Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Audiosurf'ü internetten indirdim, kurdum. Yalnız şarkı seçme menüsünde bozukluk var, ve oyuna başladığımda oyun oynanılmıyor. Renkler bozulmuş, araç gitmiyor, sadece şarkı çalıyor. Renkli bloklar da çıkmıyor. Yaygın bir problem felan mıdır bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Genel bir problem çünkü bende de var. Çözümü enteresan. Oyunu açınca yarışlardan Mono yarşı seç, video anlatım geçince 2 kere back yaparak ana pencereye geri dön ve tekrar ilerle :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Evet aynı sorun bende de var. Oyunda çok fazla bug var o yüzden 1 haftadır hiç girmiyorum bile. Bugün mail gelmiş worldwide best rekorunuz kırılmış diye şimdi gaza geldim tekrar gireceğim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 valla bende hiç sorun yok gayet düzgün oynanıyo oyun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 patch 1 yayınlandı onu kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Yamayla gayet düzgün oynanıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ben de bu sorunu yazıcaktım.. ancak patch'den haberim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 * Zibirp (topak diriltme efekti) * Bu oyun hakketiği değeri bulamadı bence. Fikir harika. Belirgin ritmli bir şarkı açtığınızda zevkten dört köşe oluyorsunuz. Davulun her vuruşunu hissediyorsunuz. Şarkılardaki suslar ve tempo değişimleri başınızı döndüren efektlerle şaşırtıyor. Oyunda hoşuma gitmeyen tek bir yan var, o da bilgisayarın dibinde oynamak. Konsol oynarmış gibi koltuğa ya da yatağa yayılıp gevşemiş şekilde oynamak mükemmel olur bu oyuna. O yüzden aklıma Wii Remote ile oynamak geldi oyunu. Nette bakındım, yapan varmış ve hakkaten uyuyormuş oyuna. Bunu PC'de yapabilmek için gerekenler: Wii Remote, Bluetooth adaptörü, GlovePIE adındaki software, Infrared bar (ya da bildiğiniz mum). Bluetooth adaptörü alıp deniycem yakında. Yatağa uzanıp Wii Remote ile Audiosurf oynamak süper olcak diye tahmin ediyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Her sabah en az bi 5 şarkı falan çalıyorum audiosurfte. Özellikle yüksek tempolu "feel good" şarkıları çalmak inanılmaz eğlenceli oluyor eğimli yollarda :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 güzel oyundu da her şarkıdaki ritmlerle o bloklar uymuyordu. guitar hero da negzeldi o yuvarlaklarla gitarın notasının müthiş uyumu vardı. işte o uyum yoktu maselef audiosurfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 audiosurf'ü mutlaka tron 2 filminin müzikleriyle deneyin. özellikle fall şarkısı ilginç geldi, kırmızı renkliydi ve sürekli düşüyordu pist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar