SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Polan said: Sevilla'nın tarihi farka koşacağı karşılaşma... kitana said: Fenarbahçe'nin yenmesi Türkiye'nin lehine olacaktır. Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi şampiyonu olduğunu düşündükçe içim daralıyor. Kazanmasın bilader , almasın kupayı. Condolencias Lo siento mucho. Estoy contigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bu arada fenere destegini eksik etmeyen tum diger takimli arkadaslara da tesekkur ederim, sonucta biz kazandik ulkecek ;) her ne kadar fenerin kadrosu yabanci olsa da orda o formada Turk Bayragi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAAYYYYY FEEENEEERRBAAHHÇEEEEEE HELAL SANA BE FENERBAHÇEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Toggie khala ve nice Fenerbahçe düşmanı patiler Fenerbahçe'den sizlere selam olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Fenerbahçe'nin ŞL topiklerinden sorumlu olayım. 2 maçtır uğurlu geliyorum, tahminler de tutuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bize bu ana yasatan ve bizimle bu ani yaşayan herkese selam ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yok böyle heyecan yok böyle maç ya, teşekkürler fenerbahçem, ilk 10 dakikadan sonra fark geliyo diye düşünen beni bişi ettin, saolasın fenerbahçem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 aytimania said: sevilla 3-1 alır aytimania said: 3-1 alcak sevilla yaauw BulletRide said: Kombo üst kuponumun göz bebeği bu maç,kesin 3-1 4-2 falan bekliyorum.Çok zevkli maç izliicez orası kesin. byzasz said: hiç stressiz güzel bir maç izleyeceğimizdden çok eminim, ilk 20 dakkada sevilla skoru istediği duruma getirecek ve bizde aman gol yemeyelim diye kaslıp durmadan rahat bir 70 dakka izleriz, ama herşeye rağmen umarım hezimet oolmaz bu sene çok gol yedik deplasmanlarda( türk takımları) böle kırılgan takımlar türk takımları durumu iyice yerleşmesin avrupa takımlarında.. DoruK said: iddaaya giren var mı bu maç için? beraberliği de vericem. noxite said: zuhauha 80 dakka seks var kanka.. MERHABA NASILSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 seneye sampiyon takım onelemesiz gidecek mi simdi o ilgilendiriyo bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ESTE ES KADIKOY NO HAY SALIDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Sevilla taraftarı da kofti çıktı.Sus pus oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 olum çıkın tura mura oturmayın evde. çook tebrikler fenere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Fe-ner-bah-çe !!! Sarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sevincten kisa sure bayildim cok saol fenerim. Mutluluktan gebertecektin bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 PrudenT said: DORUKK KEŞKE İDDİAYA GİRSEYDİK KANKOLİİİ abicim ben turuna değil maçına dedim farkındaysan beraberliği de vercem demiştim.. hoş manchester+plymouth+sevilla+ yarın da chelsea büyük vurgun yaptım bu hafta. tebrikler fenere bu arada helal olsun gerçekten ulan daha adamlar 5. penaltıyı atmadan kornalar ötmeye başladı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 fb bjk gs yok bu gece Fenerbahçe SK İstanbul var bu gece bi gs li olarak iniyorum hasta hasta, caddeye millet dökülmeye başladı bu arada kornalar uyutmaz bu gece uyutmasında :D helal olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 DAĞILIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 LucifeL said: Toggie khala ve nice Fenerbahçe düşmanı patiler Fenerbahçe'den sizlere selam olsun :) LucifeL haddini her baslıkta daha da aşıyosun. Okumadan etmeden götünden uydurma, yeter artık. Senden baska bir kişi bile laf etmedi su baslıkta bana hakkaten hastasın yani, deli ettin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 AGALAR TEBRİKS sevillayı tuttum hafiften ama kazanmanıza da sevindim lan, valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 muhteşem bişiy abi. muhteşem bi olay. HAHAHAHAHAHAHAHA zafer sarhoşuyum bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 oha gaf yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sana özel mesajla bilfirdim bence hemen parlama. ben seni şaka kaldıran bir adam zannetmiştim ama değilmisşin neyse kusura kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 QQ MORECULAR, CRY MORECULAR CIKSANIZA ORTAYA. GELIN EGLENCEYE KATILIN BIRAZ KALMAYIN KARANLIKTA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 HASHAHAHAHAHA EN BÜYÜK FENER HAHAHUASOASIJDSAOŞHFSWRGKJJMIO5U39823Y4R3FRJF21DFQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar