Overseer Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ekran kartının içinden company of hereos cd si çıktı. cd key le birlikte install ediorum. sonrasında oyunu çalıştırınca intro ların ardından şu ekran gelio ahanda online oynamak için patch indirmeniz mecburi diyo. iyide ben single player oyniycam niye uğraştırıyosun? 500 küsür mb patch var uğraşmak istemiorum. ayrıca bundle olduğu için sadece multiplayer ı olabilir mi oyunun? patchi indirdikten sonra öyle çıkarsa nvidia yı bombalarım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 crackle oynamayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yuhhh alan yetkilisi böyle derse userlar napar?? napar? full dl linkleri: tık pm me :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ama onun yaptığı şey gibi. tıbbın yetmediği yerde alternatif tıbba başvurmak gibi. oyun var bende lisanslı. ama oynayamıyorum. aynı mantık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 mesela yenı sıstemlerde mechwarrio 4 serisi cd istiyo... ben crackli oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 internet bağlantısını kapatıp öyle aç oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ya o sorunu şöyle aşmıştım ben, ilk seferinde soruyor "update edeyim mi abi" diye, yok canım istemiyorum diyosun, kapatıp açıoyorsun oyunu, oyun açılıyor o zaman. garip ama gerçek. sır dosyası bunu incelemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 heü sizinkileri deneyemeden patch yapıyım bari dedim. yaptım oldu. :D tanrının teşekkürleri üzerinize olsun... (hz. mezarcı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 crack kullanmak yasaya aykırı değil, korsan kopya kullanmak aykırı. şahsen orijinali olan oyunlarda crack kullanasım geliyor cd tak-çıkar eziyetinden kurtulmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Aynen. Tam rezillik o disk takıp çıkarma gerekliliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Hangi ekran kartı orjinal COH veriyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 XFX 8800 serisi veriyor. Başka markalar ve başka modeller de veriyor olabilir tabi. Not: EVGA da Quake Wars Enemy Territory veriyor. Ben o yüzden EVGA aldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Dark_Soul said: yuhhh alan yetkilisi böyle derse userlar napar?? Bu konuda henüz hiçbir forum kuralı çiğnenmedi, benim mesajım dahil. Mirage, sen bana burada istediğim model EVGA'yı alabileceğim yer göster ben sana enemy territory alayım :P Asus kartlar da bundle olarak opposing fronts veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 crack kullanmak yasak değil bu arada yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Kığrek değil de Fixed Exe olarak bahsederseniz bir yere kadar legalize de etmiş olursunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar