Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 düet yaptıkları bring me to life güzel şarkıydı.. sonraki klipleri going under daha güzel bir şarkıydı. bence bu kıza böyle sert şarkılar yakışıyor. ama ne yazik ki fallen albümlerinin diğer şarkıları çok yavaş ve yumuşak parçalar.. christina'nın şu son siyah-beyaz klibi gibi bir klip çekmiş evanescence my immortal için. ilginç şeyler beklerdim bu gruptan. bir önceki albümlerin kapağını gördüğüm zaman aklımda daha süper şeyler geçiyordu.. opeth'in bir albüm kapağı (adını hatırlamıyorum) tarz klipler olabilirdi. şarkıları ne kadar slow olsa da, bu tip klipler şarkıyı kurtarabilirdi.. en azından yeni bir going under şarkısına kadar klip çekmeselerdi.. odamdaki kylie tarzı pozundaki posteri süper. Ama klibinde tombul christina gibi durmuş.. Amy Lee yaktın gittin hocam bizi.. Biz neler bekliyorduk onlar neler yapıyor.. Neyse ben nightwish dinlemeye devam ediyim..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez.
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 cok guzel bi sarki my immortal, klipte kotu diil bring me to life'a 10 basar hatta tabi zevk meselesi..[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted
Numb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bence güzel. son zamanlarda çıkan tarzlardaki iyi bi grup diye düşünüyorum. çok da fıs değil şarkılar açıkçası. en azından piyano var:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 amy şöyle sırt üstü uzanıyo ya orası güzel[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 lol topigi okurken kırk saat dusundum ulan acaba ne demek istio bu die evanescence garip bi grup yada yeni klibi my immortal ulan diom ne demek istio acaba ;) gerci hala anlamıs deilim
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 harbiden bonecrusher öyle bi konuşmuşsunki :) iyimi kötümü...[hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin!
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bonecrusher'ın yazısından hedelenerekten açtım şimdi dinledim şarkıyı, gayette küsel.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim [Bu mesaj Saeros tarafından 22 December 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bence de yavaş daha güzel =][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 yuh bre, o klibe laf etmeyin yahu. süper be; zaten aşıktık hatuna ailecek, artık tapınma moduna geçtik. günde bir kere açmadan o klibi yapamayan kişiler gördüm eho.
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 annem bile cok seviyo my immortalı o derece :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Güzel şarkı bencede. Amy de güzel yani ben kötü bulmadım okadar.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 şarkı güzel. daredevilde duyup " ananı bu ne lan " felan olmuştum. ama tabi işte millet şarkının güzelliğine değil amy lee'nin çatıda yatmasına bakıyor ehe[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 evanescence iyi ama nightwish daha iyi :) (volfied yanımda "abi böyle boş boş msglar atarsan silerim" diyo. freedoooom :-p)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 abi şarkı zaten süper,klip te amy'ye daha fazla vurulmama neden oldu..gidip isteyecem allahın izniyle yaşımız da tutuyo hem. ;)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Bathory, 22 December 2003 18:32 tarihinde demiş ki: lol topigi okurken kırk saat dusundum ulan acaba ne demek istio bu die evanescence garip bi grup yada yeni klibi my immortal ulan diom ne demek istio acaba ;) gerci hala anlamıs deilim ben de[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez.
CreepHead Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 şarkı albümün en güzel şarkısı. kilpleri ise beni ilgilendirmez,çünkü müzik televizyondan dinlenmez :)
BaziL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Evanescense genelde hafif müzikler yapıyor ama kesinlikle daha ağır parçalar ona çok yakışıyor,bknz:bring me to life Going underın klibi çok iyi olmuş,çok az buffy veya angeldaki vampir betimlermelerine benzemiş ama çok güzel bir klip,enaz şarkı kadar.[hline]Feeling a bit strange now, Feeling like,something burns my soul and puts darkness in it,pure darkness And now,that darkness is my everything
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 çok basit bi grup bence ünlü olmayı beceremediler gitaristin hemen ayrılması filan enteresan[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
555 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 gruba bi erkek vokal gerekiyo bence[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 albümü aldığımda şöle baştan sonra dinlediğimde en çok beğendiğim parçayı diyebilirim my immortal için tabi bring me to life ta çok güzel ama beni atkileyen işte my immortal oldu. gruba gelince bence çok da iyi patlama yapamadılar çabuk unuttum ben yani o ilk çıktığı dönemlerde baya dinliyordum tv de de görüodum ama çabuk unutuldu gibi geliyor bana[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ben de going under'ı beğenmedim mesela. zevk. ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Fragrant, 23 December 2003 14:02 tarihinde demiş ki: abi şarkı zaten süper,klip te amy'ye daha fazla vurulmama neden oldu..gidip isteyecem allahın izniyle yaşımız da tutuyo hem. ;)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Bir zamanlar bende senin gibi Amy Lee ye hastaydım :) (kedi gibi kızlara bayılıyorum ) Bir gun MTV de bir röportajını gordum. HIAHOIAH noluyo lam bu kım dedim. Baktım evanescence fılan dıyorlar. Harbıden Amy Lee yı anımsatıyor ordakı kadın. Internete gırdım evanescence diye arattım. Evet gercekti. Televizyondaki hasta olduğum Amy Lee artık bir canavar gibiydi. Kusucaktım bööö. Abi gercekten su kızın makyajsız halını gormeyın tek basınızayken böööö cok korktum .[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Fragrant, 23 December 2003 14:02 tarihinde demiş ki: abi şarkı zaten süper,klip te amy'ye daha fazla vurulmama neden oldu..gidip isteyecem allahın izniyle yaşımız da tutuyo hem. ;)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! o işi hallettik hayırlısıylan bu c.tesi dallar düğün salonun da nişanımıza beklerim ;)[hline]uyku ölümün kardeşidir www.seksendort.com
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 amy göbek atıcak dimi?evek geliyorum:)[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bu arada Amy 20 yaşındaymış. agucuk bugucuk. :p[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Öne çıkan mesajlar