DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 target: khala weapons: nuke, hydrogen bomb mission: annihilate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 şalke haricinde bi takım fenerle eşleşir fenerde turu geçerse ahmet çakar götünü açacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 sana da yalamak dusecek demek ki. iyice suyunu cıkardınız, kabak tadı verdi. gülmüyoruz yani artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 dun kendi soylemeseydi kabak tadi vermezdi ama dun yine reyting uguruna bir tarafini acacagini soyledi herif. Kabak tadi birakan o, ben degil. dun ki 6pas programina kadar sempati duyuyordum adama amma uzattilar diye ama dun hala cikip at at konusunca delirdim. Basina ne gelirse mustahaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 chelsea gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ahmet çakar'a ben fox'daki yarişma programindan sonra taktim, takiş o takiş.. Ki adam gozumde o gunden beridir battikca batti. Şu an ahmet cakar umrumda bile degil. 6 pas felan da acip izlemem bir daha.. trt1 de var guzel program oturur onu izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Odeon said: 4 ingiliz birbirine dussun bize roma gelsin. schalke gelirse konsantire olamayiz. schalke gelirse bizimkiler küçümser de elenir diye korkuyom =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 khala said: sevilla juande ramos'un sevillasıyken kraldı bu sene top mop oynamıyolar fener çatır çatır oynayarak çıktı ota boka bi bahane var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yok yahu bence bu saatten sonra kucumseme olmaz hiç bi rakibi sanmam.. Fener'i bile kucumseyeceklerini sanmiyorum. Delikanli delikanli top oynuyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Schalke-roma-arsenal eleyebilcek güçte bence fenerbahçe. Hatta beşiktaşın bile grupta 2-1 yendiğini düşünürsek liverpoolu belki liverpool çıksa bile yine de yarı finale kalabilir. Ama diğer takımlar harbiden çok güçlüler yaws. Gelcekleri varsa yarı finalde gelsinler o takımlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 aheahuahauh arsenal? liverpool? bu takimlarin digerlerinden ne eksigi var fazlasi yoksa ben anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hepsini de eleyebilir o belli olmaz ama eleyebilecek güçte değil şu takımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 abi şimdi inanmadigimiz bir şey var ise, hepimizin ortak paydasi olan yari final hayalidir. Dogru hangi acidan bakarsan bak, Fenerbahçe daha dun grupta 0 ceken bir takimdi. Ama o takimin bile futbolculari avrupa'ya satildi. Demekki bu takimda bir iş var. Şimdi türkiye ligindeki diger takimlara baktigin vakit, goze batan en yakin ornek Galatasaray ki en son kaç sene evvel futbolcu satti ? Geri don fenerbahce'ye daha gruptan cikti cikali bir izleme var futbolcularina, bu topcularin neredeyse 8-9'u Tuncay'dan Umit Ozat'dan sonra ciktilar piyasaya, arada bir adet flas transfer var Roberto Carlos olarak, Alex var, bu takim'in ortada bir başarisi var, bir çeyrek final var. Bu neyi gösterir ? 1- Fenerbahce'nin Klup olarak başarili oldugunu. 2- Fenerbahce'nin bir sirkülasyon içine girdigini ve futbolcularinin degerli oldugunu. 3- Fenerbahce takiminda artik futbolcularin kadroya girebilmesinin, eski fenerbahce'de kadroya girilebilmesinden daha zor olacagini. 4- 5 sene içinde göreceginiz Fenerbahce'nin bir avrupa klubu olabilecegini.. Şimdi tabi yapilmasi gereken cok fazla şey var, bence fenerbahçe flush bir forvetten ziyade, selçuk'un yerine top yapabilecek daha başarili birini almali, maldonado'yu henuz gormedik, ne yapabilir ? ne yapamaz ? bilmiyoruz. Selçuk'dan iyidir ama herhalde, transfer ettiklerine gore. Bence, Henry cok muhim degil su asamada, Ronaldinho pozisyonu geregi su an Ugur Boral olsun Deivid olsun fenerbahce ihtiyacini karşilayabiliyor. Fenerbahçe'nin kirildigi bolge su siralar, orta sahasi orasi guclendirilmeli ve orta sahanin gobegi yani, direk olarak mc lazim bu takima. Ona gore futbolcu alinmali, ama derse ki fenerbahce, ben henry'i alicam yanina da bir mc alicam saglamindan, tmm derim o zmn. Ama 2 star'i birden karşilayamaz fenerbahce klubu sanirim. Şimdi çok mu uctum bilmiyorum, ucmus olabilirim. Bir fenerbahçeli olarak takimimi ovmuş olabilirim, ancak mesajimda gerçek payi da yatmaktadir. Yari final hayaline geri dondugumuz vakit, bence bu hayal degil, olabilir, ama bu sene ama seneye, fakat Fenerbahçe boyle calismaya devam ederse, geride ezeli rekabet diye bir şey kalmaz, ne gs ne bjk fenerin yanina yaklasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bence fenerin orta saha gayet saglam, ilk yapılacak transferin mutlaka forvet olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 DoruK said: 9-0 bjk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Kura çekimini 14.00 dan itibaren Star'dan takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 yarın tabi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ingiliz takımları gelmesin de barça'ya bile razıyım.bence ingiliz takımlarını eleyemez fener, onun dışında roma da da zorlanır ama diğerlerini eleyebilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 aytimania said: ingiliz takımları gelmesin de barça'ya bile razıyım.bence ingiliz takımlarını eleyemez fener, onun dışında roma da da zorlanır ama diğerlerini eleyebilir bence sfsd bi schalke kaldı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 hızlı futbol cok fena üzer bizi ya, gelmesin ingiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ARSENAL BARCELONA CHELSEA LIVERPOOL M. UNITED ROMA SCHALKE 04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 km gelirse gelsin farketmez ama gönlmde schalke yada barca var schalke gelmiceksede kralı gelsin dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kim cıkarsa cıksın rakip olarak,en iyi sekilde temsil etmesini umuyoruz turk futbolunu fb nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 İlk maçın nerede olacağı nasıl tespit ediliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar