Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Bir arkadaş için kesmiştim. Çok sayko bir sahne. http://www.youtube.com/watch?v=8aAj_KOuKXo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Tokio Hotel meets Matrix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ff = az hormonlu tranny ler (yok severim ff serisini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 aa çok iyiymiş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 en çılgın sahneydi evet, herkesin sırayla el vermesi de şahane. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Tokio Hotel kadar abartı değil be. bu "girl boy" değil direk "beautiful boy" olarak hazırlanmış. film çok güzel, ilginç bişiydi. keşke FF oyunlarını oynamak yerine böyle film olarak izleyebilseydik. Sevmiyorum FF'nin combatlarını. sux. bu arada o siyahlı kızın hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Dostluk temasını çok iyi işliyor bu sahne, zaten bence ff'lerin en güzel anlattığı şey de bu. Ha bu arada bone'a katılıyorum, ff'serilerini ara videolar için oynadım yıllarca. Combatlar bir süre sonra eziyete dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 uçuş sistemine +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 şu video da bu sahneden sonraki motorsiklet sahnesi de var. O da lolçüşlük. (filmin her sahnesi lolçüşlük zaten) http://www.youtube.com/watch?v=07jmS9U3vTM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 anne ? wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar