Granader Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Zuhaha :)) saygılar...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 haha süper.Üzerindeki yazılar Türkiye yi yansıtıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 kopmadım[hline][b] Anne bu kuş uçuoo??[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Hmm çook klasik.. Ama güzel :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Nedir bu kompleks ya. Komik falan da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Ooofof`un durdugu yerden "cukkk" diye bi ses mi geldi yoksa ben mi öyle duydum :D Bu arada mekik ayni Taslitarla-Eminönü arasinda calisan eski minibüslere benziyo :D[hline]Blood tears I cry Endless grief remained inside... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Bu tür zihniyetler senin gibilerin yardimi olmadan da kendini yerin dibine sokuyor zaten bosver...[hline]Blood tears I cry Endless grief remained inside... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 said: Disappear, 29 Nisan 2002 19:50 tarihinde demiş ki: kapıdaki zil hoşuma gitti o kadar =)aynen.zil süper bi ona güldüm.[hline]BY BIG GUN LOVERS FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Tek rakibim NASA... :):):D:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2002 olmamış.. hani nerde "miras değil alınteri"? haram süt emmiş demek..[hline]BY MUTIES FOR MUTIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Güzel. Bende plakayı sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 said: Wolfshade, 29 Nisan 2002 20:41 tarihinde demiş ki: Ooofof`un durdugu yerden "cukkk" diye bi ses mi geldi yoksa ben mi öyle duydum :D Yanlış duymuşsun. Kulaklarını yıkat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 said: Silthanas, 29 Nisan 2002 20:37 tarihinde demiş ki: aslında komik,ama bir anda gerçeklerden korktun ve kompleks diye yalanladın :)) İşte bu da yanlış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2002 Neyse zihniyet ( :D ) kavgasına girmeyelim ;) [Bu mesaj Ooofof tarafından 30 Nisan 2002 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 üstüne bi de belalım yazslar tam olurmuş...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 01 February 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 benim de zil komiğime gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Kopacaksınız deyince sürpriz olmuo oyüzden kopmuyoz :-) Ama Güzel ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Batirdik yine ortaligi gülmekten, ailecek.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Heheh güzelmiş.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bence gayet hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 keşke gerçekten bir mekiğimiz olsada üstüne bunları yazsak.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 elin adamı gider marsa biz hala nelerle uğraşıyoz yaa.. ağlancak halimize gülüyoruz ötesi yok yazık...[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Merih, 01 February 2004 19:12 tarihinde demiş ki: Bence gayet hos. Bence Gayet Boş[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 pek koptuğumu söyleyemicem, bi lpg hoşuma gitti[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar