Xobalt Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Sevilla - Fenerbahçe 04.03.2008 - 21.45 - Salı İlk maç: 3-2 Çok zor maç olacak. Fenerbahçe'nin gol atması lazım, Sevilla kendi sahasında mutlaka gol bulur. İlk maçtaki sistemle oynamak lazım. Anadolu takımlarının, 3 büyüklere karşı yaptığı gibi 11 kişi kapanırsa Fenerbahçe, işi daha zorlaşır. Başarılar Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 umarım gol atar fenerbahçe ve orta sahası ayakta durur . inş şans da bizden yana olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 semih oynarsa en az 2 gol bekliyorum ondan >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 roberto carlos sakatlığı nedeniyle ispanyaya götürülmemiş. çok zor maç olcak ama turu geçebileceğimize inanıyorum ben. 2-2 gibi de bir skor tahmini yapıyorum hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sevilla 3-1 alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 umarım fenerbahçe turu geçip avrupada başarılı olur fenerin yenme ihtimali yok bana göre fener turu geçerse beraberlikle geçer, ama hiçbirşey imkansız değil yenilmicek takım yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Aha bu tıfıl amcam Sevilla'nın başkanı Jose Maria del Nido. Yazıda ise Cehennem nedir bilir misiniz, La bombonera'yı tanımıyorsunuz yazıyor. Bunlarda Boca Juniors gibi bombonera diyorlarmış stadlarına ne demekse artık. Neyse diyeceğim odur ki Sevilla çok rahat değil bence bu maçta ama oyunlarını nasıl etkiler bu bilmiyorum. Defans göbeğindeki oyuncular sakattı en son ama iyi takip edemedim. Fenerbahçe acayip motive çıkar maça ama kontrollü oynar, Fenerbahçe gol atsa hatta ilk golü atsa bile rahatız denilecek bir maç değil. Sevilla'yı durdurmak lazım öncelikle. Sonucunu hep beraber göreceğiz, Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Valla içerde farklı dışarda farklı oynuyor Sevilla, son birkaç senedir Avrupa kültürü edindiği için sürpriz mağlubiyetler alabiliyor dışarda,la liga maçları gibi oynuyor maçlarını,ama iç sahada bu kadar motive bir takım şu an dünyada yok. 2-1 veya 3-1 Sevilla alır gibime geliyor,ama gollü bir beraberlik bile olabilir belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bence carlos'un olmaması Fenerbahçe'nin işine yarar , çünkü Fenerbahçe ne kadar görülmek istemese de çoğu golü kendi sol kanadından içeri sızan adamlardan dolayı yiyor. Fenerbahçe'nin bu maçta FM deki gibi pas yapması lazım , ortasaha elemanlarının topu ayağında tutmaması azım ve 2-1 sıkıştırmalar uygulaması lazım. Eğer ileri çıkarken selçuk , deived , Boral top kaybederlerse hüsran olur. 2 takımada başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 her sonuca açık bi maç bol gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 carlos'un olmaması fener'in işine tabi ki yaramaz. daniel alvas vederson'u pazara yollar. ilk maçtaki gibi oynaması lazım fbnin. kendi sahasında oynar gibi, ilk maca cıkar gibi. beraberlik nasıl olsa yetiyor yatarım derse, tur da yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 fener defans mantığıyla çıkarsa 4+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 carlos yoksa cidden işimiz zor çünkü defans'ı çok iyi toparlıyo carlos forvet hattında bi sorun olcağını düşünmüyorum ama sol backde yine wederson dengesizini oynatırsa çok kötü sonuçlar doğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Fener'in yediği golleri bi izleyin bakalım kim toparlıyor defansı? R.carlos şuan R.carlos gibi mi oynuyor sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 fenerin stadına ceehennem fln diosa samiyteni veya inönüyü görsün diyorum..ama futbol olarak evet fener cehennemi diyebiliriz o maç için=) valla sevilla 3 atarsa turu geçer öyle diyim. 2 atarsa 2-2 gibi bi skor beklenebilir ama 3 atarsa götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 kendi statlarına cehennem diyolarmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Kendi başkanları açıklama yaptı bilmem kaç küsür senedir futbolun içindeyim ben böyle stat böyle taraftar görmedim diye Kadıköy için , bakalım kendileri nasıl cevap verecekler.. Tur içinde açık ve net konuşcam , ilk maçtada kesin Sevilla yener gibisinden bir hava yaratılmıştı gördük bu maçtada aynı havayı yaratanlar var ve bence çok yanlış yapıyorlar , tabiki maçın ve turun favorisi hala Sevilla ama Fenerbahçede tarihinin belkide en önemli maçına çıkıyor , güzel bir kapışma olacak ilk golü atan turu atlar diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bu maç alt biter 1-1 biter fener çıkar diyorum millet dalga geçiyor.ne kadar haklılar yarın 23.40 gibi maç bitince görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Kombo üst kuponumun göz bebeği bu maç,kesin 3-1 4-2 falan bekliyorum.Çok zevkli maç izliicez orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 suBzer0 said: Fener'in yediği golleri bi izleyin bakalım kim toparlıyor defansı? R.carlos şuan R.carlos gibi mi oynuyor sizce? İspanyollar lütfen başka topic'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 fenerbahçe tarihinin kuşkusuz en önemli maçı oyundan kopmazsak turu alır döneriz o zaman da iş bi şanslı schalke - porto kurasına bakar sonra yarı final ve o zaman şampiyonluuuuuuk diye başlarız burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 fenerin işi çok zor. daniel alves ve jesus navas'a karşı vederson ve uğur boral... vederson çok formsuz bu aralar cidden çok kötü. eğer uğur ilk maçtaki gibi hayatının oynunu oynarsa o kanatı biraz durdurur ama biraz normal oynarsa o kanat için dua etmek gerekiyor. capel de oynicakmış... gerçekten çok zor fenerin işi. eğer kapanırsa fener fark kaçınılmaz olabilir çünkü sevilla'da daum zamanı fener gibi. kapanana gol yağdırıyor ama ona karşı atak oynayana (bakınız ilk maç) karşı çok zor durumlara düşüyor. fenere holosko tarzı bir oyuncu şart bu maçta. kazanan Türkiye olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 gonlum her ne kadar Turu istese de zor mac olacak, umarim cikariz... Sevilla son bir kac mactir istedigi gibi oynayamiyor, insallah bize de dikis tutturamazlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 eagle_dnz said: fenerbahçe tarihinin kuşkusuz en önemli maçı oyundan kopmazsak turu alır döneriz o zaman da iş bi şanslı schalke - porto kurasına bakar sonra yarı final ve o zaman şampiyonluuuuuuk diye başlarız burada harbiden de dediğin imkansız değil aslında da bakalım. fener ilk golü atarsa sevilla göt korkusundan deli deli bastırır o sırada fener bi daha çakar biter bu iş. ama sevfilla atarsa ilk golü farka bile gidebilir çok ilginç bi maç izlicez kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bence fenerbahçe defansif başlamamalı. Bu maç hayatta golsüz bitmez, sevilla illa ki saldıracak, kalede de o kazma olduğu sürece büyük ihtimal fenerbahçe gol yiyecek. Bence burda fenerbahçenin hedefi ilk başta gol yememek diğil, başlarda bi gol atıp sevillayı strese sokup maçı gollü bi beraberlikle ya da inşallah galibiyetle bitirmek olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar