 2 tane WSG at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 yarin 1 paper, 1 midtermum var, hala forum trolluyorum, gerce trolleyemiyorum jetonum bitti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Benim de jetonum bitti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Fikir süpermiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 sistem cok iyi ya =)... kfg level 2 emo kid eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 off hahahahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 mujahid_2000'e inv pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 hemen kayıt oluyorum i r trollz lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 invite nuwanda you n00bz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 invite hariborondi saaaassskgfklşjklşfgk [smash^] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 gerek kalmadi vazgectim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 OHAHAHA wiki'yi trollledim diye banlamışlar beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 haha said: < 4. Which of the following Internet phenomena have you heard of (check those that apply): > All Your Base Are Belong to Us Badger Badger Badger Bus Uncle Chocolate Rain Chuck Norris Facts Goatse GNAA Hamster Dance Ghyslain Raza Leeroy Jenkins Lemon Party LOLCATS Mahir Çağrı The O RLY Owl Peanut Butter Jelly Time P-P-Powerbook Rabbit-Chan Rickrolls The Numa Numa Guy Tourist Guy Tubgirl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar