Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Ulser olucam, 5 gundur her maili LAYN diye aciyorum, FW: CK KMOIKKK =))))))) falan gelince hele kirasim geliyor bilgisayari. 5 yere basvurmustum, uPenn'den 3 hafta falan once cat diye red geldi, tum redler ayni anda gelmis zaten acimadilar hic. 4 okul kaldi, bekliyorum =/ Var mi baska eziyet ceken benim gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Master a mı başvurdun, biraz bilgi verr misn Edit Akbayram: İlk mesajda alıntı neden yapılır ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ben de is ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 penth o müthiş bi bekleyiş..kalbe giren ağrıalr falan eheh..girersin sen güvenimiz sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 beklemek koymaz da kalbe, tam beklediğin mail gelmiştir işte mail yüklenir fln o 3 5 sn kalbe çok pis koyar :F hani öss de sonuç sayfası yükleniyor ya onun gibim :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 eve posta gelir bazılarından, online olanın resmiyeti yoktur derler; zarf inceyse açmayın hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 roket adam said: Master a mı başvurdun, biraz bilgi verr misn Edit Akbayram: İlk mesajda alıntı neden yapılır ki :)1 master 4 phd iste, birinden reddi yedim zaten : ) fizban, genelde redler postayla geliyormus zaten. isin kotusu gectigimiz pers, cuma falan harvard'da daha once bulundugumdan oradaki kadin bana kiyak gecip sunuclar belli olunca mail atacakti, harasslamak da istemiyorum ama ya hala belli olmadi ya kadin unuttu ya. johns hopkins univ ve browndan da mail geldi 14 marta kadar belli olacak falan diye. usc'den hicbir ses yok daha. dersleri falan saldim su belirsizlik donemi bitene kadar, get mail spamliyorum thunderbirdde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 RE: Unfortunately your... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yok bana bir kabul gelmişti postayla.. sora da maille aldın mı koçum demişlerdi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 valla ben paristen kabul almıştım nasıl eziyet bilirim o bekleme süreci... Nerdeyse 2 güne bir arıyordum adamı harrass'ın kralı.. Aldılar.. gittim mi? gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 abi kabulun gelip bursun belli olmamasi da igrenc bisey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 lol Beklersen gelmez. Ben de senin gibiydim CMU'dan red geldikten sonra eeh yeter uleyn sizinle mi ugrasicam dedim, biraktim. 6 okulun 2'si red yolladi simdiye kadar. Diger 4'unu bekliyoruz/beklemiyoruz. Bir taraftan is bakiyoruz, olur da giremezsek diye. Ama 6/6 yapmak muhtemeldir tabi. Benim asil yandigim bundan 1 sene sonra tez ve paper'lar tamamlandiktan sonra "sen gelsene bize" diyecekler, ben de gurur yapip "bir zamanlar fakir ama ufku genis bir genc vardi reddettiginiz..." diye lafa girecem ondan korkuyorum (moralini yuksek tutmanin 101 altin kurali, no.5). Umarim thegradcafe'ye sarmamissindir. Asil o adami deliye ceviriyo. Cep telefonundan her 5 dakikada bir kontrol eden arkadasim var. akil fikir... Dedigim gibi, bekleme abi. Sen takil, hayatini yasa, olursa olur. Olmazsa, seneye basvurunu gelistirirsin oyle basvurursun olur. Gelistiremezsen de ise basvurursun, baska yerlere yonelirsin. Bak Steve amcaya, adam universiteyi, sirf kendi istedigi dersleri alabilmek icin birakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 CMU demişken patide CMU'da okuyan bir pati vardı o ne oldu merak ettim şimdi. Bu arada sabırlar diliyorum size de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 okuyo hala terbiyesiz. CMU bana undergrade red gondermisti, zaten kabul beklemiyodum ama burdan selamlar olsun applicationlara bakanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 2 Reject yedim, 4 tane de bekliyorum hala. Thegradcafe ile yatıp kalkıyorum. =/ Onumuzdeki haftasonuna kadar herhalde bu 4 u cevaplanir. Ben de huzura kavusurum reject yesem bile. Edit: Yoruma gelin ;) The Grad Cafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 riglous said: lol Beklersen gelmez. Ben de senin gibiydim CMU'dan red geldikten sonra eeh yeter uleyn sizinle mi ugrasicam dedim, biraktim. 6 okulun 2'si red yolladi simdiye kadar. Diger 4'unu bekliyoruz/beklemiyoruz. Bir taraftan is bakiyoruz, olur da giremezsek diye. Ama 6/6 yapmak muhtemeldir tabi. Benim asil yandigim bundan 1 sene sonra tez ve paper'lar tamamlandiktan sonra "sen gelsene bize" diyecekler, ben de gurur yapip "bir zamanlar fakir ama ufku genis bir genc vardi reddettiginiz..." diye lafa girecem ondan korkuyorum (moralini yuksek tutmanin 101 altin kurali, no.5). Umarim thegradcafe'ye sarmamissindir. Asil o adami deliye ceviriyo. Cep telefonundan her 5 dakikada bir kontrol eden arkadasim var. akil fikir... Dedigim gibi, bekleme abi. Sen takil, hayatini yasa, olursa olur. Olmazsa, seneye basvurunu gelistirirsin oyle basvurursun olur. Gelistiremezsen de ise basvurursun, baska yerlere yonelirsin. Bak Steve amcaya, adam universiteyi, sirf kendi istedigi dersleri alabilmek icin birakmis.Beklersen gelmez olayi gercekten dogru. Harvard'da iste yazin gorustugum bi kadin vardi, o bana mail atmisti 2 hafta once, haftaya bana ulas, normalde maille falan gondermeyiz ama o kadar bizde calistin sana bi kiyak geceyim diye. Kadina 2 defa mail attim gcen hafta, bi basinda bi sonunda, cevap vermedi saka gibi. Hayallerimle oynadi serefsiz. Dun oradaki post-doc'um mail atmis noldu haber var mi diye, istersen ben bi sorayim demis. Bakalim tam digerini unutmustum bu sefer bunun stresi basladi bu da cevap vermez artik ak. uPenn ve Brown'dan red yedim, Brown'a sansim baya vardi aslinda oradaki bi prof sayesinde (her yerden red gelirse Brown'a mastera gidebilirim ama phd yerine) ama bizim bolumun birincisi kabul edildiginden gitmem baya zordu zaten, iki adam alacak halleri yok. Johns Hopkins belli olucak cumaya kadar, Harvard bakalim bekliyoruz iste, bir de USC, ses soluk cikmiyor USC'den gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 neden reddediyolar? ortalamaya mı bakıyolar nedir olayı açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Ortalama + Niyet Mektubu + Referanslar + GMAT / GRE Puani + Is tecrubesi (bazi bolumlerde) + Bugune kadar yaptigin arastirmalar Bunlari dikkate aliyorlar. Kimi okul GMAT'a, kimisi referansa daha fazla onem verir. O yuzden bu basvurularda sonuclar hic belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 MIT'yi beklerken cildirmistim sonuclari dedikleri saatte acikladilar gerci ama sinir harbi yani uyku uyuyamamistim felan seneye yine basliyor bakalim bu arada ilke seneye USCye basvurcam ben, sen uscye gir ev tutariz dsfsd ha MIT ne mi oldu Marilee Jones said: Dear Temmuz, The Admissions Committee has completed its review of your application, and I am so sorry to tell you that we are unable to offer you admission to MIT. Please understand that this is in no way a judgment of you as a student or as a person, since our decision has more to do with the applicant pool than anything else. Most of our applicants, who like you are among the best in the world, are not admitted because we simply do not have enough space in our entering class. This year we had over 12,000 applications for less than 1500 offers of admission, from which will come our 1000 freshmen. Since all of our decisions are made at one time and all available spaces have been committed, all decisions are final. Despite what you might think, the admissions process is not an exact science. Our applicant pool is more self-selected than most, with a very high percentage of top students, virtually all of whom have distinction in demanding academic programs as well as outstanding achievement in their lives outside of the classroom. We evaluate each applicant’s materials carefully and select those we judge to be the best match for our community. I am very sorry to bring you such disappointing news when you have worked so hard. You are a terrific student, and I do wish you the very best as you continue with your education. Sincerely, Marilee Jones Dean of Admissions http://www.nytimes.com/2007/04/27/us/27mit.html?_r=1&oref=slogin sokakta gorsem basicam tokati ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Arkadaşım phd den red yedi gece 5 te mi ne mail geldi. Öğrendikten sonra uyumuş. Sabah bunun yüzünü görünce ya ailesinden birine birşey oldu ya kanser falan olduğunu öğrendi dedim. Kötü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Red de gelmiyor kabul'da. Mid-march'ta duyarsın bizden dediler. Bir Allah'ın kulundan ses gelmedi.Gel bir hafta daya dayan dayanabiliyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben de yaz okulu için jönköping university'e başvurdum. red yedim :D para istiyolar. aynı paraya utrecht'e giderim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Bırak mid marchı mid april oldu. Hala 3 tane belirsiz var. Gel de delirme, gel de çıldırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ee ne war ki bunda olm ben yeni basgvuru yapiyorum mid aprilde septermberda deadlinei olan okul war ahahaha siz heyecnalisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Iyi de biz Aralık'ta başvuru yaptık. Çoğu okul Mart'ın başında ya da ortasında söyledi en geç. Daha bunun bileti var, uçağı var, yer ayarlaması var, vizesi var. Söylesinler de ona göre ayarlayalım kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar