Fly Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 kettle kullanarak kaynattım koydum dolaba soğusun diye şimdi içtim rezil bir tadı var. marketten aldığım su tadını beklemiyorum elbette de, huylandım şimdi. kaynayan suyun içindeki şehir suyuyla gelebilecek mikrop vs ölüyor di mi ? tadının rezil olması dışında sakıncası var mı ? ayrıca akşam 6'dan sonra sipariş almayan suculara isyanım var.
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 baba öyle içersen iğrenç tabi. aç biraz 1 dakka aksın soğusun böyle, daya elini kana kana iç tad mad kalmiyo :p
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bizim sulara galvanizli borulardan dolayı tortu karışıyor ince ince. aç bataryanın ön kısmını içinde küçük bi filtre olacak. onu çıkar da gör! çaya falan içme suyu kullanıyorum/kullandırtıyorum. ama benim mal kardeşim yemeklere musluk suyu kullanmakta ısrarlı. metal biriktiriyoz vücutta. filtrelere bakıyorum, ana girişe takabileceğim ve otu ve de boku her bişeyi temizleyebilecek. bi aklıma yatan ürün bulayım. hemen taktıracam makineyi su hattına. ben sağ, ben selamet, ben sağlıklı.. yaza da boru moru ne varsa kırdırıp yeni pvc borulardan döşeteyim de belediyenin borusunu değiştiremiyoz işte! neyse filtre iyi gibi.. ona kanalize olalım önce
Fly Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 birkaç arkadaşımın evinde musluğun kendisi kadar bir alet takılı oluyordu, direk içiyordun oradan. tadı tabi yine şişelenmiş kaliteli su seviyesinde değilse de iğrendirmiyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yemeğe falan kullanılsın yeter.. benim saçlar acaip hızla dökülmeye başladı. arada doktora kontrole gittiğimde de böbreklerde küçük miktarlarda sorunlar çıkıyordu. biraz araştırdılar onlar, benim de evde içime kurt düştü işte. bataryalardan birisini yenilerken, musluk filtresini söktüm. tabii çok basit filtreler üzerindekiler. iri tortuları tutuyor sadece. içi berbattı!! çaydanlığın içinde de melen suyunda beri çok kireç tutmaya başlamıştı, sarı sarı.. galiba sarı olan sadece kireç değilmiş! o_O! kullanmıyorum işte artıkın.. böbreklerim düzeldi ama saçların dökülmesi hala kesilmedi. dev bi filtre de ben alıcam bu gidişle bu arada bu garbagelık bi konu değil lan..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 paso musluktan içiorum lan ben olur olmaz heryerdede içerim =) susayınca dayanamıyorum zaten para vermekte içime oturuyor =)
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yabancı dizilerde adam direk musluktan bardağa dolduruyor insanın canı çekiyor bir yerde ama öyle bir alışkanlık pek yok bizde gerçi köyde yapıyorum çeşmeye kadar yürüyeceğime, kireçli sular ama borular hep plastik musluksal gözlem: içme suyuyla yapılan çayın tadı musluk suyunun lezzetini vermiyor
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bizim yurdun musluk suyu tarif edilemez bir aromaya sahip. eşek kakası falan gibi. ama günde 5 litre su içiyorum nerdeyse. suya para veremem o kadar. mecburen içiyorum. ölürüm zati yakında
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 iyi günler! yıllardır musluktan içiyorum. saygılar.
Daesu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 nescafeyi falan hep öle yapıyorum zate gidiciyim
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Lan en güzel su musluktan akandır be! Hele terli terli gelip, suyu az akıtınca (2-3 derece daha soğuyor o zaman) tadına doyum olmuyor ya :D Hele avcumu dayayıp parmak aralarımdan sızması bambaşka birşey ;)
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 nescafe'den zararlı bir şey yok zaten musluk suyuyla upgrade'li oluyor... TELVE içiyosun kahve artığı yani Daesu said: nescafeyi falan hep öle yapıyorum zate gidiciyim
elesso Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 istanbulda içme suyu borularının %95 i değişti tarzı pankartlar sağda solda asılı ama ya %5 bana denk gelirse. borular ne kdr iyi olrsa olsun içime sine sine içemem o suyu asla. illa musluk tarzı bişeyden içme zevkini yaşamak istiyosanız damacanaların takıldığı suyu sıcak veya soğuk veren çift musluklu zımbırtılardan alın evinize hayatınız kolaylaşsın. açıkçası ben su bayii olsam su borularını deler deler dururum lahımla kesiştği noktalardan benden su alın diye :) .
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ben de çeşmeden içiyorum ya hatta evde akan su benim süt gibi hiç su beyaazı aktığını görmedim artık yapmur falan yağar sa su rengini o zaman görüyorum. desene ayvayı yedik zaten genetik te benim tansiyon kolestrol de .... var.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 musluk suyu içilmez şaka yapmıyorum. içine çeşitli zararlı metallerle çökelti oluşturan kimyasallar koyduğunuzda görürsünüz ben gördüm hehe
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 20 yıldır Bursa'nın çeşme sularını içmekteyim, musluk suyundan çorbalar, çaylar ve kahveler yapmaktayım, musluk suları ile yıkanmaktayım, musluk benim hayat felsefem olucak şey değil.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 RabbiT said: 20 yıldır Bursa'nın çeşme sularını içmekteyim, musluk suyundan çorbalar, çaylar ve kahveler yapmaktayım, musluk suları ile yıkanmaktayım, musluk benim hayat felsefem olucak şey değil. ben de de de de de
PhysX Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 musluktaki suyun nereden geldiğine bağlı..
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 istanbul için bu tehlikeli belki ama ilçe küçük yollu ilçe kasaba lar da bu sorun olmaz sanırım
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Yurtta imkansızlıklardan da olsa kahvelerimizi ve çaylarımızı musluk suyundan yapıyoruz bizde :) Gerçi su normalde de güzel bir tada sahip ama yine de kahve ve çay dışında kullanmaktan kaçının. Evde de bu arıtma makinelerinden var,ufak bir musluk takılıyor alttaki bir tankta su arıtılıyor vs. vs. güzel için ya :D
tutsakemanet Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ya musluk suyundan kim ölmüş biz ölelim ki
Öne çıkan mesajlar