katliamci Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Gordugunuz roK level 41 olmasi lazim ve super pro. Boyle insanlari bi serverda toplamak lazim.Onlar kendi baslarina ogrensinler.Sonradan ogrendigime gore serverdaki en iyi pvp gültünden bi elemanin alt ı.Lan pevepe dioz hic mi sap nedir gormedin.Rokuma da biri portal me to darnassus please demisti o da level 41 di. :S
chamred Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 valla yanlış anlama ama ben bişey anlamadım :S bu mesajı yazdığımda resim farklıydı şimdi oldu :D
katliamci Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 dasdasg abi yanlıs resmi up lamısım bi de ustune net falan gitti.2 saat guncelleme butonunu aradim vs. kusura bakmicaksiniz artik.
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Rok'u geçtim, katliamcı nasıl bir nick.
katliamci Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Super dograrım manasında :P
kitana Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 katliamci nick i çok yaratıcı olmuş aslında. katliam olayı genel bir mana. Ama katliamcı , cı , "-cı" herneyse arkadaşın da sap e spell demesi ayrı gümbürtü saygılar
hozceri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 katliamci said: Gordugunuz roK level 41 olmasi lazim ve super pro.Boyle insanlari bi serverda toplamak lazim.Onlar kendi baslarina ogrensinler.Sonradan ogrendigime gore serverdaki en iyi pvp gültünden bi elemanin alt ı.Lan pevepe dioz hic mi sap nedir gormedin.Rokuma da biri portal me to darnassus please demisti o da level 41 di. :S bunlar ne demektir
katliamci Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Rok = Rogue Pevepe = PvP Gült = Guild Tamam mı abi oldu mu?Supersiniz off.
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sap'e spell diyenler de bir o kadar iyiymiş.
katliamci Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Haklısın abi affeyle bu seferlik.
Öne çıkan mesajlar