Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Jazz şarkı ve sanatçı tavsiyelerinizi bekliyorum.Dinlendirici ve hafif şeyler olursa güzel olur.Mesela birkaç örnek vereyim: Dave Brubeck-Here's That Rainy Day Dave Weckl-A Simple Prayer Miles Davis-Cool Jazz Aziza Mustafa Zadeh-Reflection Sanırım ne tarz istediğim konusunda bu şarkılar yardımcı olmuştur. Şimdiden tüm jazz sevenlere teşekkür ederim.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Çok bilgim olan bi alan değil ama John Scofield, Larry Coryell sevdiğim isimlerden. Bunlar daha gitar ağırlıklı. Aynı zamanda konserine gidip de tanıdığım Roberto Fonseca da var. O da oldukça başarılı.
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 best jazz 100 cdsini al mutlaka 6 cdden oluşuyor fiyati biraz var ama değiyor
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 http://www.progarchives.com/subgenre.asp?style=30
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Nina Simone Pat Metheny Charles Mingus George Benson Türklerden Selen Gülün-Selen Gülün Trio Spin
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hendrix zaten dinliyorum ama sanırım bu tarza pek uymuyor :D
owshit Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Ya aslında benim böyle sakin kafa dinlendirici tavsiyelerinize ihtiyacım var böyle saksafonun dibine vurmuyacak
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Klasik jazzdan olabilir Sarah Vaughan yada tabiki Louis Armstrong:) dinlendirici deyince aklıma direk; Louis Armstrong - Somewhere Over The Rainbow Louis Armstrong - You're So Beautiful Louis Armstrong - What A Wonderful Day
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 John Scofield kesinlikle tavsiye ederim. Eric Johnson , Frank Gambale , Al Di Meola ve Frank Zappa da cidden muhteşemdir. Ginger Baker , George Benson , Jan Garbarek , Louis Armstrong , Miles Davis , Pat Matheny ve tabii ki Ray Charles. Daha ne diyebilirim.. Hoh!..
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Llama said: best jazz 100 cdsini al mutlaka 6 cdden oluşuyor fiyati biraz var ama değiyor Bence de. İçinde relaxing jazz cd si olması lazım. Bayağı bi idare ediyor insanı, birkaç haftalık jazz ihtiyacımı karşıladı :)
Regador Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Art Blakey, Horace Silver, The Jazz Messengers
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 roket adam said: Bence de. İçinde relaxing jazz cd si olması lazım. Bayağı bi idare ediyor insanı, birkaç haftalık jazz ihtiyacımı karşıladı :) 1 classıc jazz vocals 2 swıng classıcs ın hı fı 3 latın jazz 4 relaxing jazz 5 jazz ballads 6 legends of jazz başlıklı cdler var içinde : ) birinci cddeki annie ross un it dont mean a tihing parçasına hastayım bu albümde : ) en iyi bence o parça koca 6 cd arasında
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bakıyorum söylediklerinize yavaş yavaş. John Scofield Pat Metheny Charles Mingus sevdiklerim arasında şu anda.
yicit Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 az biraz klasik caz sever olarak muhtelif önerilerim; Anthony and the Johnsons, Billie Holiday, Charles Mingus, John Coltrane, Diana Ross, Julie London, Nina Simone, Ella Fitzgerald , Anita O'Day, Carmen Mcrae, natalie cole, sarah vaughan, hillary duff ..
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 George Benson çok iyiymiş.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Rigmor Gustafsson, Viktoria Tolstoy, Anna Maria Jopek, Jane Monheit, Diana Krall isimleri de kadın vokal olarak bayaa çeşitli bi skala olabilir :P
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Arkadaşlar Bob James dinliyorum.Mükemmel resmen. Ayrıca jazz ile ilgili kaliteli bilgiler edinebileceğim bir forum yada site arıyorum.Türkçe ya da İnglizce farketmez.
Öne çıkan mesajlar