Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Uluslararası cerrahlar konferansı bittikten sonra bir Amerikalı, bir Ingiliz bir de Türk cerrah beraber bir şeyler içmeye giderler. Ingiliz başlar anlatmaya:- "Geçen gün bir iş kazası geçirmiş birini getirdiler.Adam presin içine sıkışmış. Sadece sol küçük parmağı vardı. Bizim elemanlarımız öyle iyi çalıştılar ki, önce parmağa bir el, sonra kol, sonra da vücut yaptılar. Adam taburcu olunca o kadar verimli bir işci oldu ki onun yüzünden 5 işci işsiz kaldı" Amerikalı söz alır:-"Bana ise geçen gün bir saç getirdiler. Adam nükleer reaktörün içinde kalmış. Sadece saçı vardı. Oldukça iyi bir calışma ile önce saça bir baş, sonra vücut vs. yaptık. Adam taburcu oldugunda o kadar verimli oldu ki onun yüzünden 20 kişi işsiz kaldı" Türk söz alır:-"Yıllar önce, bir gün yolda gidiyordum. Bir osuruk kokusu aldım. Hemen osuruğu bir çantaya doldurdum. Laboratuara gidip o osuruğa uygun bir döt deliği yaptık. Sonra deliğe uygun bir döt yaptık. En sonunda döte uygun bir vücud yaptik. Ortaya bir adam cikti. Adamin adi Tayyip'ti. O kadar verimli oldu ki bütün ülke şimdi onun yüzünden işsiz!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Ankara'da, adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile > kıpırdamamaktadir. > Bir süre sonra > arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve > camını açar. > -Ne var, ne olmuş acaba??? > -Teröristler Tayyip Erdoğan'i yakaladılar....Eğer 1 > milyar YTL verilmezse üzerine benzin döküp yakacaklarmış! > -Haa, şimdi anladım bu trafiği... > -Yaa ,işte onun için herkesten biraz yardım topluyoruz. > -insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? > -Valla, yaklasık olarak 5'er litre...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 > Birisi Taksim'de duvara bir metrelik harflerle > "Tayyip Kafasızdır" yazmış. > Adama 10 yıl ceza vermişler. Bir yılı, kamu malına zarar > vermekten, > dokuz yılı da devlet sırrını açıklamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Darkwall forumu kapattırıcan yavaş lan :P Doğrusunu istersen pek de güzel değillerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 neden kapansın babs fıkra altı üstü =) edit: şakayla karışık ben çok güldüm =) komik kafada canlandırınca gül gül bittim sfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 1.yi gazetede okumuştum, 2. süpermiş. 3. idare eder :D en çok 2. ye güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yağdırın repleri (:P)X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Darkwall said: neden kapansın babs fıkra altı üstü =) edit: şakayla karışık ben çok güldüm =) komik kafada canlandırınca gül gül bittim sfdasd aman yazmayın böyle şeyler. sonra Vakit gazetesi bunları görüp Tayyip'leri Atatürk diye değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ok babs sorry =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Benzin olanı taa Tansu Çiller zamanından :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 benzin rulaz ondan zam yaptılar zaten benzine bu muhabbete =) hahafdasads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yanlız arkadasın dedıgı gıbı ufak bı sıkayetde sıteyı kapatırlar senıde guzelce bulurlar anacım bılmem bılıyormusun 'yenı ınternet yasasını ' Sanırım hıc haberın yok bunları cp yaptım demem bıle nafıye.... ole net cafeden yazdım nasılsa bı halt olmaz hıkayesınede pek ınanma derım . Hadı senı aldılar bısı degıl ıkı damla zevkımız su patıcıgı okumak onuda bızden alıcaklar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 dieevil said: yanlız arkadasın dedıgı gıbı ufak bı sıkayetde sıteyı kapatırlar senıde guzelce bulurlar anacım bılmem bılıyormusun 'yenı ınternet yasasını ' Sanırım hıc haberın yok bunları cp yaptım demem bıle nafıye.... ole net cafeden yazdım nasılsa bı halt olmaz hıkayesınede pek ınanma derım . Hadı senı aldılar bısı degıl ıkı damla zevkımız su patıcıgı okumak onuda bızden alıcaklar ... Ahah. Ben en çok buna güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Fıkra bu kadar büyütülcek bişey göremiyom ben ? günah mı ? günahı boynuma baaaab edit:fıkra yasaksa editleyin modlar ama zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 CaNNi said: dieevil said: yanlız arkadasın dedıgı gıbı ufak bı sıkayetde sıteyı kapatırlar senıde guzelce bulurlar anacım bılmem bılıyormusun 'yenı ınternet yasasını ' Sanırım hıc haberın yok bunları cp yaptım demem bıle nafıye.... ole net cafeden yazdım nasılsa bı halt olmaz hıkayesınede pek ınanma derım . Hadı senı aldılar bısı degıl ıkı damla zevkımız su patıcıgı okumak onuda bızden alıcaklar ... Ahah. Ben en çok buna güldüm. :O dogru okuyupta 'anlayabıldıgın ' ve cok guldugun cumleyı () parantez ıcınde yazıp bırdaha atsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 eide evilcim niye bu kadar büyütüyorsun ki altı üstü fıkra adamların işi gücü yok bizlemi uğraşacaklar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 abısı ben buyutmuyorum. sadece bır hatırlatmada bulundum artı en son kelımelerım (surda ıkı damla zevkımız patıcıgı okumak ) yazdım .. tamam fıkra ne gunah nede baska bısı ben savunmasını yapmıyorum ama sıkayet olursa ele alınır .. Sonucta Karıkatur mevzusunu bılıyorsundur herhalde adamlar mahkemede surunduler .. dımı canım kardesım kısaca vay tayıp erdogana burda hakaret var harekete gecelım dıe bı olayım yok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 eyw evilcim öyleyse eğlenmemize bakalım sitedeki hiç bi şahısın art niyet beslediğinide zannetmiyorum bunuda ekliim :) maksat eğlenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ahah abisi falan iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 tayyeap dava edecek simdi seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bu fıkra hakkında kimse kimseyi dava edemez. Bunu ciddiye alman komik. Tayyip kimdir ? Sarı çizmeli mehmet ağa? Yani kimse kimseyi dava edemez. Ha ahmet demişsin ha tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ya o değil 1 tanemi tayyip mevcut ülkede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Sarı Çizmeli Mehmet Ağadan kastım oydu ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 CaNNi said: Sarı Çizmeli Mehmet Ağadan kastım oydu ama:) ee efenim şöle sölim paraşütle iniyor bendekiler 4 köşe :D asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Gay tayyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar