Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jazz tavsiyesi istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jazz şarkı ve sanatçı tavsiyelerinizi bekliyorum.Dinlendirici ve hafif şeyler olursa güzel olur.Mesela birkaç örnek vereyim:
Dave Brubeck-Here's That Rainy Day
Dave Weckl-A Simple Prayer
Miles Davis-Cool Jazz
Aziza Mustafa Zadeh-Reflection
Sanırım ne tarz istediğim konusunda bu şarkılar yardımcı olmuştur.
Şimdiden tüm jazz sevenlere teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
Çok bilgim olan bi alan değil ama John Scofield, Larry Coryell sevdiğim isimlerden. Bunlar daha gitar ağırlıklı. Aynı zamanda konserine gidip de tanıdığım Roberto Fonseca da var. O da oldukça başarılı.
Mesaj tarihi:
Klasik jazzdan olabilir Sarah Vaughan yada tabiki Louis Armstrong:) dinlendirici deyince aklıma direk;

Louis Armstrong - Somewhere Over The Rainbow
Louis Armstrong - You're So Beautiful
Louis Armstrong - What A Wonderful Day
Mesaj tarihi:
John Scofield kesinlikle tavsiye ederim. Eric Johnson , Frank Gambale , Al Di Meola ve Frank Zappa da cidden muhteşemdir. Ginger Baker , George Benson , Jan Garbarek , Louis Armstrong , Miles Davis , Pat Matheny ve tabii ki Ray Charles. Daha ne diyebilirim.. Hoh!..
Mesaj tarihi:
Llama said:
best jazz 100 cdsini al mutlaka 6 cdden oluşuyor fiyati biraz var ama değiyor

Bence de. İçinde relaxing jazz cd si olması lazım. Bayağı bi idare ediyor insanı, birkaç haftalık jazz ihtiyacımı karşıladı :)
Mesaj tarihi:
roket adam said:

Bence de. İçinde relaxing jazz cd si olması lazım. Bayağı bi idare ediyor insanı, birkaç haftalık jazz ihtiyacımı karşıladı :)

1 classıc jazz vocals
2 swıng classıcs ın hı fı
3 latın jazz
4 relaxing jazz
5 jazz ballads
6 legends of jazz

başlıklı cdler var içinde : )
birinci cddeki annie ross un it dont mean a tihing parçasına hastayım bu albümde : ) en iyi bence o parça koca 6 cd arasında
Mesaj tarihi:
az biraz klasik caz sever olarak muhtelif önerilerim;

Anthony and the Johnsons, Billie Holiday, Charles Mingus, John Coltrane, Diana Ross, Julie London, Nina Simone, Ella Fitzgerald , Anita O'Day, Carmen Mcrae, natalie cole, sarah vaughan, hillary duff

..
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Bob James dinliyorum.Mükemmel resmen.
Ayrıca jazz ile ilgili kaliteli bilgiler edinebileceğim bir forum yada site arıyorum.Türkçe ya da İnglizce farketmez.
  • Yeni Oluştur...